un per vete sdal asnje here jasht per me pi..skam nevoje per alkol per tu ndjeh taman..dhe po pata pi dhe i hyp makines do e ndjeja veten shum keq te kisha rrezikuar jeten e tjerve per nje budallallik timin!shyqyr Zotit dehemi me coca cola..
un per vete sdal asnje here jasht per me pi..skam nevoje per alkol per tu ndjeh taman..dhe po pata pi dhe i hyp makines do e ndjeja veten shum keq te kisha rrezikuar jeten e tjerve per nje budallallik timin!shyqyr Zotit dehemi me coca cola..
mos luj se sta quj
Shyqyr zoti burri nuk kembengul ma le mua gjithmone makinen ne kthim nga ndonje sebep.U pa puna njeri do sakrifikoj pa pire.Ketu ne usa duhet te mendohesh mire kur nget i pire se po te kapen te pire merr DUI e vete dhe ne burg.Ne Shqiperi jane rehat se vetem nje gjobe marrin .
Ti qenke rehat fare.
Deri tani e kam ndjere veten vetem njehere keq dhe ajo ishte se kisha te pakten 24 ore pa futur asgje ne stomak dhe nuk e di se sa vodka tonics dhe shots beme. Shyqyr zotit qe ishim ne nje boat dhe po e ngiste dikush tjeter se te isha une do ta kishim arritur bregun shume shpejt
Nuk para pij, por kur pij me pelqen t'i perziej pijet gje qe nuk eshte mire por prape nuk me ze pija dhe jam une gjithmone ajo qe kam ngare makinen dhe kam cuar te tjeret ne shtepi. Shyqyr zotit s'na ka kap ndonje polic se ec te marresh nje DUI ketu dhe e shkaterrove recordin. Megjithate eshte mrekulli se ca meson nga hilet e personelit mjekesor dhe te policave qe ndalojne aty nqs ke punuar ne nje Emergency Room![]()
Si puna e atij,qe i dehur u perplas me nje peme anes rruges.Erdhi policia i tha:Si ndodhi?...Ky: Ja une po hecja i qete avash avash...kur me doli papritur nje peme e dehur ne mes te rruges..."
Mos i jepni makines kur pini,tregohuni te pergjegjshem se lloj-lloj gjerash te tmerrshme po degjojme gati perdite.
Krijoni Kontakt