Close
Faqja 382 prej 1135 FillimFillim ... 282332372380381382383384392432482882 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,811 deri 3,820 prej 11341
    Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    Sura 18:86

Deri kur vendperėndimin e diellit, e gjrti se po perėndon nė njėfarė burimi me lym tė zi dhe aty e gjeti njė popull. E Nei thamė: "O Dhulkarnejn, ose do t'i dėnosh, ose do t-i marrėsh me tė mirė e t'i udhėzosh!"

Sura 2:282

…Kėrkoni tė dėshmojnė dy dėshmitarė burra nga mesi juaj, e nė qoftė se nuk janė dy burra, atėherė njė burr e dy gra, nga dėshmitarėt qė i pėlqeni. (Dy gra nė vend tė njė burri)…

Sura 2:65

Ju tanimė e keni tė njohur ēėshtjen e atyre nga mesi juaj qė nuk respektuan (urdhėrin) nė tė shtunėn, e Ne u thamė: Shndėrrohuni nė majmunė tė pėrbuzur!

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Elna Durrėsi Lexo Postimin
    I paskeni futur njė tė qethme vendshe temės... Hajt, pėr hajėr ishalla.

Pėr brendėsinė e temės:

Sipas mendimit tim, as mish as peshk ka qenė gjithė jetėn Kadareja. Ėshtė shumė ėndėrruese tė mendohet se do marrė formė tė njėtrajtshme tani nė pleqėri.
    Mos u qudit se s eshte hera e pare qe bejne nje gje te tille , fshirje postimeve pa kurfar arsye , cilin ma do qefi e la cilin s ' ma do banja lavazh , ne rregull per disa qe kane qene vetem biseda edhe pse ishin brenda temes mirepo dy postime qe tregonin arsyet se pse u fshine ndoshta ju dhemb e verteta .Asnjeher te vetme nuk me eshte treguar qe u fshin disa postime te mia dhe pse u fshin .

P.s munges serioziteti nga ana e administratoreve.
    KOSOVA E MADHE

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga carbondcd Lexo Postimin
    KOt e ke mesia4ever sedi pse mundohesh shum e shum kur kurgjo ske me arit ..dostii ec shko ndeti shka lyo nforum me hupen koh se bash je bo monoton ne forum....

ps: mos merr sun light beache une te jap Kos
    Une e ndjej si obligim moral qe te tregoj se cfare eshte islami dhe cfare korruptimi sjell ne shpirtin e njeriut, e cka mendon ti mua as qe me intereson. Kohe humb se une ja dua te miren vendit tim gjithashtu dua t'u tregoj shqiptareve myslimane sidomos por edhe jo-myslimaneve, se duke ndjekur Muhamedin ose duke besuar se ka qene Profet e te shpresosh se do te merr 72 hyri, eshte cmenduri mentale e klasit te pare, por ju besoni une nuk jam kunder kesaj asgje se islami eshte indoktrinim dhe perdore friken dhe ritualet qe t'i ndale antaret e tij qe te mendojne racionalisht, te gjitha kultet e bejne kete e di kete. Ne forum rri vetem ne kohen e lire, keshtu qe nuk me kushton asgje te rri 20 min. Nese mendon se jam bere monoton, oh te lutem shume qe sa me shpejt te me fusesh ne 'Listen e injorimit' ose mos i lexo postimet e mia. Zgjidh e merr!

Do shkojme edhe ne deti, shpresoj ne Shqiperi.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Une e ndjej si obligim moral qe te tregoj se cfare eshte islami dhe cfare korruptimi sjell ne shpirtin e njeriut, e cka mendon ti mua as qe me intereson. Kohe humb se une ja dua te miren vendit tim gjithashtu dua t'u tregoj shqiptareve myslimane sidomos por edhe jo-myslimaneve, se duke ndjekur Muhamedin ose duke besuar se ka qene Profet e te shpresosh se do te merr 72 hyri, eshte cmenduri mentale e klasit te pare, por ju besoni une nuk jam kunder kesaj asgje se islami eshte indoktrinim dhe perdore friken dhe ritualet qe t'i ndale antaret e tij qe te mendojne racionalisht, te gjitha kultet e bejne kete e di kete. Ne forum rri vetem ne kohen e lire, keshtu qe nuk me kushton asgje te rri 20 min. Nese mendon se jam bere monoton, oh te lutem shume qe sa me shpejt te me fusesh ne 'Listen e injorimit' ose mos i lexo postimet e mia. Zgjidh e merr!

Do shkojme edhe ne deti, shpresoj ne Shqiperi.
    Jo jo , ti nuk rin kot ne forum, ah kush je ti, ata qe nuk te njofin shtrenjte e paguajne, ti per keto 20 minuta qe en propagande kunder fese islame , kisha ta mbush xhepin me 200 $ ose ma shum!
    O ju njof juve!!! Kater vite kam studjuar ne shqiperi , dhe kater vite ka pa se per para edhe shqiperin e shitshit!
    Sot musliman , neser pasi i merte robi 500 $ beheshte kristijan!
    E sa per monoton, nuk ndaj mendimin e asaj vejzes, sepse mua nuk me dukesh monoton, une kisha thene ma shum me dukesh qesharak!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    ....
    Hyni ne youtube , shifne paraden e 2 milion homoseksualve ne Brazil
    Tani qe jam duke lexuar kete postim CNN po flet per Gay Community ne amerik, dhe nje cift i gerditshem po tregonin se si jane martuar.
    Vajta ne youtube , kot per kuriozitet , ate cfar verejta ishte se kishte me mijera video qe kishin filmuar paradad e pederastave ana mban botes, Rio de zhaneiro, New York, Paris, Kopenhagen, Tokio etj etj, dhe asnje shtet musliman ose qytet musliman!!!

E di si eshte puna RENEA , rofte feja islame , e ate fene tjeter e gezofshin ata tjeret neper parada ana mban botes .
    WE WILL NOT GO DOWN!

yo gotta be kiddin me.

lolz

edhe Y - o me demek fillimi i gjithēkaje; tri drejtime t'ngjitme me ni pike, a thu edhe Neruda ka mendu qeshtu?
    un jo, but whatever, konstruktive mjaftushėm??
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga amenti : 30-06-2008 mė 10:04

Citim Postuar mė parė nga Ribery Lexo Postimin
    po te pakten ne mesojme nga dikush qe e gjithe bota e konsideron si njeriu me i madh ne cdo aspekt i historise se njerzimit,madje edhe nga te krishteret dhe gjithe fete tjera.E ju ateistet nuk e di se a lexoni fare a jo,a jeni ne rrjedha,por me sa po shoh une nuk qenkeni
    ca thu mer xhaje, si mund te qush te madh i personazh te letersise arabe qe eshte jevg pedofil e kriminel? je gjo jevg, pedofil e kriminel per vete ti apo ca?

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    u martua me nje vajze 9 vjece po per cudi ma kane fshi postimin se e kam thene dhe me pare qe normal qe dhe me ligjet e atehershme do quhej maniak e pedofil por qa me ben pershtypje se myslimaneve dhe temave e postimeve te tyre dhe kur shajne apo ofendojne prape i lejne ne forum dhe su thone gje

DONI APO SDONI TE MARTOHESH ME NJE 9-VJECARE DHE KURANI JUAJ E DENON PRANDAJ MJAFT DHE NDRYSHONI SE SE LATE NAM JEMI NE SHEKULLIN E 20 TE ERES TON E JU AKOMA FLISNI SI NE SHEKULLI 1 PARA ERES TONE NE THEMI UJKU JU THONI GJURMA

E KU KA ZOT QE TE PREMTON SEKS OSE VIRGJERESHA PER TE VRARE ORE SE LATE NAM

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Jo jo , ti nuk rin kot ne forum, ah kush je ti, ata qe nuk te njofin shtrenjte e paguajne, ti per keto 20 minuta qe en propagande kunder fese islame , kisha ta mbush xhepin me 200 $ ose ma shum!
    O ju njof juve!!! Kater vite kam studjuar ne shqiperi , dhe kater vite ka pa se per para edhe shqiperin e shitshit!
    Sot musliman , neser pasi i merte robi 500 $ beheshte kristijan!
    E sa per monoton, nuk ndaj mendimin e asaj vejzes, sepse mua nuk me dukesh monoton, une kisha thene ma shum me dukesh qesharak!!!

GV_USA
    Gostivari_ShBA, ti nuk me njeh mua se kush jam keshtu qe mos flit kot, mos flit 'hokus-pokus' se nuk ja ke qelluar hiq. Une nuk e shes veten per para. Une kam thene edhe me heret se postimi im shpreh vetem mendimin dhe pikepamjen time personale, nuk prezantoj ketu as protestantet, as katoliket as krishterimin e as ndonje Kishe. Une jam nga Kosova. Une kurre nuk kam ndegjuar se dikush t'i jep 500 dollare qe te behesh i krishter, sepse krishterimi eshte me deshire dhe nuk te imponohet me asgje. Ti mund te thuash cfare te duash per mua, as qe me hyn ne pune se cfare thua ti per mua. Mos ta kthejme ne debate personale sepse vetem humbim kohe kot. Une ndoshta dal qesharak ne syte tuaj, por me qesharake del feja islame sepse themeluesin e ka qe ka kryer seks me te mitur, eh kjo eshte cmenduri sido qe ta marresh, nese nje njeri mendon racionalisht ne kete perfundim vjen dasht e padasht.

Te gjitha te mirat ty dhe familjes tende, hapne mendjen se Perendia ta ka dhene mendjen qe ta perdoresh, ta dallosh genjeshtren prej te vertetes

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    MESIA, mjaft e dhe kontributin me mendime rreth islamit kur nė vetvete, PO TI, je ithtar i njė feje po aq tė ndyrė dhe mashtruese, krishtėrimit judaik.
    Prektora

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •