Mos valle jeni dike bere thirrje per lufte..., ç'do te thone keto fjale, o lum miku.Shqiperia nuk shuhet , do ti shuajm jetat e disa mij personave , ndersa ata te tjeret dot mbushen me mend.
Ne Tetove ishte bo kerdia ne martesat me turqit, e kta na shesin men ktu! Po ska problem, ato jon mysliman, i keni vlla feje dhe s'prish pun edhe po te martohemi me to.
@Fisniku. Ja ke fut kot lale. Turqia na ka lon ne ket gjendje qe jemi sot. Edhe ju qe jeni matu me turke e me boshnjake tradhetar jeni, sic jan kto zorbat.
Shiko Mund te na lidh me Sllavin Prostitucioni,Biznesi,Diktatura (Enveriste-Staliniste),Muzika,Sporti apo Korrupsioni,Mirpo kur eshte Puna apo Kontesti Kombetar apo Nacional Qendrojm Larg njeri tjetrit,dhe mundohemi qe ta hajm njeri tjetrin...
Greket jan prej Sllaveve me te poashtert qe ka ky Ballkan,Fakti qe i ka Zbutur Bashkimi Evropjan ,nuk dote thote qe kan ndryshuar pozitvisht ...Pse duhet ti urrejmë grekët ?
Merre shembull kete Bollanon se qfar Pis Greku eshte ,ku ne mes te shqipris po behet bajraktar i Grekdhe po thot se eshte territor grek...
Te ka ra rasti te ndegjosh ne per Kampet Ushtarake Greke ,se si Ushtaret Grek ndjellnin urrejtje kulminante ndaj Shqiptareve,deri von Greku i ka pasur te drejtuara disa Raketa ne drejtim te Shqipris...
Greku po te kishte Mundesi ,qe tash do te Okuponte dhe do te te zhdukte nga Dheu...
Shikoj Shqiptaret apo Emigrantet Shqiptar ne Greqi ,se qfar Maltretime i behen atyre ,dhe qfar doza te medha naciste i drejtohen Shqiptareve ne Greqi...
Greku ,Shkau,Rusi,Makedoni,Malazezi,Bulgari nje *** jan....vetem se dallojn nga Aroma....
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Po me turkun jemi pran njëri tjetrit përsa i përket "Kontestit Kombetar apo Nacional" ?
Bën mirë të vësh Shqipërinë përpara fesë se kshu si flet ti është thjesht rastësi që je pro turk. Të kishe qënë ortodoks do ishe pr grek, të kishe qënë budist do ishe pro kinez. Dhe gjithashtu do nxirrje dhe arsyet pse duhet të ishim me grekun apo kinezin, siç po bën dhe tani për turkun.
Të paktën ato që janë martuar me serbë e kanë bërë nga injoranca apo varfëria e ka mundësi nuk dinë ç'të thonë për ta mbrojtur atë martesë, po ti jo vetëm që je pro martesave me turq po dhe e arsyeton mirë e bukur.
Për mua është njësoj nëse martohesh me turk, grek apo serb. Nëse vajza e bën prej dashurisë, nuk ka asnjë të keqe. Nëse e detyrojnë aëherë më vjen keq për injorancën dhe prapambetjen që akoma ekziston në Shqipëri.
Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 07-07-2008 më 12:09
Shpjegohu me qarte o ti trim, se nuk kuptohesh, kush nuk ka b.th per lufte?
Ne se je kundra nje bashkimi te nje çifti te rinjsh, qofshin keto te ç'do rrace edhe une mund ta kuptoj dhe nga nje ane pajtohem me ty ( bardh&zi,verdh&bardh,zi&verdh,mulate, metise, jevgj,etj. ), por deri sa ballkanasit te japin e te marrin midis tyre, nuk shoh ndonje te keqe. Keshtu mund te konsolidohet edhe nje e ardhme, me paqesore per vete popullsine ballkanike, gjera si keto kane ndodhur me shekuj, sidomos perpara dyndjeve osmane. Po atehere ç'ke per te thene per bashkimet e shqiptareve me magjyp...?
Krijoni Kontakt