Po lexoj një përmbledhje artikujsh të Kastoriadhit. Shumë interesantë. Jam te faqja e 3të. Këtu e 3 muaj.
Po lexoj një përmbledhje artikujsh të Kastoriadhit. Shumë interesantë. Jam te faqja e 3të. Këtu e 3 muaj.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
katerqind e ca
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
autoret shqiptare do sugjeroja,perjashtuar Kadarene qe s'bo i lek gjith te tjeret jane kampione hahahahahahaha,rrofte mediokriteti!
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
E kam lexuar në shqip, por nuk di nëse është nga libri vetë apo nga përkthimi, por m'u duk i mërzitshëm, dhe shumë i vogël në madhësi për një titull kaq pompoz.
Unë vetëm tullën që i shikoj më vjen për të vjellë.
Tani mbarova librin e Peter Lucas, Misioni Amerikan në Shqipëri, interesant. Kam filluar librin e Ernst Nolte, Lufta civile Europiane 1917-1945, Nacional-socializmi dhe Bolshevizmi. Libër ideal për pushime, lol.
Një libër që e këshilloj kategorikisht dhe reptësisht atyre që u pëlqen letërsia e bukur është Lolita nga Vladimir Nabokov. Kush nuk ka lexuar këtë libër do iki nga kjo botë i varfër, injorant, i pafajshëm, mëkatar, pa shpresa, pa shije etj. Mundohuni të gjeni versionin e pajisur me shënime nga Alfred Appel Jr.
---
PS, Kush është në Athinë mund të gjejë libra shqip tek libraria e Vatrës. Ka edhe një vajzë të bukur atje... alamet. Ia vlen të shkosh vetëm për të... siç bëj unë.
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
Mesa me kujtohet mua nuk eshte shume voluminoz por dhe i vogel nuk eshte aspak. Mbase perkthimi nuk ka qene i nivelit te duhur sepse gjuha e shkruar eshte shume e pasur dhe terheqese. Ndersa subjekti ma ha mendja qe nuk eshte i preferuar nga te gjithe. Kjo mund te jete dhe arsyeja qe te eshte dukur i merzitshem.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
Mua per fat te keq nuk me ka rene ne dore asnje nga kjo kategori librash ne gjuhen shqipe. Personalisht mendoj qe nje perkthim i mire do te mund te behej jo thjesht nga nje perkthyes i afte por do ndihmonte shume fakti nese ai do kishte dhe njohuri nga subjekti. Kjo te ndihmon shume ne dhenien e idese qe shpesh mund te jete konfuze.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt