Close
Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 186
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    shume veta duke perfshire edhe ata qe kane shkrujtur ne kete teme ndryshe thone ndryshe veprojne !!! apollyon ska njeri qe mos behet xheloz per partnerin qofte edhe ai qe thote ka 0.0001 & xhelozi !!! edhe ai/ajo qe thote kshu behet xheloz te pakten njehere ne jete !!! edhe sdo te thote qe po spati xhelozi ska dashuri !!! dashuria funksionon shume mire edhe me xhelozi ne disa raste biles eshte e nevojshme pak xhelozi them une !!! pershendetje !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Xhelozia eshte mjet stresues natyror qe ka per qellim te parandaloje tradhtine.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Varet..., por nuk mendoj se xhelozia eshte vetem egoizem, ndonjehere mund te jete edhe frike e pasiguri ne ate qe ndjen partneri/ja e prandaj fillojne xhestet ekstreme bej kshu e vepro ashtu. Sidoqofte keto duhet te jene gjera kalimtare e mendoj qe cdo cift normal me pak durim i kalon...
    La vita č bella...

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Prsh lepurushe , te pergezoj per optimizmin ne kendveshtrimin e situatave.

Ato qe ke ti ke shkruar ne parim jane te mrekullueshme sikur te funksiononin gjithmone keshtu, atehere nuk do njihnin c'eshte vuajtja. Realisht nuk ke asnjehere dyshimin ose "friken" se ne momentet kur ti je ne anen tjeter te botes , i dashuri jot eshte duke " te godit pas shpine" .... Mund te jete engjell,njeriu me i mire ne bote por dyshimi akziston apo jo ? Aty lind e xhelozia, nje njeri qe ti do per aq kohe sa eshte me ty, nuk do qe te te dedikohet trup ,shpirt e mendje ty, kjo eshte ndjenje egoiste nuk mun ta mohojme , por nuk mund te them se eshte e gabuar.
    pershendetje Perla
    Me pelqeu arsyetimi jote ose menyra si ke shkruajtur ,por do shtoja vetem kaq cuditrisht dhe pse eshte teper larg asnjer nuk dyshoje se me godet mbas shpine
    une besoi ke ai ,ndoshta kjo e ben me te lehte largesin mes nesh ose per mua ,se ai po na thote se te gjithe qenkan xheloz ,nejse,,,, e kam thene dhe me lart qe te kujdesesh per dashurin pra ketu mbase futet icik ajo ndjeja qe cdo gje e jotja dhembe dhe e mbron ne cdo menyre,por nuk jam xheloze fare,asnjer nuk me shqetson fakti cpo ben ai (ne kuptimin mos po me tradheton),,,,,,,, mua me shqetson vetem fakti pse jam kaq large tij pra dua te jem ne cdo kohe prane tij
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Xhelozet jane pikerisht ata qe kane mungese besimi ne vete. Une personalisht s'jam tip xheloz ne pergjithesi. Te beje ca te doje, detyra ime eshte t'i tregoj deren qofte dhe po me dha nje arsye minimale per te dyshuar sjelljen e tije. S'merrem me kalamaj qe s'dine ca duan une. Jeta eshte teper e shkurter per ate gje.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Xhelozet jane pikerisht ata qe kane mungese besimi ne vete.
    Mendoj se jam dakort me kete .

Por smund ti tregosh deren aq kollaj nje personi qe vertet pretendon se e do .

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga kleos Lexo Postimin
    Por smund ti tregosh deren aq kollaj nje personi qe vertet pretendon se e do .
    Personi qe pretendon qe me do nuk shkon posht e lart aq sa te me ndjelle mua ndjenja dyshimi ne te. Personi qe pretendon qe me do me jep siguri, mirebesim dhe shume mbeshtetje. Ne momentin qe hyn xhelozia ne nje lidhje por mua bazamenti i asaj lidhjeje, besimi, eshte minuar. E nje lidhje pa bazament i ka ditet e numeruara ndaj sa te zvarrisesh kot dicka te vdekur, me mire jepi fund direkt dhe hapi mundesine dikujt tjeter te te beje te lumtur.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Personi qe pretendon qe me do nuk shkon posht e lart aq sa te me ndjelle mua ndjenja dyshimi ne te. Personi qe pretendon qe me do me jep siguri, mirebesim dhe shume mbeshtetje. Ne momentin qe hyn xhelozia ne nje lidhje por mua bazamenti i asaj lidhjeje, besimi, eshte minuar. E nje lidhje pa bazament i ka ditet e numeruara ndaj sa te zvarrisesh kot dicka te vdekur, me mire jepi fund direkt dhe hapi mundesine dikujt tjeter te te beje te lumtur.

Ti thua 'personi qe me do ' por spo te shoh te thuash 'personi qe une dua' .

Kshu duket kollaj kur e mendon duket gjithcka e qarte por kur futen ndjenjat ne mes at'here lali fillojne e turbullohen ujrat . Se jo gjithmone ndjenjat shkojne ne te njejten rruge me arsyen e llogjiken. Mbase ti je nje nga ata persona qe i ndan shume mire njeren nga tjetra , lum si ti at'here.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2004
    Postime
    1
    Mendimi im per kete qe thate ju nuk me pelqen shume por te qenuri xheloz atie ku duhet se ku mund te qendroj besimi midis nje cifti atehere???

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Xhelozia te vjen vetvetiu, te gjithe njerezit jan sadopak xheloz,dikush me shum e dikush me pak por jane, per mendimin tim nese s`ke fare xhelozi per partnerin do te thot qe s`ta ndjen se c`fare ben ai, e nese s`ta ndejn se ca ben ai do te thot qe s`ta ndjen aq shum per ate.Nuk besoj tek asnje njeri verberisht.
    Kshu e mendoj un

Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •