Close
Faqja 72 prej 74 FillimFillim ... 22627071727374 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 732
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Aleister Crowley
    I preferuari im. Njeriu qe kuptoi dhe praktikoi me mire nga te gjithe okulten, misticizmin dhe supernaturalen. I cilesuar si njeriu me evil i shekullit te 20-te, madje dhe gjate gjithe historise. I habitshem ky perkufizim qe e ve dhe siper Hitlerit, Duces dhe Stalinit...

Nese nuk i ke lexuar atehere do te te keshilloja Equinox prej 10 volumesh. Konsiderohet si eksoterizimi i gjuhes standarte anglisht si dhe si Encyclopedia of Initiation. Eshte shume i veshtire ta gjesh si liber dhe vete mezi kam arritur ta ble ne ebay per 840 $ Por ja vlen cdo cent. Veper gjigande...

Jo me kot Ordo Templi Orientis (O.T.O.) konsiderohet si shume e rrezikshme. Normale, me ate qe eshte brymosur...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me behet qefi Darius qe e vlereson ate njeri te madh.
    Kam ne pc te gjithe librat qe kam mundur te gjej nga ai, eshte nr.1 per mua.

Equinox kam disa volume, po nuk i jam futur ti lexoj, thjesht nuk me ka ardh frymezimi .
    Te besoj qe ja vlen çdo cent ai libri .

Atehere fillo lexoje por pergatitu per state of the mind qe mund te te krijoje. Eshte shume sugjestiv dhe zbulon mese miri madheshtine e mendjes se atij njeriu si dhe aftesine zhbiruese qe ka ndaj natyres njerezore. Here here nuk duket as human me kapacitetin dhe aftesine e frikshme per te zbuluar gjerat.

p.s. Qe mos harroj, Equinox eshte dhe ne version te kufizuar, thjesht nje liber prej 340 e ca faqesh por nuk flas per ate. Flas per Equinox e madh prej 10 vellimesh, edicioni i 1993 i botuar nga Samuel Weiser. Ky eshte me i rralli dhe jane shtypur vetem 500 kopje. Kisha 6 vjet e gjysem qe e kerkoja (qe ne vitin 1993) dhe mezi e sigurova ne 2000.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Atehere fillo lexoje por pergatitu per state of the mind qe mund te te krijoje. Eshte shume sugjestiv dhe zbulon mese miri madheshtine e mendjes se atij njeriu si dhe aftesine zhbiruese qe ka ndaj natyres njerezore. Here here nuk duket as human me kapacitetin dhe aftesine e frikshme per te zbuluar gjerat.
    Pa merak, nuk ka njeri qe me frymezon dhe me ben te ndihem me se miri se sa shkrimet e tij.
    Ma ka krijuar tashme ate "state of mind". .

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    pese gjuhet e dashurise !!! eshte liber shume i bukur !!! ndihmon shume ciftet si te kalojne situatat e keqija !!! eshte liber i thjeshte edhe pa shume strese !!! iken pa u ndier per nje dite !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Do ju sugjeroja librin FABRIKA FLET.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Po lexoj "The guardians of the moon" te Steven Erikson.I mire me duket.

Mbarova"Parfumi"te Patrik Zyskind.Kete e lexova ne shqip.Fantastik.Udhetimi i gjate i personazhit kryesor,ne boten e aromave,do ta udheheqe nga laboratori,ne fronin e perendise,i cili do udheheqe nje popull te tere,me te vetmen arme,parfumin me magjik,me perfekt qe egziston.Ate te qenies njerezore.Dhe ku i udheheq?Ne paranoje.Per tu bere vete ne fund,nje shperthim.

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anëtarësuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar më parë nga Clauss Lexo Postimin
    e, o Bizantin me dergo pak addresen hahahahahaha
    Prit or ti, ka radhë puna... Unë e gjeta i pari, lol.

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Do ju sugjeroja librin FABRIKA FLET.
    O shoku, ç'është kjo? Kush e publikon, NSHN-ja? lol
    Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.

Gott mit Uns

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    [QUOTE=Bizantin;1960908]Prit or ti, ka radhë puna... Unë e gjeta i pari, lol.

O shoku, ç'është kjo? Kush e publikon, NSHN-ja? lol[/QUOTE

Edhe vet nuk e di si me erdhi ne mendje.Mos e ngatarro NSHN me poligrafikun.

THE BOOK OF LIES dhe BOOK OF THE LAW mbrem e mora perseri, mbase po pritoj te filloj te lexoj sepse don nje koncentrim shume te madh, te tjart te A. Crowley nuk i kam, por kur isha 20 vjeq, shume me pat len pershtypje edhe pse ne ate kohe kisha shume probleme per tu futur ne at' bote...
    -Dhe sa pata lexuar gjana te ndryshme ne lidhje me te, edhe vdekja e tij esht shume misterioze...
    Kush vrau Crowley- Darius??!!
    Dihet se ky esht marre edhe me magji....!
    Pastaj kjo, qe nderlidhet, se shtepine e tij e kishte bler me pas Jimy Page, i Led Zeppeelin, i cili esht marr edhe me megji te zeze dhe per "koincidence", kur iu kishin mbytyr familja e R. Plant, ne Greqi me (duket) ne ndeshje - komunikacioni, pata lexuar ne nje reviste ne ate kohe (trece oko) -syri i trete. Plant e akuzon Jimin, mbase me duket jane mbajtur edhe disa seanca gjyqi, ne lidhje me ket??!
    Por mos te dal nga tema, kam deshire t'i gjej dhe librat tjer te tij dhe do t'i gjej

Darius! na flit pak me shume per O.T.O,nese ke durim!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ABSOLUTE : 02-07-2008 më 21:40
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Tema të Ngjashme

1. Lexoni Biblën on-line në gjuhën shqipe.
    Nga Albo në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 30-11-2012, 05:42
  2. Lexoni > Sekretet e Ahmet Zogut
    Nga Humdinger në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 12:12
  3. Sa shume lexoni?
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-02-2005, 12:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •