Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    o Daja-Goni kam pershtypjen se ti nuk e di ca je duke folur.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ore po të hapet një fabrikë sallami prej derri aty në lagjen e islamikëve, do punësoheshit ju apo jo?
    Ezekiel 25-17.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Ore po të hapet një fabrikë sallami prej derri aty në lagjen e islamikëve, do punësoheshit ju apo jo?
    Po qte keqe ka??
    Ne vendin e punes, une sherbej pije alkoolike, por vet nuk konsumoj as 1 pik!!
    E njejta eshte ne fabriken e sallames prej mishit te derrit.
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Po ku di unë o burrë i dheut ça të keqe ka. Unë spo e gjej të keqen me hangër bërxolla derri, ju e gjeni.
    Dmth ti u shet pije alkoolike tjerëve që të shkojnë në xhenem e vetë të shkosh në xhenet? Ku ka moral në ktë mes? Përhap produktet e qoftëlargut lart e poshtë...kjo është hipokrizi më e pakta.
    Ezekiel 25-17.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga artful dodger Lexo Postimin
    kam pershtypjen se kto parimet islamike ne lidhje me derrin bien ne kontradite me kohen qe jetojme... imagjino nje mysliman me zemer derri... do kishte te njejtin qendrim ndaj derrit? apo do ja dinte derrit per nder qe eshte ne jete?

thjesht me nje fjale, ky qendrimi i myslimaneve ndaj derrit eshte absurd.

flm per pergjigjet.
    Artful dodger , pik se pari dyshoj se nje njeri mudn te jetoj me zemren e derrit. Nuk besoj se trupi i njeriut eshte ne gjendje te pranoj organe nga kafshet tjeter, te pakten per momentin kjo eshte vetem pjese e imagjinates shkencore.
    Ti e di fort mire faktin qe njerezit edhe pse duan dikujt ti ofrojne veshket e tyre, por perseri kete nuk mund ta bejne pasi nuk jane donor te mire.
    Nuk eshte problemi , merre zermen e gomarit ose derrit dhe fute ne trupin e njeriut , por menyra se si do te reagoj trupi i njeriut ndaj ketij organi.
    Tjeter eshte puna e insulinit, insulina eshte hormon qe kontrollon sasine e sheqerit ne gjak, dhe struktuara molekulare e insulines eshte e njejte si tek njeriu ashtu edhe tek majmuni, lopa , derri , qeni etj etj, per ndryshe nuk do te quheshte insulin.
    Sikur te kishte qene kaq lehte me i shpetu jeten njeriut duke i dhene nje organ derri pse sot ke me miliona njerez qe akoma jane ne dialize, pse bota harxhon gjith ate mal parash per studime te ndryshme sidomos te kesaj shkenses se re "Stem cell reaserch" ?!!

Pra mondoj se kjo teme eshte "full of BS" dhe se nuk ja vlen te diskutohet.

GV_USA

P.S."Sa per info jeta eshte me e vlefshme ne fene islame se cdo gje tjeter, nese ka nevoje per ti shpetuar jetn njeriut edhe zemer UFO-je eshte hallall"
    WE WILL NOT GO DOWN!

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    O zotri prifti urdhero lexo "google" se cfar thot !
    http://www.fda.gov/fdac/features/596_xeno.html
    Dhe mos fol sikur me qene si ne ender. Te kishte qene e mundur sot nuk do to kishe njeri qe do te shkonte per dialize.
    Po si do te jete njeri ndonjehere kur ka nje pare ne dore mendon se mund te blej gjith boten.

GV_USA
    o hoxhë po nuk është viti 1996 o qyqar, po shiko kalendarin se të ka ngel celulari mrapa

kto janë të 2002-shit:

Many experts regard pigs as the most suitable animals for breeding for organs for a number of reasons:

* A pig's heart is about the same size as a human heart. Pig heart valves have been used in human heart surgery for over a decade.
    * Pigs have already been cloned and genetically engineered.
    * Scientists understand something of what they need to do to make pig organs less likely to be rejected by the human immune system after transplantation.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1740316.stm

pse mër hoxhë gjithmonë duhet me nejt me ju eduku në forumin ateist juve? ça është ky muhabet ?!

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Me intereson pse krishteret e hajn mishin e derrit , kur ne Bibel e kam lexu se nuk duhet te hahet ?

3 “Mos hani asgjë që është e papastër!

8 Edhu thiu, megjithëse e ka thundrën të ndarë, por nuk ripërtypet, le të jetë për ju i papastër: mos ua hani mishin as mos ua prekni kufomat. (Ligji i Përtërirë 14)

7 Thiu, i cili edhe pse e ka thundrën plotësisht të ndarë, nuk ripërtypet. 8 Mishin e këtyre kafshëve mos e hani dhe mos e prekni ngordhësirën e tyre ‑ sepse këto janë për ju të papastra”. ( Levitiku 11)

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Mor po ta ndalojne jo profetet po dhe vete perendia. Mishi derrit eshte si shpirt dhe te kenaq kur e ha te pjekur ne hell (gicin) me vere te kuqe dhe .... uf se me leshoi goja leng tani.

Pash zotin ca e vrisni mendjen se ca thote njeri profet apo tjetri. Njeriu duhet te haje ate qe i pelqen. Ja pse i kam vdekje keto fete se i bejne trute e njerezve corap. Vej bast qe Muhameti e ka pas ngrene mishin e derrit me keq se e hame ne sot
    Ka qen keq per mish derri atere, mezi gjehej. Prandaj ka thene ai mos hani derrin, qe ta haj per vete

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Haram i madh, eshte me mire te vdesim... Allahu do na dergoje ne gjehenem. (do te pergjigjej nje hoxhe budalla)

A ndalohet vetem mishi i derrit, apo gjithcka qe vjen nga kjo kafshe
    edhe Gummi bear se jan me xhelatine derri.

persekutojn dhe femijet keta psikopatet.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Auuu
    Me vetkundertheniet e muslimaneve merreni? Do i ben mijera faqe kjo teme.

Paramendoni: Paska ndaluar "Zoti" derrin, por nuk kandaluar mijera gjallesa tjera ne bote qe konsumohen e qe jane me te pa pasterta, me demshme e ne cdo aspekt me te keqija sesa derri.

Pa pire "Zoti" nje bure rako rahoveci, nuk leshon keso normash gjysmake-qesharake.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diabeti, sëmundja e sheqerit
    Nga Mimi_1 në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 27-04-2025, 09:16
  2. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-11-2008, 12:57
  3. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 09:04
  4. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:18
  5. Taksa e Xhizihase: Barazi edhe dinjitet nen ligjin islamik?
    Nga Seminarist në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-10-2002, 04:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •