Une e ngas makinen, mirepo ky rast i parashtruar ne kete teme me vjen ralle pasi ralle here pi dicka![]()
Une e ngas makinen, mirepo ky rast i parashtruar ne kete teme me vjen ralle pasi ralle here pi dicka![]()
Sui generis
une nuk kam patente qe kshtu kur pij nuk kam problem per makin se ka metro uban buß ktu ku jetoj qe kur pij e shijoj tamam nuk e mbaj mendjen se do i hypi makines
Po nese ke pire dhe te nesermen ne mengjes nuk e ke idene se ku e ke parkuar makinen, ne ēfare grade futet pija. (Nuk behet fjale per nje perimeter 200-300 meter rrotull shtepise, por psh per nje distance 6 km!!)
Jam shqofer prej shume kohesh dhe kam pare shume aksidente neper rruget e europes dhe aksidente te tmershme' si per shembull me kujtohet nje gjerman vjet ne gusht me nje motoēiklet harle davinson me para kaloi mua dhe kisha ca ndjenja ne ate njeri, sepse edhe ai me shikoi mua, por nje 1 km me tutje ishin bere cope me cope ai dhe disa makina te tjera kur e kuptova arsyjen e aksidentit ishte sepse ai me motoēiklete ishte i dehur tape dhe aq e pati ai i ndieri per vitin 2007 por nuk eshte vetem ate qe kam pare por shume dhe shume te tjere qe me ka ra rasti te jam ne vendin e ngjarjes, une ngadonjehere pi nga ndonje gote por kur e ngase makinen nuk e kaploi kupen qe te behem tape sepse ne shumicen e rasteve jam i shoqeruar me njerez ne makine dhe nuk dua te jam shkaktari i vdekjes te nje gote alkoholi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dibrani2006 : 26-06-2008 mė 07:41
po mer babi im i hypen po nuk pati pi shume...a po e pam qe ka pi shume i jap une ose burri im.............
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Une kur pi e ngas me mire pervec faktit se kap koshat e plehrave per qafe![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
E shkreta makine cfare heq kur pi une :P
Vetem marsh te pare dhe te dyte si njoh te tjeret kur kam pire imagjinoni aq nxehet makina sa i del tym nga veshet dhe do te me kepusi ndonje grusht :P
Ere mire mire
Kur pini mos harroni ne fund te pini nji kafé , kjo ju mledh menden.
jan ne studime aparatet me u shit ne makina te reja , e fryn aparatin makina ndalet e smund ta qon....po a mund ta fryn dikush tjeter jo ?....jan parapa te gjitha...
more pijana na komplikuat jeten nese qe spim![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt