Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 55
    DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    ehhhhh ē'me kujtut pijen dhe makinen me ndodhi vjet ne vere, dola me vellain dhe me shoqerine e tije sepse njeri nga ata kish ditelindje iken andej nga Golemi dhe ja kalum shum mire duke pire dhe duke festu kishim pire te gjithe dhe te them te drejten une i dhash makines dhe kur kam mberrit ne shpi nje zot e di se si kam mberrit por qe atehere i them vetem "PAK DHE SAKTE" kshu qe nje keshill te gjitheve nese jeni ne timon kurr mos pini ose pini pak dhe sakte sepse veten e juj do merni qef.
    Rrespekte

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    un kur pi i jap me mire se kur jam esell , rruga me duket me e gjere , makinat e tjera sikur ecin me ngadale

O kleos na shkrive per zotin xaxaxa sa kam qeshur...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Shpesh me ka ndodhur te vozis i pire dhe pa problem e kam kontrolluar makinen, e di se nuk eshte mire te vozitish kur je i pime, por nuk mund te ja jap veturen dikujt tjeter kur jam une aty. Per fat te mire koheve te fundit nuk jam tu pire e nuk me ndodh t evozis i pire.

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Une i jap ne gjendje te dehur po nuk e kaloj 40 km e cuditshme por e vertet
    Kur jam esell masnej nuk mahem sidomos nga ora 2-3 e nates neper rruget e Tirones po pat na nje me makine sportive tju kaloj pik plumbi ngjitur me pasqyren tuaj ai o Tipiku.

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    A i ngisni makinen nqs. keni konsumuar alkol?Une per vete e shkel ndonjehere,por jo me shume se 2-3 birra.Kur shkojme neper darka i jep gruja.Po ju?
    2 3 birra?

Ktu po flasim per 2 shishe konjak, 7 cigare hashash, + noi element kimik i castit, edhe prap vete i kam dhen, edhe skam bo noj aksident, (vetem 1 her kam ber aksident, perplasa njonin qe po ecte me biciklete, ama nuk qe faji im) e kishte fajin vete loku, edhe atehere skam qene i pime, kam qene esell sa isha zgju nga gjumi, i fresket fare. LOL

E pranoj se kam qene adoleshent i mrapct shume, ama shyqyr zotit kam ndryshu rruge qe kur njohta Jehovain..

hahahaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Lol.kur pi une,ska burre nene qe mi merr ēelsat e makines nga dora,kam shpetuar mrekullisht.hahahaha por piket e patentes i kam te gjitha.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Kur jam i pire asnjeher nuk e ngas makinen. Jo se dua te tregohem modest apo ku ta di une, por ndoshta frika me pengon. Duke degjuar qe po ndodhin shume aksidente neper rruget tona, me ka kapur frika dhe nuk e ngas makinen asnjehere i pire. Mund te them madje qe me eshte bere si tip fobie.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e elen
    Anėtarėsuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Kam qejf te pi nga nje cike kur jam jashte por meqe dihet qe sdo me bije radha te pi sepse do kene pire derrat e tjere dhe do me ngelet makina, i bie te mos pi.

ehh ska gje, te pakten kam koken e sigurte..(kjo nese nuk me bie per hise ndonje shofer tjeter qe eshte tape se ndonjehre ruhu sa te duash kur te vjen tjetri perballe xurxull ca ti besh/!!)..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

me syze dielli Maska e sadiku
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    85
    Ju qe pini e ngisni makinen ju duhet ajo makina japoneze, nissan, qe kur futesh brenda i pir ta mer ere frymen edhe nuk te le ta ndezesh makinen.... e mira eshte qe nuk therret policine.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kumbari i Jozefinės nė polici rrėmben makinėn time BMW
    Nga Turi72 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 07:30
  2. Maqedoni, shqiptari fiton makinen, ia merr qeveria
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 09-12-2008, 06:19
  3. Nė ē'moshė kini mėsuar tė ngisni makinėn
    Nga BaBa nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 101
    Postimi i Fundit: 10-05-2007, 19:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •