nuk pajtohem te mbyllet tema sa problemi eshte i thell gjeopolitik nuk flasim ketu per dashuri se kete e shpjegoi shum mir Renea ne nje nga postimet e ty por duhet te debatojm per DINJITETIN , INTEGRITEN ton njerzor dhe mbar kombetar
nuk pajtohem te mbyllet tema sa problemi eshte i thell gjeopolitik nuk flasim ketu per dashuri se kete e shpjegoi shum mir Renea ne nje nga postimet e ty por duhet te debatojm per DINJITETIN , INTEGRITEN ton njerzor dhe mbar kombetar
Kjo është një metodë e njohur në oratori, që mua për vete më neverit. Përse zotrote m'i ke lënë hapur vetëm këto dy rrugë?Megjithate nuk e kuptoj shqetesimin tuaj, preferoni qe femijet e shqipove te flasin gjermanisht e anglisht ne toka te huaja sesa te flasin dy gjuhe ne vendin e vet?
Dhe domosdo u dashka ta zgjedh njërën nga këto dy poshtërsira që ti po mi servir këtu?
Pra u dashka të dëgjoj si më plaku që je këtu, tamam kryeplak!
serbi po i pallon per 500 euro gjith jeten , le sa po i ... por edhe po i shfrytzon si krah pune , puno token , mjel lopen , ushqe derrin , pjell femijen , qit kafe vjerrit , jeto ne fund te botes , athu aq keq jan ne Shqiperi qe pranojn te jetojn ne ket gjendje , ose ndoshta qenka me keq te jetosh ne shpi te babes se te jetosh ne kto kushte serbe ?
Shqiperi eshte edhe Cameria
po turku, falas ju pallon ju?serbi po i pallon per 500 euro gjith jeten
Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 10-08-2008 më 17:19
Life's too short to remove USB safely.
Po ska pune turku me ne merr daj, ne i pallojme e dhe turket edhe shkinat edhe italionet edhe greçkat hape gojen merr daj vetem fol, se ne i pallojme edhe ata qe na kane inat dhe behen te buta merr daj.
"Shprehu lirshem"
Ska pse te mbyllet kjo teme, kjo eshte tema e pallimit gjynah te mbyllet.
Kisha dhe nje tregim tjeter dhe shume i vertet por do ta le per me tutje.
Me keto qe shkrove ketu tregon se te nevojitet ta ngresh menderen ne ajer edhe nje here extra ne dite se ndoshta ashtu do te vijne trute ne vend. Jo me larg se pardje isha ne nje restorant dhe aty ndodhi qe ishte nje birthday party dhe pothuajse gjithe cunat ishin serb. Per "habine" time, te pakten 70% e te dashurave te tyre ishin shqiptare maqedonase dhe kosovare.Me vjen keq qe te te them po motrat tuaja serbet ketej po ua pallojne pa leke fare dhe kur vjen puna po ua hedhin ne rruge dhe nuk i marrin ne shtepi, prandaj mos e shqepni shume po shikoni brenda pragut njehere.
renea mos ja ze per te madhe LILY dhe gjith te tjerve se tash u binda se keta te mjer qenkan te hutuar totalish nuk ditkan asgj per shqiptaret e Kosoves dhe te maqedonis
Ja çfarë ndodh kur të "pallon" turku, vllau mysliman:
(për Renean, se i ke qejf to punët e rracës, si dhe për AliBababë).
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Plako, a nuk e sheh si e kanë nxirë fotografinë??Ja çfarë ndodh kur të "pallon" turku, vllau mysliman:
(për Renean, se i ke qejf to punët e rracës, si dhe për AliBababë).
Le që mua nuk më ke as në krahun e Reneas as në krahun tënd.
Unë po luftoj për Shqiptari, ndërkohë që po iu lë juve që të grindeni se cili pallon më mirë, serbi apo turku.
Krijoni Kontakt