Close
Faqja 40 prej 90 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 891
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ende pyet ?
    Për çfarë jam duke pyetur ?

P.S. thjesht një shembull për ngatërresën që bëhet kur kuoton vetëm një pjesë të një komenti

Shqiperia nuk shuhet , do ti shuajm jetat e disa mij personave , ndersa ata te tjeret dot mbushen me mend.
    Mos valle jeni dike bere thirrje per lufte..., ç'do te thone keto fjale, o lum miku.

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Ne Tetove ishte bo kerdia ne martesat me turqit, e kta na shesin men ktu! Po ska problem, ato jon mysliman, i keni vlla feje dhe s'prish pun edhe po te martohemi me to.

@Fisniku. Ja ke fut kot lale. Turqia na ka lon ne ket gjendje qe jemi sot. Edhe ju qe jeni matu me turke e me boshnjake tradhetar jeni, sic jan kto zorbat.

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Mos valle jeni dike bere thirrje per lufte..., ç'do te thone keto fjale, o lum miku.
    Meqë mbaruan luftën e vet dhe janë çliruar tashmë, do të vijnë të çlirojnë dhe Shqipërinë.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po atere grekun pse duhet ta kemi inat? Mirë njëherë e një kohë që ishim në gjendje lufte, po sot ata u kanë dhënë punë mbi gjys milionë shqiptarëve. Ata kanë investuar në shqipëri duke krijuar vende pune për shqiptarët.

Pse duhet ti urrejmë grekët ?

Ka dhe serb që më ka thënë që kam plot shok shqiptarë dhe që nuk i kam aspak inat shqiptarët, mos do të thotë kjo që Shqipëria dhe Serbia duhet të bëhen miq ?

P.S. dhe me Rusin kemi qënë vëllezër para ca kohësh me sa mbaj mend.
    Shiko Mund te na lidh me Sllavin Prostitucioni,Biznesi,Diktatura (Enveriste-Staliniste),Muzika,Sporti apo Korrupsioni,Mirpo kur eshte Puna apo Kontesti Kombetar apo Nacional Qendrojm Larg njeri tjetrit,dhe mundohemi qe ta hajm njeri tjetrin...

Pse duhet ti urrejmë grekët ?
    Greket jan prej Sllaveve me te poashtert qe ka ky Ballkan,Fakti qe i ka Zbutur Bashkimi Evropjan ,nuk dote thote qe kan ndryshuar pozitvisht ...

Merre shembull kete Bollanon se qfar Pis Greku eshte ,ku ne mes te shqipris po behet bajraktar i Grekdhe po thot se eshte territor grek...

Te ka ra rasti te ndegjosh ne per Kampet Ushtarake Greke ,se si Ushtaret Grek ndjellnin urrejtje kulminante ndaj Shqiptareve,deri von Greku i ka pasur te drejtuara disa Raketa ne drejtim te Shqipris...

Greku po te kishte Mundesi ,qe tash do te Okuponte dhe do te te zhdukte nga Dheu...

Shikoj Shqiptaret apo Emigrantet Shqiptar ne Greqi ,se qfar Maltretime i behen atyre ,dhe qfar doza te medha naciste i drejtohen Shqiptareve ne Greqi...

Greku ,Shkau,Rusi,Makedoni,Malazezi,Bulgari nje *** jan....vetem se dallojn nga Aroma....
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Meqë mbaruan luftën e vet dhe janë çliruar tashmë, do të vijnë të çlirojnë dhe Shqipërinë.
    Po nga kush..., nga shqiptaret?
    Pse ore mos te martohen me ke i do e bardha zemres?
    Pse pak jane martuar me te huaj? Ne i kemi edhe ne qeveri...
    I thone nje fjale; - koke mora e koke lashe!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Jo luft , se ato skan ... per te luftu , dot jet ekzekutim .
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Shiko Mund te na lidh me Sllavin Prostitucioni,Biznesi,Diktatura (Enveriste-Staliniste),Muzika,Sporti apo Korrupsioni,Mirpo kur eshte Puna apo Kontesti Kombetar apo Nacional Qendrojm Larg njeri tjetrit,dhe mundohemi qe ta hajm njeri tjetrin...
    Po me turkun jemi pran njëri tjetrit përsa i përket "Kontestit Kombetar apo Nacional" ?

Bën mirë të vësh Shqipërinë përpara fesë se kshu si flet ti është thjesht rastësi që je pro turk. Të kishe qënë ortodoks do ishe pr grek, të kishe qënë budist do ishe pro kinez. Dhe gjithashtu do nxirrje dhe arsyet pse duhet të ishim me grekun apo kinezin, siç po bën dhe tani për turkun.

Të paktën ato që janë martuar me serbë e kanë bërë nga injoranca apo varfëria e ka mundësi nuk dinë ç'të thonë për ta mbrojtur atë martesë, po ti jo vetëm që je pro martesave me turq po dhe e arsyeton mirë e bukur.

Për mua është njësoj nëse martohesh me turk, grek apo serb. Nëse vajza e bën prej dashurisë, nuk ka asnjë të keqe. Nëse e detyrojnë aëherë më vjen keq për injorancën dhe prapambetjen që akoma ekziston në Shqipëri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 07-07-2008 më 12:09

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Jo luft , se ato skan ... per te luftu , dot jet ekzekutim .
    Shpjegohu me qarte o ti trim, se nuk kuptohesh, kush nuk ka b.th per lufte?
    Ne se je kundra nje bashkimi te nje çifti te rinjsh, qofshin keto te ç'do rrace edhe une mund ta kuptoj dhe nga nje ane pajtohem me ty ( bardh&zi,verdh&bardh,zi&verdh,mulate, metise, jevgj,etj. ), por deri sa ballkanasit te japin e te marrin midis tyre, nuk shoh ndonje te keqe. Keshtu mund te konsolidohet edhe nje e ardhme, me paqesore per vete popullsine ballkanike, gjera si keto kane ndodhur me shekuj, sidomos perpara dyndjeve osmane. Po atehere ç'ke per te thene per bashkimet e shqiptareve me magjyp...?

...

Për mua është njësoj nëse martohesh me turk, grek apo serb. Nëse vajza e bën prej dashurisë, nuk ka asnjë të keqe. Nëse e detyrojnë aëherë më vjen keq për injorancën dhe prapambetjen që akoma ekziston në Shqipëri.
    Jam plotesisht dokort me ty, asnje te mos nderhyj ne lidhjet me dashuri..., ç'do njeri e di vete.
    Lidhjet me interes, ose me detyrime te ç'do lloji, aty po, por jo si individe por si shoqeri duhet te nderhyjme.

Faqja 40 prej 90 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •