Une kam nje pyetje tjeter te lidhur me derrin perderisa pyetja e insulines paska marr pergjigje.
Perderisa zoti krijoi gjithe kafshet dhe bimet per tu perdorur nga njeriu, pra per te miren e tij, per cfare e krijoi derrin?
Une kam nje pyetje tjeter te lidhur me derrin perderisa pyetja e insulines paska marr pergjigje.
Perderisa zoti krijoi gjithe kafshet dhe bimet per tu perdorur nga njeriu, pra per te miren e tij, per cfare e krijoi derrin?
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
Qe ti hapte pune atyre qe ja u ka marre trute era dhe mendojne se disa kafshe jane te mallkuara dhe disa te tjera jane te bekuara![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
pikerisht, nje nga absurdet fetare te rradhes eshte piketimi i bekuar, i mallkuar dhe i shenjte, i vendeve , sendeve dhe kafsheve.Postuar më parë nga Darius
Nese ç'do gje qe shohim eshte e krijuar prej zotit me vullnetin e zotit, pse u dashka te kete vende te shenjta? A nuk eshte vet krijimi i shenjte, per vete faktin qe buron prej zotit?
Prandaj e kam thene dhe e them, zoti, sido qe mund ta imagjinoni, ofendohet me shume nga besimtaret, sesa nga ata qe nuk e besojne.
Sepse nje jobesimtar i shendoshe nga truri, nuk arrin te imagjinoj zotin ideal krijuesin e gjithçkaje, etj etj, ne nje figure si ajo e allahut apo e jehovait, qe diskriminojne ate qe po ata paskan krijuar.
Zoti ekziston fale asaj qe ka krijuar, sepse zoti dhe krijesa , ne te vertete jane e njejta gje.
me falni nese dola pak si shume nga tema.
Postuar më parë nga xfiles
ky eshte nje postim per tu mbajtur mend...jam shume dakord me ty...komplimente
nuk eshte pyetje tendencioze...
uroj se Zoti ose besimi juaj t'ju ruaj prej fatkeqsirave... por me cpo degjohet kohet e fundit... thon se ka raste ku ne mungese organi prej njeriut, mund te behet transplant derri.... dmth nqs te duhet urgjentisht nje organ, dhe nuk e gjen dot, por te thot doktori (e zeme se ironia e fatit e ben ate cifut), se mund te te shpetojne jeten nqs te bejne transplant nje organ derri... dhe shancet jane 75% sukses se trupi do e pranoj...
si do vepronte nje besimtar i fese Islamike ne kete rast?
po ne rastin se eshte femija i nje cifti besimtar te fese islamike, si do vepronin?
Pa te keq e bej pyetjen, nuk po kerkoj te ofendoj njeri, thjesht me ka ardhur ne mendje shume here kjo gje por nuk kam patur rastin ta shtroj si pyetje, e cila mendoj se kerkon vemendjen e duhur.
flm
Varet, prej personit, dhe me shume prej shkalles se injorances qe bart me vete!
Kam pasur rastin t'i bej te njejten pyetje nje muslimani shum te "devotshem"(symbyllurazi), se a do te pinte raki,nese do ishte e vetmja shpres shpetimi prej ndonje smundjeje?
Dhe pergjigja shum e qarte- jemi te perkoh'shem ne kte bote, andaj me mir te vdesim sot se sa te tradhtojm predikimet e profetit tone, dhe te vdesim neser...
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
kam pershtypjen se kto parimet islamike ne lidhje me derrin bien ne kontradite me kohen qe jetojme... imagjino nje mysliman me zemer derri... do kishte te njejtin qendrim ndaj derrit? apo do ja dinte derrit per nder qe eshte ne jete?
thjesht me nje fjale, ky qendrimi i myslimaneve ndaj derrit eshte absurd.
flm per pergjigjet.
Me vrap do e pranonin. Kujtdo i dhimbset jeta e vet, per me teper kur ska asnje siguri se ka nje jete tjeter pertej kesaj qe jetojme pervec besimit qorr.
o Shoku ca muabeti ben... kjo e myslimanve eshte si ai muabeti me Jezusin qe kur i tahne qe meqenese ti je i pavdekshem hidhu nga mali ju dhimbs jeta
Ere mire mire
Pasi qe e bene kete pyetje "pa te keq",po te trregoj se shkenca e mjekesise ende nuk ka arrit aq larg sa te implantoj organe nga shtazet tek njeriu.
Pra pyetja te cilen ti e bene eshte vetem hypotetike dhe nuk ka te beje asgje me realitetin.
Edhe muslimanet edhe te krishteret edhe te tjeret duhet te presin edhe nje kohe shume te gjate derisa perseri dikush te mund ta parashtroj kete pyetje.
Krijoni Kontakt