Close
Faqja 49 prej 90 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 891
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nuk ka nevojë fare për fakte. Mua as më intereson nëse me vërte martohen andej me turq apo jo, po më shqetësues është mendimi për turqit që shprehet këtu ku arrihet të thuhet se jemi dhe si një komb.

Sa për kriminelat në Europë është e lehtë ti gjesh statistikat për Shqipërinë. Kurse Maqedonia nuk përfaqsohet nga shqiptarët, kështu që nuk kemi si ta bëjmë krahasimin.
    ku e lexove kt xhevahir? se na habite
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Nuk ishe ti që the se në martesa dalin dhe probleme identiteti kombëtar më vonë? Por nuk përfshin në problem martesat me turqit.

* më fal e kishte thënë një tjetër jo ti
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 10-07-2008 më 13:11

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nuk ishe ti që the se në martesa dalin dhe probleme identiteti kombëtar më vonë? Por nuk përfshin në probëem martesat me turqit.
    o debil mos mi shtremo fjalet simas qefit tan.

ajo qe thash un fjal per fjal asht kjo: martesat me turq, italian, kinez etj te vetmin dam qe sjellin asht asimilimi i vajzes qe martohet dhe femijve qe lindin, kto fmi do jen thjesht truq qe nuk i prishin pun kerkujt

kurse ato fmit qe lindin prej nanash shqiptare e baballaresh serb ni dite do veshin uniformen e ushtris serbe e do sulmojn kosoven prej te tana aneve. kaq

un personalisht jam kundra marteses se vjazave me cdo lloj te huji por vecanerisht me serbe, maqedons, e greke me te cilet jemi akoma ne gjendje lufte.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    o debil mos mi shtremo fjalet simas qefit tan.

ajo qe thash un fjal per fjal asht kjo: martesat me turq, italian, kinez etj te vetmin dam qe sjellin asht asimilimi i vajzes qe martohet dhe femijve qe lindin, kto fmi do jen thjesht truq qe nuk i prishin pun kerkujt

kurse ato fmit qe lindin prej nanash shqiptare e baballaresh serb ni dite do veshin uniformen e ushtris serbe e do sulmojn kosoven prej te tana aneve. kaq

un personalisht jam kundra marteses se vjazave me cdo lloj te huji por vecanerisht me serbe, maqedons, e greke me te cilet jemi akoma ne gjendje lufte.
    E kisha fjalën edhe për dicka që kishte thënë fisniku, që kujtova se e kishe thënë ti.

Unë ndryshe nga ty, nuk jam shumë kundër martesës me të huaj, por jam kyesisht kundër martesës me serb, grek dhe turq.

Ata fëmijët do jenë shqiptaro-serb, kështu që ka mundësi të mos luftojnë kundër Kosovës. Ose gjysma do luftojnë kundër e gjysma pro.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 10-07-2008 më 13:18

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Sa si behet shitje blerja
    Esht ky nje bllog i nje sllavo-maqedoni , qe ka qen ne rrug per ne Durres per ti ble nje nuse shokut te tij.

Невеста од ЗАПАД
    29 Април, 2008 - 18:13

Е, па и тоа го доживеав. Бев на запад да купам невеста. Да бе, на запад - во албаниа.

Незнам дали знаевте, ама во овие наши краишта е тренд да се увезуваат западни невести. Албанки. Нашaва бесе од ДРАЧ. Петсто евра. Џабе. А, прашате дали беше за мене?
    Не бе , мене ми се доста и овие што ги имам џабе. Уште да платев за нив... Туку, еден комшија ми легна пред врата и вели не станувам комшија , па макар и ме убил, мора да ме носиш во Драч да си купам невеста. Како бе батка? Така, вели- овде за мене нема, дадов пари на еден наш прекупец, па ми пазарил една, но мора да појдам со некој шо има посалам кола ( да не се страмел пред сватовите) и шо знаел да бекне англиски- незнам зошто - ама таму не зборувале македонски ич... И , јас добр душа, појдов.

И да ја скратам прикаскава, невестата не ми го бендиса комшијава. Бил грд. Ни за кои пари не сака да иде во македонија. А , капарот пропадна.. А јас по пат го тешам , не бе батка не праеше таа фаци ради тебе , на македонски то шо го велеше ,то шо вели аааагли ептен, значи - сега имате избори, ќе се видиме после, да видиме дали ќе победи опцијата за нато. Да не се заеби невевчево...Абе пуст избори, му ја заебаа срејчата на комшијата...да не прам муабет за капарот...
    Nuse prej ne PERENDIM

Eh edhe ket e perjetova . Isha ne perendim per te ble nuse. Po mor , ne perendim - ne Shqiperi.

Nuk e di a e dinit , mirpo ne rrethet tona esht trend te importohen nuse perendimore. Shqiptare , E jona ishte prej Durresi. 500 euro . Badihava. A , pyetni a ishte per mua ?

Jo mor , mua me mjaftojn kto qe i kam per badihava. Plus edhe te pagoja per ta ...
    Mirpo , nje komshiu im mu shtri para dere dheme thot nuk ngrihem komshi , pa edhe te me vritsh , duhet te me dergojsh ne Durres per te ble nje nuse. Si mor miku ? Ashtu , thot - per mua ketu nuk ka , dhash para nje bleresi , dhe ma ka ber pazar nje , mirpo duhet te shkoj me ndonje qe ka vetur me sagllam ( qe mos te turperohet para miqve- ne Shqiperi) ................ Dhe un shpirt i mir , shkova.

Dhe ta shkurtoj tregimin , nusja nuk ma pelqeu komshiun . Paska qen i shemtuar . Dhe per cfardo para sdon te vije ne Maqedoni . Ndersa kapari deshtoj ... Un gjat rruges e ngushlloja .............

http://aceski_saso_cik.blog.com.mk/node/153024

Bllogu tjeter esht me nje tem qe lidhet me bllogun me lart

Купувам невести на ангро!

Комшијата на Рампе од Прилеп го викнал и Рампе на долг пат до Драч-Албанија. Комшијата решил да си купи невеста. Една невеста од Албанија чинела 500 евра. Да знаев порано ќе ви пратев абер да прашате колку кошта ако купам повеќе невести на АНГРО, дал има попуст за 5 невести одеднаш? Ма какви 5, лажам! Колку чинат 50 невести да ги платам во готово?

Потоа тука негде во скопско ќе купам 100 ари земја, и ќе ги пуштам да ја копаат, сејат и да го жнеат родот. Цел живот има да ми работат по ниви, и сето тоа само за 500 евра до крајот на животот! Без пари нели?
    Blej nuse me shumic !

Komshiu Rampe ( ai me lart) nga Prilepi ka ftu Rampen ne rrug te gjat per ne Durres- Shqiperi. Komshiu kishte vendos te bleje nje nuse. Nje nuse nga Shqiperia kishte kushtuar 500 euro . Ta kisha dit me heret dot juv kisha dergu te pysni sa kushton nje nuse nese blej nuse me SHUMIC , a ka ndonje lirin per 5 nuse te blera pernjeher ?
    Ma cfar 5 , genjej ! Sa kushtojn 50 nuse nese i paguj pernjeher ?

Pastaj ketu dikund ne Shkup dot bleja 100 ar tok , dhe do ti leshoja ( nuset shqiptare) ta punojn token , te mbjellin dhe te korrin . Gjith jeten dot me punojn ne toka , dhe e gjith kjo per 500 euro deri ne fund te jetes ! Pa pare apo jo?
    http://bunka.blog.com.mk/node/153038

A e shifni te nderuar shqiptar , se si tallen sllavet me shqiptaret ? Kto jan duke marr skllav , per 500 euro u punojn tokat gjith jeten , ndersa nese dot mirrni ndonje puntor , 500 euro do ti harxhonin per 2 muj qe do tu jipnin rrog.

Turp esht per ato familje qe japin vajzat e tyre ketyre sllaveve , qe u japin per tua punu tokat , per tua rujn kafshet dhe pleqet.
    Ide shum e mir e ketij bllogerit te fundit , merri nja 50 nuse prej Shqiperie dhe gjith jeten do ta punojn token , bile mundesh te hapesh nje fabrik.

Mendoni me mend dhe jo me inatin e gomarit .
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Kurse unë po citoj bllogun tim

"Shkova në Maqedoni dhe bleva shtatë nuse. Më kushtuan afërsisht 23 euro. Pasi i bleva u kujtova që në makinë mund të merrja vetëm tre prej tyre, kështu që pagova edhe 25 euro të tjera dhe i kërkova Vladimirit (personi që mi shiti) që katër nuset e tjera të mi dërgonte me postë.

Në Tiranë kam një punishte ëmbëlsriash kështu që planifikoj ti vë të shtata në punë për të bërë hallva, bakllava dhe tollumba."

E shifni të nderuar shqiptarë se si tallem un me sllavët ?

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Beje de , nese mundesh shkruj ne 10 gazeta ket storije , nxjerre ne 5 tv , gjej nja 100 cifte , do tu mirrsh fotot , do tua mesojsh gjuhen sllave dhe dot pregatitsh nje propagand
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Beje de , nese mundesh shkruj ne 10 gazeta ket storije , nxjerre ne 5 tv , gjej nja 100 cifte , do tu mirrsh fotot , do tua mesojsh gjuhen sllave dhe dot pregatitsh nje propagand
    Besoj se nuk do ketë shumë sllavë që do gërrmojnë për të gjetur bllogun tim. Plus që nuk më intereson shum se çfarë mendojnë e çfarë shkruajnë për ne.

P.S. po nëse me vërte do doja ta bëja (duhen ca shpenzime), nuk besoj se është ndonjë gjë e vështirë shumë. Paguan ca fshatare serbe pa u thënë gjë fare se çfarë do bëj dhe nuk ke nevojë ti mësosh asnjërit sllavisht.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 10-07-2008 më 14:07

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Pse vazhdoni me hamendesime? Une ju thashe se vete me syte e mi pashe dy gra qe nga dialekti dukeshin nga rrethinat e shkodres, qe ishin te martuara me dy shemtira maqedone dhe kishin femije te cileve u flisnin maqedonisht. Isha dhe ne autobus me to, dhe e kam shkruar kete histori ne postimet e meparshme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ore ca flet se po le nam. Sa shqiptarë/e ke patur te martuar me serb para se te fillonin trazirat ne Kosove (flas qe ne 1981)? Une kam njohur disa qe kane patur njerin nga prinderit serb. Apo ne ate kohe ishin harruar masakrat e Rankovicit dhe te tjereve para tij? ...
    Nuk eshte e vertet kjo qe ke shkruar sepse ka pasur raste kur nje shqiptar eshte martuar me serbe por une qe jam lindur e rritur ne Kosove nuk di per asnje rast ose as nuk kam degjuar qe nje femer shqiptare te martohet me serb.Ndoshta ka ndonje rast por te siguroj qe eshte shume i rralle.

Faqja 49 prej 90 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •