o Daja-Goni kam pershtypjen se ti nuk e di ca je duke folur.
o Daja-Goni kam pershtypjen se ti nuk e di ca je duke folur.
Ore po të hapet një fabrikë sallami prej derri aty në lagjen e islamikëve, do punësoheshit ju apo jo?
Ezekiel 25-17.
Po ku di unë o burrë i dheut ça të keqe ka. Unë spo e gjej të keqen me hangër bërxolla derri, ju e gjeni.
Dmth ti u shet pije alkoolike tjerëve që të shkojnë në xhenem e vetë të shkosh në xhenet? Ku ka moral në ktë mes? Përhap produktet e qoftëlargut lart e poshtë...kjo është hipokrizi më e pakta.
Ezekiel 25-17.
Artful dodger , pik se pari dyshoj se nje njeri mudn te jetoj me zemren e derrit. Nuk besoj se trupi i njeriut eshte ne gjendje te pranoj organe nga kafshet tjeter, te pakten per momentin kjo eshte vetem pjese e imagjinates shkencore.
Ti e di fort mire faktin qe njerezit edhe pse duan dikujt ti ofrojne veshket e tyre, por perseri kete nuk mund ta bejne pasi nuk jane donor te mire.
Nuk eshte problemi , merre zermen e gomarit ose derrit dhe fute ne trupin e njeriut , por menyra se si do te reagoj trupi i njeriut ndaj ketij organi.
Tjeter eshte puna e insulinit, insulina eshte hormon qe kontrollon sasine e sheqerit ne gjak, dhe struktuara molekulare e insulines eshte e njejte si tek njeriu ashtu edhe tek majmuni, lopa , derri , qeni etj etj, per ndryshe nuk do te quheshte insulin.
Sikur te kishte qene kaq lehte me i shpetu jeten njeriut duke i dhene nje organ derri pse sot ke me miliona njerez qe akoma jane ne dialize, pse bota harxhon gjith ate mal parash per studime te ndryshme sidomos te kesaj shkenses se re "Stem cell reaserch" ?!!
Pra mondoj se kjo teme eshte "full of BS" dhe se nuk ja vlen te diskutohet.
GV_USA
P.S."Sa per info jeta eshte me e vlefshme ne fene islame se cdo gje tjeter, nese ka nevoje per ti shpetuar jetn njeriut edhe zemer UFO-je eshte hallall"
WE WILL NOT GO DOWN!
o hoxhë po nuk është viti 1996 o qyqar, po shiko kalendarin se të ka ngel celulari mrapa
kto janë të 2002-shit:
Many experts regard pigs as the most suitable animals for breeding for organs for a number of reasons:
* A pig's heart is about the same size as a human heart. Pig heart valves have been used in human heart surgery for over a decade.
* Pigs have already been cloned and genetically engineered.
* Scientists understand something of what they need to do to make pig organs less likely to be rejected by the human immune system after transplantation.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1740316.stm
pse mër hoxhë gjithmonë duhet me nejt me ju eduku në forumin ateist juve? ça është ky muhabet ?!
Me intereson pse krishteret e hajn mishin e derrit , kur ne Bibel e kam lexu se nuk duhet te hahet ?
3 “Mos hani asgjë që është e papastër!
8 Edhu thiu, megjithëse e ka thundrën të ndarë, por nuk ripërtypet, le të jetë për ju i papastër: mos ua hani mishin as mos ua prekni kufomat. (Ligji i Përtërirë 14)
7 Thiu, i cili edhe pse e ka thundrën plotësisht të ndarë, nuk ripërtypet. 8 Mishin e këtyre kafshëve mos e hani dhe mos e prekni ngordhësirën e tyre ‑ sepse këto janë për ju të papastra”. ( Levitiku 11)
Auuu
Me vetkundertheniet e muslimaneve merreni? Do i ben mijera faqe kjo teme.
Paramendoni: Paska ndaluar "Zoti" derrin, por nuk kandaluar mijera gjallesa tjera ne bote qe konsumohen e qe jane me te pa pasterta, me demshme e ne cdo aspekt me te keqija sesa derri.
Pa pire "Zoti" nje bure rako rahoveci, nuk leshon keso normash gjysmake-qesharake.
Krijoni Kontakt