Close
Faqja 30 prej 90 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 891
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ti kopuku i Vrrakës, më në fund u detyrova të të fus në listën e injorimit.

Shoh se të paskan frustruar tej mase moderatorët duke të përjashtuar, se kështu jenu ca tipa që meritoni vetëm me ju shtyp.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Ti kopuku i Vrrakës, më në fund u detyrova të të fus në listën e injorimit.

Shoh se të paskan frustruar tej mase moderatorët duke të përjashtuar, se kështu jenu ca tipa që meritoni vetëm me ju shtyp.
    te tjeret jane ata qe vlersojne citimet tuja dhe te mijat!!
    megjithate une perseri nuk te ofendova ,perkundrazi te pergezova per <ndryshimin>rrenjesor qe mendova se kishe bere!!

megjithate sikur une te kisha cituar nje citim te tille sikur ke bere ti ketu poshte
    edhe mund te vendosja vehten ne rrolin e nje kopuku!!mir por fatmirsisht ket titullin kopuk e ke fituar me zotesin tende me keto citimet tuja!!

ja dhe titullin e nderi Kopuk qe e ke fituar!!l
    Postuar më parë nga anthem
    Çfarë dukurie e keqe mer, ai serbi shkon në kishë për çdo ditë, ai i falet Jezusit, është fetar, mos deshe të martohen këto vajzat me ateistë nga Shqipëria apo me muslimanë nga Kosova?
    besoj se je i ndergjegjshem per idiotdheqet dhe gafat qe ke bere!!
    shpresoj te i kesh bere nga mosdituria dhe jo me qellim!!
    uroj te besh kthese dhe te kaluara!!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Behar je shume i sakte
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Patriotet e vertet jane deshmoret qe rane ne fronte.
    Patriotet e gjalle, jane shume te vegjel qe sapo kane lindur dhe mosha e tyre eshte nga 0 deri ne 6 vjec!!
    Kur bejn ca si patriote, me vijn zorret ne gryke.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar më parë nga liridashsi Lexo Postimin
    I ka rrue dreqii te gjith shqiptart
    në vend s e me thanë shyqyr që u hap kufiri e me shku kosovari n vermosh ene malsi ene mirdit ekudo me qah halle me vllazen te vet nbashk e ata me ardh te ne ne kosovë

PO KU KA MA MIR SE ME I DHAN QIKAT KOSOVA N SHQIPNI E ATA N KOSOV po ëndër ësht pa me u hjek njiher guri ikufirit e tash e ka rru dreqi njeni thot vlonjat tjetri thot malsor tjetri kosovar thu se jan t largt me gjak e jo nji pamje e kan kur i shehh njeriu nujk i dallon fare dihet s e jan nji rracë nji fis

tu u largu njeni prej tjetrit armiq na hyjn ne mes po ska rendesi si myslimani si katoliku ne vllazen jemi ore

po edhe nse ja sheh derin ne oborr mos ik he dreq po ti ja pe r derin shkjaut njiqnid vjet

PO SI MOS ME HY HASMI NE MES NESH KUR KAQ LARG RRIJM NJENI TJETRIT
    ETE MOS LEJOJM HAPSIRë TE NY HYN HASMI NE MES
    Eh qe paske shkruar gjate, madje me gjate se une . Por ju paskeni shkruar dicka qe eshte krejt kunder me cka po flitet ne kete teme. Siduket as titullin nuk ja paske lexuar se perndryshe madje vetem nje rresht te kishe lexuar do te kishit kuptuar se keto martesa jan duke ndodhur me armikun qe ju nuk hezituat te permendi disa here.

Keto vajza jan duke u martuar me Shkjaun qe edhe ti, po besoj, je kunder. Keto martesa nuk jan nga dashuria, se po te ishin nga dashuria, ku vajza takon djalin, dalin shetisin e dashurohen, atehere nuk ka kush qe i ndan dhe nuk ka drejt askush madje te mendoj e ti ndaj.

Mirepo keto po blehen nga 500 euro prej msitit(kerkuesit te dores) te derguar nga Shkjau i Serbise, Maqedonis e Malit te Zi. Prap po e perseris, jo Shqiptarit qe jeton ne Serbi apo Shqiptarit ne Maqedoni e Mal te zi por Shkjive. A e kuptove tani pse i gjithe ky debat ne kete teme?

Ka prej atyre qe nuk e lodhin trurin fare dhe vijn e postojn komente qe as truri nuk i kap, psh njeri thote se me mire Shkjaut te Serbis i cili lutet Jesusit se nje Shqiptari qe eshte musliman apo ateist. Tjetri vjen e thote cka ka lidhje qe eshte martuar me shkjaun, dashuria nuk pyet. Dmth ka te atille qe veq i leshojn fjalet por e verteta qendron ndryshe. Ne realitet krejt cka duhet eshte te lexohet tema dhe do te kish pa se eshte fjala per mashkuj SLLAV, mashkuj te SHKJAUT te cilet i blejn vajzat Shqiptare per te i'u lindur femije, ruajtur bagetin(derrat qe ju i that me lart per 100 vjet) token e shume pune tjera te fshatit. Fale ketyre vajzave Shqiptare, keto fshatra Serbe kan filluar te ringjallen. Fal ketyre vajzave te reja Shqiptare, Serbet te moshes 40+, disa invalid, te cilet askush nuk i deshi, madje as ato sllavet e tyre, tani jan te martuar dhe po lindin trashegimtar. Nuk e dij pse eshte veshtire te kuptohet thelbi i kesaj teme, seriozisht?

Nejse,

Me nderime
    Flag

Me nderime
    Flag
    Ndryshuar për herë të fundit nga flag : 05-02-2008 më 21:26

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    O Flamur mos u beni viktima te mediave te ndyra

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    O Flamur mos u beni viktima te mediave te ndyra
    Te falemnderoj per kete O Flamur, i pari jeni qe me keni thirrur ne emer apo qe keni perkthyer flag ne Flamur.

Sa per viktim e mediave, ke te drejt por fatkeqsisht te gjithat lajmet e botes vijn nga mediat. Ne nuk kemi mundesi te gjurmojme cdo rast qe ndegjojm apo lexojm diku, prandaj neper forume diskutohet se cka eshte shkruar ne nje media apo tjeter.

Une perveq qe kam lexuar vet, fillimisht e mora si propagand nga Serbet per te na ofenduar ne Shqiptareve. Pastaj lexova ne nje faqe Shqip nga Maqedonia, nese nuk gaboj ishte studenti apo keshtu dicka, ku ndertjera ishin edhe disa komente te disa Shqiptareve qe ishin deshmitare te ketij fenomeni. Por mbasi filloj kjo teme, ketu, kam thirre vajzen e halles e cila jeton ne Shkup dhe nga kurreshtja e pyeta nese mund te jete kjo e vertet? te them te drejten kan kaluar disa sekonda derisa ajo ka mbledhur veten duke qeshur. Nuk e kuptoja pse qeshte por pas pak ajo me tha, te lutem mos ma rikujto Slavqon, dhe filloj te me tregoj se ne kompanin ku kjo punon qenka nje Slavço i moshuar, pastrues i cili qe sa vite pa martuar, para 3-4 viteve ka martuar me nje vajz 25 vjeqare Shqiptare. Dhe vazhdoj te me tregoj se si ky Slavço tallet me Shqiptaret qe punojn ne te njejten kompani, se si ky e ka bler gruan e tij, e shume gjera tjera.
    Mandej tere kohen duke i pyetur Shqiptaret si quhet kjo ne Shqip e si thuhet keshtu, fjale ofenduese, urdheruese etj. Kuptohet, keto pyetje i shtron kur don te shtij inati kolegeve te tij Shqiptare.

Prandaj i nderuar drague, te kuptoj, shpesh here gazetat genjejn dhe mund te themi se ndoshta ne kete rast mund te genjejn ne numra, por jo edhe ne vet fenomenin.

Shpresoj e lutem te jene genjeshtra.

Me nderime e respekt
    Flag

P.S Pergjigja ime ndaj zoteriut Liridashesit ishte me shume ti tregoj se nuk po acarohemi nderveti pse vajzat Shqiptare martohen me Shqiptare te trevave te ndryshme por pikerisht me Serb, apo shkjaun qe e kemi armik, gje qe edhe vet zotriu na rikujtoi disa here se e kemi armik dhe nuk duhet te na hyj ne mes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga flag : 05-02-2008 më 22:52

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    wowwwwwwwwwwwwwwwwww...........cdo gje mund ta kisha menduar por qe te me quanin anti-shqiptare dhe pro-serbe nuk e kisha menduar kurre........hmmmmmm

E para, nuk kam dal aspak jashte temes sepse ajo qe une po them dhe qe ti paske probleme ne te kuptuar gje qe nuk eshte e jashtezakonshme per nje njeri i cili i kundervihet kujtdo, eshte qe as ti dhe asnje ketu nuk e di se pse apo si martohen ato goca dhe a jane ato te lumtura apo jo. Kjo teme me duket u hap thjesht per te sulmuar serbet dhe jo per te diskutuar fatin e ketyre gocave.

Sa per djenin tende, ky mendimi im nuk ka te beje fare as ne mbrojte te shqiptareve apo te serberve por dhashe mendimin tim rreth ketyre vajzave gje qe me duket kjo teme po perpiqet te percjelle, por si ne cdo teme, ti nuk e koncepton dot dicka te tille sepse cdo fjale qe shkruan ti duhet te kundershtoje dike tjeter.

Sa per respektin tim, e kthej mbrapsht sepse vertet qenkam gabuar pasi ti jo respektin tim qe nuk e meriton dhe nuk do ta kesh KURRE por po me vjen ndot qe po debatoj me nje si ty. Te pakten ti paske ngrene fasule parvjet kurse une nuk i njoh se cfare jane

FYI, se mos na ben perseri serbe apo anti-shqiptare, une jam 100% fierake dhe ne qofte se nuk e di se ku bie, gjendet ne SHQIPERI dhe shume larg serbise dhe as kam lidhje as me serb dhe as me kosovar qe te mbaj anen e njerit apo te tjetrit, dhe sa per patriotizem zoteri, kur une e kam ndjere se cdo te thote te mungoje Shqiperia, ti po haje akoma fasule

Nuk do ta them se me cfare merrem une sepse nuk futem ketu te flas per veten time, dhe kam frike se nqs ta them se me cfare merrem une do behesh shume pishman per ato qe the nqs ke ndonje fije arsyetimi ne tru.

Sa per ate renien ne dashuri per 500 Euro, kur une kam pare Euro dhe dollare me sy ti ishe akoma duke ruajtur derrat e duke ngrene trana e fasule, prandaj ben mire mos ta shqepesh me mua.

Po te isha si ty do perpiqesha te mos flisja para kohe rreth dikujt qe jep nje koment ne kete forum, megjithate nuk pres gje tjeter nga nje si puna jote.

Kalofsh mire dhe zoti te shtofte inatin per fyerje akoma me te renda.

P.S Me falni per kete debat kaq pa lidhje me temen por keshtu qenka kur ne nje forum shqiptar u akuzoke si anti-shqiptare dhe pro-serbe.
    Shih kjo prap llafoska per dashuri e lumturi! Ti jo vetem qe ke dale jasht teme ti ke gabuar forum. Nuk je ketu te dashuri dhe romanse e nderuar, dhe serish po ofendon, plus qe po na shet mend sikur te ishe lindur mjedis beogradit.

cit.:
    "dhe sa per patriotizem zoteri, kur une e kam ndjere se cdo te thote te mungoje Shqiperia, ti po haje akoma fasule " DeAda.

ky dmth sipas teje qenka definicioni i patriotizmit, -ti lesh fasulet e vendit tend qe tua ndiesh mungesen ne mergim. Vertete paske nje edukate te larte sublime. Lum si prindi qe te karritur.

Ti perpos qe ngrite veten deri ne qiell duke u lavduar se nuk di as cka eshte fasulja, -ne lidhje me temen, prap nuk the asgje! Ti s'di as cfare flet per vete por pret te te kuptoje dikush. Ti flet per lumturine dhe dashurine e shpikur ne delirin e madheshtise se mendjes tende te pakuptuar, sikur per patate e oriz te shumadise, mbase edhe ndonje kokerr fasule patriotizmi duke na e bere edhe nje here me dije se nuk ke idene per cfare eshte disktuar e po diskutohet ne kete teme, por krijon hapesire per te na e imponuar qendrimin tend te lajthitur si nje gjenialitet qe nuk ka njeri qe ta kupton.

Si nuk nguron ta quash veten femer, kur me aq paturpsi perkrah shitjen e trupit dhe te shpirtit te nje bashkfshatarje tende per 500 eki ne nje fshat te humbur te serbise sikur nje lope pllenimi? Kete, si do ta kuptosh? Kete si do ta sqarosh...

Ndoshta me dashurine, -ne shikim te pare te 500 ekive. Dritares se lumturise...
    Me respekt e dashur.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    Baptist, me fal po ku e kuptove ti qe une kam ndonje gje kunder marteses me nje shqiptar?!

Perkundrazi, une jam shqiptare dhe deshira ime eshte te martohem me shqiptar sepse ajo eshte preferenca ime. Ajo cfare une po perpiqem te theksoj dhe qe me vjen keq qe ti nuk e ke kuptuar eshte se dashurise nuk i dihet. Nqs zemra te rreh per dike qe nuk eshte shqiptar por qe te ben personin me te lumtur ne bote, me fal por pse duhet t'i thuash jo atij njeriu?! Per cfare po e denon ti ate dhe po hedh poshte dashurine e tij, pse sepse ai nuk ka te njejten kombesi ose origjine si ty?????? Po sikur te ndodhte e kunderta dhe ti (shembull) bie ne dashuri me nje vajze qe nuk eshte shqiptare, por ajo nuk do te martohet me ty sepse ti nuk je i se njejtes origjine, si do ndiheshe ti, kur ti do beje cdo gje per ate femer???!!!!! A nuk do ishe ti qe do thoshe qe kjo eshte nje marrezi e tere??!!!!

Pra i nderuar Baptist, edhe pse une besoj se e kam gjetur ate njeri me te cilin dua te kaloj jeten time dhe ai eshte shqiptar, te garantoj qe nuk kam asgje kunder marteses me shqiptar ose jo shqiptar. Rendesi ka qe te gjesh ate per te cilin/te cilen do beje gjithcka ta shikoje te lumtur.

Respekte
    Krejtsisht jeni jasht teme, pra ju qe arsyetoni kto martesa jeni te njejt me ata qe martohen.
    Te lutem njeher lexoje temen VAJZAT SHQIPTARE I MARTOJN
    Sesht duke u bisedu ktu per dashuri , por per shitje klasike .
    Lexoji komentet prej ne fillim , e jo vetem faqen e fundit. Kto martohen permes nje fotografie , qe ndodh nuk esht e personit qe kerkon nuse. Ka ndodh qe kur ka shku te burri ai ka qen ne karroce te invalidit ??!! Mirpo aty thuhet se kto vajza nuk kthehen ne shpi , edhe pse jan te deshperuara ne shum raste. Pse ?? Sepse jan te shitura . Sklleverit skan te drejta. Ato vetem i sherbejn skllavopronarit. Skllaveri e shekullit 21.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ja cka esht shkruajtur me heret

Vajzat kan ardhur nga veriu i Shqiperia , me se shumti nga Shkodra dhe fshtrat per rreth. " Ndodh Gjithcka" . Dergojn fotografi te rreme , gjejn vajza dhe kur te vijn vijon deshprim i vertet. BURRI i nvarur nga ALKOOLI, i RETARDUAR ose ndonjeher INVALID . Mirpo kthim mbrapa ska - thot Bexhet Kamberi , koordinator i qendres per kujdes social ne Tetov.

Shkurta e ka njoftu Marjanin permes FOTOGRAFIS. Ndonje njeri prej Prilepi shkoi ne Barbullosh, kishte dergu fotografin ne shtepin e Shkurtes, e kan par prinderit ( e Shkurtes) , motrat , famija dhe e kan perlqy dhendrin e ardhshem.

Marjana Gjorgjiovska, psikologe ne qendren per pun sociale ne Prilep:
    Ne rrethin e Prilpeit jan te lidhura rreth 90 martesa me vajza shqiptare. Nuk e dim deri ku dot shkoj ky numer , sepse interesimi per vajza nga Shqiperia esht SHUM I MADH. Prejardhja e vajzave esht nga rrethi i Shkodres, thuaja se te gjitha jan ne mosh deri ne 25 vjet.

http://www.forumishqiptar.com/showth...t=89635&page=4

Faqja 30 prej 90 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •