Close
Faqja 26 prej 153 FillimFillim ... 1624252627283676126 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 1521
    i/e regjistruar Maska e Jorgo Telo
    Anėtarėsuar
    09-03-2008
    Postime
    558

Kujtese per Srsafimin

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    O lakror po nga te kemi,apo mos je i ardhur ne zagori.
    Z. Serafim,
    Respekt per respektimin qe i ben shprehjes se mendimit te lire. gje qe rrefen se je me te vertete nje shpirt i lire shperthyes. Vec ma prano nje keshille; ndoshta meqe jam me i madh ne moshe prej teje: Mos syno te hapesh sherr edhe me njerez qe s'i njeh mire. Dua te them, kot e merzit "lakrorin". Pra, tjetrit mos i shiko gunen, por shikoi punen" thote mencuria popullore. Apo jo?
    Perfitoj me kete rast qe "lakrorit" t'i japim hakun per mendimet e mira qe shpreh me ciltersi.
    JORZAGORITI
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jorgo Telo : 02-07-2008 mė 15:28 Arsyeja: KORREKTIMET E NEVOJSHME

Anėtarėsuar
    09-03-2008
    Postime
    558
    Citim Postuar mė parė nga Lakrori21 Lexo Postimin
    MALI PER VENDLINDJEN (e korigjuar)

Nga merzitja nga gezimi
    sec me erdhi frymezimi
    Dhe kujtova Zagorine
    Fshatin tim eshe shtepine.

Me pelqen ne zagori
    Nene lisa nene hije
    Prane burimeve te rri
    Dhe uje te ftohte te pi

Shepri me pelqen shume
    Se ka fushe mal dhe lume
    Gorrica arre dhe lajthi
    Dhe ne ne hije te rri

Me pelqen mali ne vere
    Se ka lule plot me ere
    Ka bexge pelino dhe caj
    Kurre nga mendja nuk i ndaj

Me pelqen kur zbres nga mali
    Dhe kembet mi kruan zalli
    Kur keput tufen e cait
    Dhe marr ere lulet e majit

Me pelqen kur piqet fiku
    Kur mbleth vezet nga furriku
    Kur mbleth dhe bajgat e lopes
    Dhe ngre sacin prapa portes

Kur ve lakrorin te piqet
    Ta shikoj qe te mos digjet
    Me pelqen te fshij qilarn
    Te ngarkoj ckarkoj Gomarin

Me pelqen kur pjellin dhente
    Dhe stanet ku lehin qente
    Dhe gomari kur pellet
    Tatepjet malit kur zbret
    Dhe kur bie bore shume
    Te nxjer gjene e gjalle per uje

Edhe netet e korrikut
    Me pelqen qe te fle jashte
    Te sodit yjet ne qiell
    Shtrire mbi nje deng me kashte

Me pelqen qe te ngre sacin
    Te ndez zjarrin te pjek ngesren
    Me pelqen qe te ze pellgun
    Te hap ujet te kthej qastren

Me pelqen kur dridhet mishi
    Dhe kur dridhet kukureci
    Ne mengjes kur pulat dalin
    Si ushtaret nga koteci

Me pelqen te shkoj me shtjerra
    Dhe ti kullos ne agim
    Se fillon pisku i vapes
    Dhe do ktehen ne merxim

Me pelqen kur shtypet rrushi
    Dhe vera kur del nga mushti
    Por me shume qe ta dish tine
    Kazani qe nxjerr rakine

Me pelqen shume te rri
    Kur kazani nxjerr raki
    Dhe te pi ballin e tija
    Te me vije rrotull avllia

Dhe dimri me pelqen shume
    Me debore dhe furtune
    Prane oxhakut do te rri
    Te caj arre dhe lajthi

Me pelqejne manaferrat
    Dhe dita kur theren derrat
    Me pelqen qe ti bej vete
    Cingaridhat dhe kolete

Me pelqen shume Lakrori
    Bekuar qofte kush e nxorri
    Te kenaq me pete shume
    Dhe naten ngopej me ghume

Sa lezet ka Viti i Ri (sidomos ne Zagori)
    Dhe Lakrori ne tepsi
    Lum ai qe gjen parane
    Fatin do ta kete prane

Mh pelqen te xerris zjarrin
    Tek kercuri ne gllanik
    Dhe shkendijat kur kercejne
    Majtas djathtas me vertik

Dhe pranvera kur te vije
    Do kullosim gjene e gjalle
    Te na japin qumesht shume
    Te hame ngaser me dhalle

Te piksim djathe te njome
    Dhe ta kullojme ne nape
    Dhe hirra qe del nga poshte
    Behet gjize kur ziet prape

Me pelqen te marr nje kenge
    Here tja heth here te kthej zene
    Te tjeret iso te mbane
    Mbas zakonite qe kane

Me pelqen te ngre dolli
    Neper dasma dhe sebepe
    Per te dashurit e mi
    Dhe ti bej te gjithe per vete

Shume shume gjera thame
    Kryesoren lame menjane
    Ca gjera duhen me shume
    Se naten mbetej pa gjume

Se naten si nga hera
    Behen dhe pune te tjera
    Se or mik lezeti i jetes
    Eshte dhe fole e bletes

O Zot sec kujtoj enverin
    Nje popull qe voi shume
    Kokat qe jetuan ferrin
    Me cfaqen naten ne gjume

Mishin nga goja na hoqi
    Na sfiliti na percau
    Nga Zagoria na ndoqi
    Djemte nga nena i ndau

U be vendi shkretetire
    Dhe barin te gjithe e thau
    Valle do kthehemi nje here?
    Apo per jete na ndau?

Do vije nje dite pa tjeter
    Si shkronjat qe heth ne leter
    Qe te mbije nje bar i ri
    Ne te shkreten Zagori

Zagori me pelqen shume
    Te paster si ke natyren
    Pa colesher pa guzgune
    Qe te ndryshuan fytyren

O shoke aman aman
    Do tu them planin qe kam
    Kam menduar qe tani
    Te vete ne Zagori

Do te mar nje shok me vete
    Do shkojme burim me burim
    Dhe s'do te kthehemi kurre
    Ne te largetin mergim.
    ~Lakrori 21~[/

O LAKROR, QE TA DISH TI,
    ME PELQEN KJO POEZI!
    (JORZAGORITI)
    QUOTE]
    [/COLOR]
    ME PELQEN KJO POEZI, SE ESHTE E SHKRUAR ME ZEMER EDHE PSE JO ME KERKASAT LETRARE TE NJE LIGJERIMI TINGELLUES POETIK. Vec, ama, ia vlen ta pergezojme z. lakrori per kete vjersherim kaq te perjetuar e me kaq detaje reale nga perditesia zagorite ne te kater stinet e vitit. SIKUR Z LAKRORI TE KISH CA ME TEPER NJOHURI TE LIGJERIMIT POETIK, KJO VJERSHE DO SHNDERROHEJ NE NJE PERLE TE VERTETE POETIKE.
    URIMET ME TE SINQERTA, Z. LAKRORI!
    PREJ TEJE PRESIM EDHE TRAJTESA TE TJERA POETIKE, SE DI T'I KAPESH E SERVIRESH BUKUR E ME FRYMEZIM TE MREKULLUESHEM. Te kisha e-mailin tend, do kuvendonim shtruar zagortitce.
    E-maili im: jorgo.telo@gmal.com

JORZAGORITI
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jorgo Telo : 02-07-2008 mė 15:52 Arsyeja: SISTEMIM

Anėtarėsuar
    09-03-2008
    Postime
    558
    Ti e njeh RAKO DUSHIN se je zagorit,po pseudozagoritet jo,kan nevoj te njohin kicon pecon e kompani.Asnje nuk ka menduar te njohi tregtarin me te madh qe nzori zagoria,RAKO DUSHI njihet me teper ne shqiperi se sa ne zagori.Kjo te ben te reflektosh se kujt ja kemi lene ne dore te shkruajn per zagorin.GJat kohes se italis RAKO shkonte ne itali e porosiste 1 milion omrella,sa dhe italianet habiteshin e i thonin cfar i do 1 milion cadra kur ju si popull jeni 600 mij.Ai gjithmon kujtonte se kishte filluar tregetin duke shitur ruges me tabaka embelsira e arriti e u be nje nga tregetaret me te medhenj te shqiperis,kete e thoshte jo per tu mburur po per te treguar se nje njeri me pun e kemgulje mund te ari ku te dojeVisjej gjithmon i krekosur,ishte njeriu me elegant qe kam pare,vishej si nje lord anglez,e njerezit e shihnin shtremer kur kalonte,nje dit babai im i tha shih o RAKO si te shohin,e ai ju pergjigj,leri mos i ve re,rendesi nuk ka te jesh i kamur po te jetosh si zoteri.Zotit RAKO se ishte me te vertet zoteri i moren te gjitha,po dinjitetin e do te shtoja elegancen nuk ja moren dot.LINDI ZAGORIT E VDIQ ZOTERI ZAGORIT. serafimdilo@yahoo.it
    Shume reale e konkrete mendimet e shprehura per "vellezerine Qiriako". Me syte e mi e kam pare ne Korce edhe pse vetem nje here kam shkuar atje, dyqanin e ketyre tregtareve perfekte, te te cilet punonte edhe nje bashkefshatari im, Rako Spiri, e qe na fliste aq me nostalgji per ata njerez me njohuri te persosura tregtimi e qe prape nje i mencur konciot, basho Ndrekua u kish thene, si paralajmerim "Askush nuk u del balle juve; vetem lufta mund t'ua haje koken. Atyre ne fakt ua fundosi djersen e dijen DIKTATURA E ZEZE. C'MEKAT, qenuk dalin shkrues qe t'i pershkruajne me hollesisht, se ata kesisoj kane qene vlera e joantivlera te nje krahine shumevlereshe, qe s'duhet t'i dorezohen harreses...

JORZAGORITI

Anėtarėsuar
    09-03-2008
    Postime
    558
    Zoti Serafim Mesa kuptoj une nga gjithe kjo histori ju me pare duet te kini qene punonjes i gjendjes civile.Mesa duket per te vertetuar qe jam nga zagoria duhet ti neneshtrohem nje testi dhe pasi ta kem fituar kete test.duhet qe ju te me leshoni karten e kokes (leter njoftimi) te cilen duhet ta paraqes para organeve te sigurimit...... qe ndalojne korjeren tek gryka e Selckes. PRES PYETJET e provimit.Cna gjeti. U dashka vize edhe per zagorie duhet pa tjeter te lajmeroj shokun tim qe e kemi lene bashke per te vate Ka halle e halle kjo dynja. Lakrori
    Per mua e ke fituar testin dhe identitetin zagorit, z. Lakrori, qysh me NOFKEN domethenese qe ke perzgjedhur. Kujt nuk i leshon goja leng, kur kujton LAKRORIN e gruas zagorite?!
    Uroj te postosh sa me teper mendime e kujtime me vlere.
    JORZAGORITI
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jorgo Telo : 02-07-2008 mė 16:12 Arsyeja: Sistemim mendimi

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Zoti Serafim Mesa kuptoj une nga gjithe kjo histori ju me pare duet te kini qene punonjes i gjendjes civile.Mesa duket per te vertetuar qe jam nga zagoria duhet ti neneshtrohem nje testi dhe pasi ta kem fituar kete test.duhet qe ju te me leshoni karten e kokes (leter njoftimi) te cilen duhet ta paraqes para organeve te sigurimit...... qe ndalojne korjeren tek gryka e Selckes. PRES PYETJET e provimit.Cna gjeti. U dashka vize edhe per zagorie duhet pa tjeter te lajmeroj shokun tim qe e kemi lene bashke per te vate Ka halle e halle kjo dynja. Lakrori
    Zoti lakror eshte kortezi qe kur dy njerez takohen o bisedojn,te prezantohen,ne pamundesi o deshir prezantimi mundesisht shfaqet arsyeja e nje veprimi te till.Kete e kerkon galateo jo serafim dilo,gjithmon ne qofte se eshte e mundur.Nuk kam punuar ne gjendjen civile,por ne qofte se te intereson mund te them ku kam punuar e ku punoj,nuk eshte problem per mua,as profesjoni as mosha as preardhja as venbanimi etj.E quaj ndoshta gabimisht shenj respekti e edukate karshi tjetrit,por mund ta kem edhe gabim se kohet nryshojn.LETER NJOFTIMI APO VIZ ,ME VJEN KEQ POR NUK TE JAP DOT,TE JAP NJE KESHILL NE QOFTE SE DO,SE MOS SHKOSH NE GJENDJEN CIVILE E THUAJ QE JAM LAKRORI 21,SE DO TE PERGJIGJEN QE PERPARA TEJE ESHTE LAKRORI 20.GJITHMON ME RESPEKT PER ANONIMET,SE MBASE NJE DIT DEL QE AI QE QUHEJ LAKROR ,ISHTE NE TE VERTET PECO KAGJINI,JAN SURPRIZAT E JETES NUK ESHTE PUN HALLI. serafimdilo@yahoo.it

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga Jorgo Telo Lexo Postimin
    Z. Serafim,
    Respekt per respektimin qe i ben shprehjes se mendimit te lire. gje qe rrefen se je me te vertete nje shpirt i lire shperthyes. Vec ma prano nje keshille; ndoshta meqe jam me i madh ne moshe prej teje: Mos syno te hapesh sherr edhe me njerez qe s'i njeh mire. Dua te them, kot e merzit "lakrorin". Pra, tjetrit mos i shiko gunen, por shikoi punen" thote mencuria popullore. Apo jo?
    Perfitoj me kete rast qe "lakrorit" t'i japim hakun per mendimet e mira qe shpreh me ciltersi.
    JORZAGORITI
    Cdo keshille eshte e mirpritur,vecanerisht nga ju.Po mbase jam shprehur gabim,o mbase e mendoj gabimisht,qe kur nje njeri nuk eshte i lir apo nuk do te shprehi identitetin e vet,eshte veshtire te kuptosh o te arsyetosh ne mendimin qe ai shpreh.Se mendoj mbase gabimisht qe kur nje njeri ka frik te thot emrin imagjino mendimin.Faleminderit per komplimentin,se ta quash tjetrin shpirt te lire eshte nje kompliment.Edhe se mua me duket qe nuk eshte shpirti im i lir,por eshte shpirti i te tjereve qe kan frik,apo shpirti i atyre qe mendojn cme duhet mua,qe eshte akoma me keq.Ata qe kan frik deri disi i kuptoj por ata qe mendojn cme duhet mua,jan shkaterimi i zagoris.Mbase keto diskutime nuk ju interesojn,sic mua nuk me intereson kur nje njeri thot se sa caj mali te mir ka zagoria se mendoj te njejtin caj ka dhe PERMETI.Me intereson njeriu,se njeriu ben qe nje vend te lulezoj apo te kthehet ne shkretetir,nuk e sjell te gjith bukurin natyra.Dua te di se nje zagoriti i vjen turp apo mbase dhe nder qe te ngrihet KICO NGJELA apo qe PECO KAGJINI eshte kryetar nderi i shoqates,kete dua te di,ketu nuk hyn mendimi i lir,hyn thjesht mendimi ne qofte se nje njeri e ka e do ta shpehi.Ndryshe mund te vazhdojn te zerisin zjarin Ju mbase me lejoni qe keta njerez mos ti quajm me zagorit te ardhur,se mbase ofendohen,edhe se ne fillim shohin te tjeret,ne qoft se ofendohen te tjeret atehere ofendohen dhe ata,SI PERFUNDIM NUK JAN ZAGORIT TE ARDHUR JAN ZAGORIT KALIMTAR. Me respekt serafim dilo. serafimdilo@yahoo.it

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga Jorgo Telo Lexo Postimin
    Shume reale e konkrete mendimet e shprehura per "vellezerine Qiriako". Me syte e mi e kam pare ne Korce edhe pse vetem nje here kam shkuar atje, dyqanin e ketyre tregtareve perfekte, te te cilet punonte edhe nje bashkefshatari im, Rako Spiri, e qe na fliste aq me nostalgji per ata njerez me njohuri te persosura tregtimi e qe prape nje i mencur konciot, basho Ndrekua u kish thene, si paralajmerim "Askush nuk u del balle juve; vetem lufta mund t'ua haje koken. Atyre ne fakt ua fundosi djersen e dijen DIKTATURA E ZEZE. C'MEKAT, qenuk dalin shkrues qe t'i pershkruajne me hollesisht, se ata kesisoj kane qene vlera e joantivlera te nje krahine shumevlereshe, qe s'duhet t'i dorezohen harreses...

JORZAGORITI
    RAKO DUSHI qe me te vertet i prere per tregti,dhe ajo qe me pelqente ishte se mendonte qe me pun cdo gje arihet,ishte gjithmon optimist.Sa per punen e luftes nuk pati fat si shum tregtar te tjere.NJe tregtar italian e luste gjithmon qe te shkonin bashke ne amerik,un me ty i thoshte do bejme cudira,kete gje e thoshte gjithmon.Un e kam njohur kur ishte plak e duart i dridheshin,nga burgu qe beri ne maliq,por mendjen e kishte si nje 20 vjecar mendonte akoma te bente tregeti,kishe qef ta degjoje kur tregonte historit,gjithmon pa u mburur,fliste shpesh kur shkonte ne itali e thoshte pershembull qe hipte ne tren ne klas te pare e nuk dinte si lidhej kollaro.Vertet qe shum zagorit se njohin po ske cti besh kan kicon pecon viton etj le te njohin keta,se mbase mesojn se si mund te shkaterohet nje vend. serafimdilo@yahoo.it

Anėtarėsuar
    09-03-2008
    Postime
    558
    Cdo keshille eshte e mirpritur,vecanerisht nga ju.Po mbase jam shprehur gabim,o mbase e mendoj gabimisht,qe kur nje njeri nuk eshte i lir apo nuk do te shprehi identitetin e vet,eshte veshtire te kuptosh o te arsyetosh ne mendimin qe ai shpreh.Se mendoj mbase gabimisht qe kur nje njeri ka frik te thot emrin imagjino mendimin.Faleminderit per komplimentin,se ta quash tjetrin shpirt te lire eshte nje kompliment.Edhe se mua me duket qe nuk eshte shpirti im i lir,por eshte shpirti i te tjereve qe kan frik,apo shpirti i atyre qe mendojn cme duhet mua,qe eshte akoma me keq.Ata qe kan frik deri disi i kuptoj por ata qe mendojn cme duhet mua,jan shkaterimi i zagoris.Mbase keto diskutime nuk ju interesojn,sic mua nuk me intereson kur nje njeri thot se sa caj mali te mir ka zagoria se mendoj te njejtin caj ka dhe PERMETI.Me intereson njeriu,se njeriu ben qe nje vend te lulezoj apo te kthehet ne shkretetir,nuk e sjell te gjith bukurin natyra.Dua te di se nje zagoriti i vjen turp apo mbase dhe nder qe te ngrihet KICO NGJELA apo qe PECO KAGJINI eshte kryetar nderi i shoqates,kete dua te di,ketu nuk hyn mendimi i lir,hyn thjesht mendimi ne qofte se nje njeri e ka e do ta shpehi.Ndryshe mund te vazhdojn te zerisin zjarin Ju mbase me lejoni qe keta njerez mos ti quajm me zagorit te ardhur,se mbase ofendohen,edhe se ne fillim shohin te tjeret,ne qoft se ofendohen te tjeret atehere ofendohen dhe ata,SI PERFUNDIM NUK JAN ZAGORIT TE ARDHUR JAN ZAGORIT KALIMTAR. Me respekt serafim dilo. serafimdilo@yahoo.it
    Me se tepermi e kisha sensin e sugjerimit lidhur me trajtimin e pseudonimit "lakrori" e te vargjeve te tij romantike, pa sa per meraket e tua te hershme, qe me siguri i kane rrenjet ne dhimbjet qe te jane krijuar historikisht e qe une nuk i kam degjuar, do te tw jepja te drejte katerciperisht me te dy duart. Nje shtet i tere dhe ende s'po ua cjerr masken spiuneve te ndyre. Qe ta dish ti, z, Sero, une si mesues qe kam qene ne Erind, ne Hoshteve, Sheper e Nivan, nuk i kam gelltitur kurrsesi spiunet edhe ata te moshes feminore. Keshtu fajesoja nxenesit qe spiunonin shoket e tyre e jo ndokend tjeter. Shume here ma kane spiunuar edhe mua babane tim. MADJE EDHE ESHTE DENUAR, SE GJASME BASHKEPUNONTE ME DIVERSANTET E TOPOVES DHE SE KISHTE NIP LLIKO TELON, NESE E KE DEGJUAR, NDRYSHE PYET EDI DILON TE TE THOTE ME TEPER...
    TI SI NJE TEMPERAMENT E KARAKTER I PAPAJTUESHEM ME KALBESIRLLEQET E DIKURSHME ME KETE SYNIM QE I KE VENE VETES, JO SE DO FITOSH GJE, POR SE PAKU SHFRYN DUFET E SHPIRTIT TEND DHE SIKUR CLIROHESH SADOPAK. KESHTU TE IMAGJINOJ UNE, O SERAFIM! ATIJ PILUS I DUHET MBUSHUR TEPELEKU QE TE MOS GAUNISI SHUME PER ETNICITETIN E ZAGORISE.
    Me konsiderate
    JORZAGORITI (Jorgo S. TELO)
    gjirokaster-shqiperi
    jorgo.telo@gmail.com

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Zoti JORGO gezohem per pergjigjen e mendimin tend,nuk kisha e nuk kam dyshim mbi karakterin e qendrimit tend.Me behet qefi qe si mesues je munduar ti edukosh nxenesit te sillen ne jete ne menyre te drejte,e mendoj se ta din per nder e te respektojn.Un personalisht nuk kam merake,o dua te shfryem,se ne krahasim me te tjeret kam jetuar mir,mund te ken hequr prinderit e gjysherit e mi,ndersa un personalisht nuk kam ndjere e nuk kam vuajtur azgje,duke ja ditur per faleminderit prinderve te mi.Un gjithmon i kam bere vetes nje pyetje,pse zagoritet,(kur flas per zagoritet flas per fisin tim e per ata qe njoh) nuk jemi krenar me vendin tone,jemi krenar kur flasim me te huajt per zagorin,por kur flasim me njeri tjetrin qe njohim nuk krenohemi kurr me zagorin,duke lene menjan cain ujet rigonin e barin,se i ka dhe skrapari.Brenda ne shtepin time asnje nuk mburet o do te shkoje ne zagori,por sa dalin jashte nga porta duan te krenohen me zagorin,me njerez qe se njohin zagorin,kjo vlen edhe per mua,e mendoj per shum familje zagorite.DHe kjo vjen,sipas mendimit tim,se nuk kemi guzimin te ndajme zagoritet e mir nga ata qe prishen zagorin.Problemi im eshte se mendoj qe duhet te jem i fundit ti shkruaj keto gjera,se nuk i njoh mir ngjarjet e pesonat gje flas,por kur shohe te tjeret qe kan vuajtur dhe rin ne heshtje,atehere e kuptoj pse nuk krenohemi,na vjen turp nga vetja jon.Hiq EDUARDIN qe ka guzim,e me duket i vetmi luan midis deleve,te tjeret rin ne heshtje.Heshtja po e ben qe ZAGORIA po vdes shpirterisht pak nga pak.Nuk dua qe te tjeret ta shohin zagorin me syt e mi,po te ken krenari e guzim kur flasin per te,jo si lakrori qe tregon se hajduti ri me hajdutin,o dita mir duket ne mengjes,i mungon te shkruaj qe lakrori behet me mish,e jemi ne regull.Un kam mendimin tim nuk e di se sa i drejt eshte, ne qofte se e duam zagorin te ri keshtu sic eshte,po me ata njerez qe e shkatruan,atehere e kuptoj qe ja fuskam kot e nuk ja vlen te shkruash,po ne qofte se duam te ndryshojme,per ti treguar pilut qe ne sjemi e skemi qene njesoj si te tjeret,dicka duhet bere o shkruar.Se pilu nuk e di qe zagoritet i thonin femijeve,meso se pos mesove coban do behesh,jo per te ofenduar te tjeret,po per ti then femijes shiko se ti je zagorit. Me respekt e me vjen mir sikur ky diskutim te vazhdoj.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Sa per lliko telon pyeta babain tim dhe me duket se e njihte mir,me tha qe eshte aratisur,o kishte ikur nga porti i durresit,(ne qofte se se ka gabim)quhej ILIA e ishte shok me SOTIR DILON djali i SOFOKLI DILOS qe ishte xhaxhai i babait tim.Me sa kuptova ka pasur nje jet interesante se degjova shum gjera,ne qofte se ju pelqen mund ti shkruani ato ngjarje se sigurisht i dini me mir se mua.Un po shkruaj ato qe di o me mir ato qe me thon,di qe ka shkuar deri ne panama,qe e internuan ne mamuras,por nuk e kuptova sec hyn me diversantet e topoves.Me vjen keq qe si familje jeni luftuar,po emrat e atyre qe luftuan familjen tende nuk i kam lexuar,se ma ha mendja zagorit kan qene. ME RESPEKT serafim dilo.

Tema tė Ngjashme

1. Islami Dhe E Drejta Ndėrkombėtare
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 09:22
  2. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  3. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Vilson Ahmeti tregon..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 03:06
  5. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •