Close
Faqja 384 prej 1135 FillimFillim ... 284334374382383384385386394434484884 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,831 deri 3,840 prej 11341
    Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    O gjė e trashė mė bėj njė nder qė kėtej e tutje edhe mos mė cito mė.
    Ezekiel 25-17.

Perjashtuar Maska e besi84
    Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Me gjithė dėshirė .

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    dhe qdo teme qe hapet duhet patjeter te shahemi.armik kemi pas turkun grekin etj qe kan pushtuar viset shqiptare por armikun me te poshter ne histori e kemi pas dhe do ta kemi shkaun apo serbin prandaj nuk besoj qe kadarea te ket thane ndonjeher ate qe hapesi i kesaj teme shkruan ketu se perndryshe un si nje analfabet karshi kadares sdi qka do te mendoja per te.me turkun dhe italin i kemi perfundu armiqsit moti sepse ata kan thy qafen andej nga kan ardh ndersa me grekun dhe serbo malazezo maqedonasit kemi ende llogari te hapura.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga besi84 Lexo Postimin

Po ju qfar mendimi keni ne lidheje me kete qe thote ''shkrimtari yne i famshem'' dhe ''falsifikues i historisė'', Kadare ???
    Une kisha me than siq ka then nasradini:
    prit nji minut sa te shkoj te pyes grun nga vjen gruja, shkon e pyet ajo i thot jam nga rusia edhe nasradini thot edhe une jam nga rusia

kadareja ndet shkrun e mos te perzihet ne pune te zotit ...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    MESIA, mjaft e dhe kontributin me mendime rreth islamit kur nė vetvete, PO TI, je ithtar i njė feje po aq tė ndyrė dhe mashtruese, krishtėrimit judaik.
    Mesia4ever... eshte vetem nofke...
    A deshiron krishterimi qe te imponoje rregullat e saj ne ateistet, myslimanet, dhe jo-fetaret. Jo. Eshte islami qe deshiron ta islamizoje dhe ta besojne Muhamedin, nje njeri qe ka kryer marredhenie seksuale me femije si 'meshiren e njerzimit'. A ke pare ndonjehere ndonje krishter qe don te vrase ndonje ateist qe e ka vizatu nje karikature per Jezusin, apo ndonje liber kunder krishterimit pa marre parasysh se kush e ka shkruar. Ne krishterim nuk ka dhune edhe nuk ka thirrje qe te behet xhihad apo kryqzata ndaj botes dhe personave jo-te krishtere.

Keta islamikofashistet jo vetem qe vrasin te krishtere, hebrenje, por edhe vet myslimanet e moderuar dhe myslimanet sekulariste. Ti Darwin sidomos ke shume paragjykime mbi krishterimin, une nuk e di perse e urren kaq shume krishterimin, por eshte e drejte e jotja une e respektoj zgjedhjen tende.

edhe mas fundi e luajne rolin e viktimes... a jane keta arabo islamiket qe po e qojne boten ne mallkim

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Jo jo , ti nuk rin kot ne forum, ah kush je ti, ata qe nuk te njofin shtrenjte e paguajne, ti per keto 20 minuta qe en propagande kunder fese islame , kisha ta mbush xhepin me 200 $ ose ma shum!
    O ju njof juve!!! Kater vite kam studjuar ne shqiperi , dhe kater vite ka pa se per para edhe shqiperin e shitshit!
    Sot musliman , neser pasi i merte robi 500 $ beheshte kristijan!
    E sa per monoton, nuk ndaj mendimin e asaj vejzes, sepse mua nuk me dukesh monoton, une kisha thene ma shum me dukesh qesharak!!!

GV_USA
    Ketu ja ke fut kot se mesia3ever eshte i Kosoves. Mos u huto mer Gostivar djali se do humbasin tespiet

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    artur pyetje me vend po kjo kerkon ni pergjigje adekuate e jo vetem shkel e shko

nuk besoj njeri qe do ti pergjigjej sinqerisht pa ardhur ne ate moment , pra pa e shikuar vdekjen me sy . Kur te jet ne at moment mendoj se do te mund te te pergjigjet ndonjeri

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    artur pyetje me vend po kjo kerkon ni pergjigje adekuate e jo vetem shkel e shko

nuk besoj njeri qe do ti pergjigjej sinqerisht pa ardhur ne ate moment , pra pa e shikuar vdekjen me sy . Kur te jet ne at moment mendoj se do te mund te te pergjigjet ndonjeri
    mir e ki nuk munet kerkush me thon kurgjo hiq as PO as JO osht nje pytje qe personin e fut ne nje situat pak sa te pa lakmueshme .

mir po cfar thot islami si fe per ket cestje a eshte e ndaluar apo e lejuar sipas logjikes time dhe njohurive sa kam per islamin besoj se do ta lejonte nje gje till pasi qe ne pyetje eshte jeta a vdekje e cofse ni njeri nuk e pranon ilaqin per sherim ai ne nje menyr shkon dreit vetvrasjes
    We are all Aliens

Leader Maska e Ribery
    Anėtarėsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    830
    une gjithemone e marr si shembull kete fraze "shpirti me i embel se gjithēka tjeter" , duke u nisur nga kjo vetem ndonje injorant nuk do te pranonte nje transplant te tille.Tek e fundit edhe derri eshte qenje e krijuar nga Zoti,dhe padyshim se edhe derrit duhet ti shihet ndonje e mire.
    Personalisht nuk do te kundershtoja,nese do te ishte ne pyetje jeta ime,apo e dikujt te familjes apo diēka te tille,une do te pranoja transplanitn

Be the change you want to see in the world!

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga artful dodger Lexo Postimin
    nuk eshte pyetje tendencioze...

uroj se Zoti ose besimi juaj t'ju ruaj prej fatkeqsirave... por me cpo degjohet kohet e fundit... thon se ka raste ku ne mungese organi prej njeriut, mund te behet transplant derri.... dmth nqs te duhet urgjentisht nje organ, dhe nuk e gjen dot, por te thot doktori (e zeme se ironia e fatit e ben ate cifut), se mund te te shpetojne jeten nqs te bejne transplant nje organ derri... dhe shancet jane 75% sukses se trupi do e pranoj...

si do vepronte nje besimtar i fese Islamike ne kete rast?

po ne rastin se eshte femija i nje cifti besimtar te fese islamike, si do vepronin?

Pa te keq e bej pyetjen, nuk po kerkoj te ofendoj njeri, thjesht me ka ardhur ne mendje shume here kjo gje por nuk kam patur rastin ta shtroj si pyetje, e cila mendoj se kerkon vemendjen e duhur.

flm
    artfull s po dhe fetwa ketu por mendimin tim andaj mund te jete edhe gabim . Ne kete rast shpesh ne Islam matet demi dhe dobia andaj varet nga konstatimi se a eshte me dobishme me ngjite apo mos me ngjite .
    Kur eshte qeshtja ne rast se nuk gjen ushqim tjeter, raste lufterash ose katastrofave lejohet edhe me henger mishin e derrit mirepo jo ne ate mase te tepruar por vetem sa ta heqesh urien ta mbash veten gjalle duke mos pasur qellim shijen por largimin e urise dmth ne rastet kur s mund te gjesh asnje lloj ushqimi pos mishit te derrit , ndoshta jam i qarte , pra ketu qendron rasti te vdesesh urie ose te hash mish derri . Per rastin ne fjale le te jep dikush ndonje pergjigje me te hollesishme dhe me argumente ose dergoje te pergjigje pyetjesh nga Ahmed Kalaja ne kom. musliman
    Pershendetje .
    KOSOVA E MADHE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •