O gjė e trashė mė bėj njė nder qė kėtej e tutje edhe mos mė cito mė.
O gjė e trashė mė bėj njė nder qė kėtej e tutje edhe mos mė cito mė.
Ezekiel 25-17.
dhe qdo teme qe hapet duhet patjeter te shahemi.armik kemi pas turkun grekin etj qe kan pushtuar viset shqiptare por armikun me te poshter ne histori e kemi pas dhe do ta kemi shkaun apo serbin prandaj nuk besoj qe kadarea te ket thane ndonjeher ate qe hapesi i kesaj teme shkruan ketu se perndryshe un si nje analfabet karshi kadares sdi qka do te mendoja per te.me turkun dhe italin i kemi perfundu armiqsit moti sepse ata kan thy qafen andej nga kan ardh ndersa me grekun dhe serbo malazezo maqedonasit kemi ende llogari te hapura.
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Mesia4ever... eshte vetem nofke...
A deshiron krishterimi qe te imponoje rregullat e saj ne ateistet, myslimanet, dhe jo-fetaret. Jo. Eshte islami qe deshiron ta islamizoje dhe ta besojne Muhamedin, nje njeri qe ka kryer marredhenie seksuale me femije si 'meshiren e njerzimit'. A ke pare ndonjehere ndonje krishter qe don te vrase ndonje ateist qe e ka vizatu nje karikature per Jezusin, apo ndonje liber kunder krishterimit pa marre parasysh se kush e ka shkruar. Ne krishterim nuk ka dhune edhe nuk ka thirrje qe te behet xhihad apo kryqzata ndaj botes dhe personave jo-te krishtere.
Keta islamikofashistet jo vetem qe vrasin te krishtere, hebrenje, por edhe vet myslimanet e moderuar dhe myslimanet sekulariste. Ti Darwin sidomos ke shume paragjykime mbi krishterimin, une nuk e di perse e urren kaq shume krishterimin, por eshte e drejte e jotja une e respektoj zgjedhjen tende.
edhe mas fundi e luajne rolin e viktimes... a jane keta arabo islamiket qe po e qojne boten ne mallkim
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
artur pyetje me vend po kjo kerkon ni pergjigje adekuate e jo vetem shkel e shko
nuk besoj njeri qe do ti pergjigjej sinqerisht pa ardhur ne ate moment , pra pa e shikuar vdekjen me sy . Kur te jet ne at moment mendoj se do te mund te te pergjigjet ndonjeri
mir e ki nuk munet kerkush me thon kurgjo hiq as PO as JO osht nje pytje qe personin e fut ne nje situat pak sa te pa lakmueshme .
mir po cfar thot islami si fe per ket cestje a eshte e ndaluar apo e lejuar sipas logjikes time dhe njohurive sa kam per islamin besoj se do ta lejonte nje gje till pasi qe ne pyetje eshte jeta a vdekje e cofse ni njeri nuk e pranon ilaqin per sherim ai ne nje menyr shkon dreit vetvrasjes
We are all Aliens
une gjithemone e marr si shembull kete fraze "shpirti me i embel se gjithēka tjeter" , duke u nisur nga kjo vetem ndonje injorant nuk do te pranonte nje transplant te tille.Tek e fundit edhe derri eshte qenje e krijuar nga Zoti,dhe padyshim se edhe derrit duhet ti shihet ndonje e mire.
Personalisht nuk do te kundershtoja,nese do te ishte ne pyetje jeta ime,apo e dikujt te familjes apo diēka te tille,une do te pranoja transplanitn
Be the change you want to see in the world!
artfull s po dhe fetwa ketu por mendimin tim andaj mund te jete edhe gabim . Ne kete rast shpesh ne Islam matet demi dhe dobia andaj varet nga konstatimi se a eshte me dobishme me ngjite apo mos me ngjite .
Kur eshte qeshtja ne rast se nuk gjen ushqim tjeter, raste lufterash ose katastrofave lejohet edhe me henger mishin e derrit mirepo jo ne ate mase te tepruar por vetem sa ta heqesh urien ta mbash veten gjalle duke mos pasur qellim shijen por largimin e urise dmth ne rastet kur s mund te gjesh asnje lloj ushqimi pos mishit te derrit , ndoshta jam i qarte , pra ketu qendron rasti te vdesesh urie ose te hash mish derri . Per rastin ne fjale le te jep dikush ndonje pergjigje me te hollesishme dhe me argumente ose dergoje te pergjigje pyetjesh nga Ahmed Kalaja ne kom. musliman
Pershendetje .
KOSOVA E MADHE
Krijoni Kontakt