Close
Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 186
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Te gjith mendojne per lumturine e vet, nuk mendojne asnjeher per lumturine e partnerit/es !!

Asnjeher nuk pyesin, se cfar dreqin do partneri/ja? Ku e ka hallin qe eshte merzit, cfar ka qe nuk shkon.. por harrova! E rendesishme eshte te jemi vete te lumtur.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Apollono te mos ishte dashuria ne radhe te pare burim gezimi e kenaqesie vetjake te jesh i sigurte se shume pak njerez do flisnin per dashurine.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    xhelozia eshte nje egoizem dhe cinizem dhe nje mosbesim i personit ne vetvete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-10-2007
    Postime
    107
    sigurisht qe ne xhelozi ka me teper egoizem se sa dashuri ,,,,,,,,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2008
    Postime
    273
    Nese ka xhelozi atehere ka mosbesim, dhe po nuk pate besim tek personi qe rri eshte e kote.
    Pastaj eshte e vertet dhe ajo, qe me shum eshte egoizem se xhelozi, mendojme shume per veten.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Lidhje pa xhelozi ska.Dhe kjo xhelozi sdo te thot te jesh kok e kembe e dashuruar,thjesht personi qe po kalon nje lidhje me te,te kete mendjen te ti,dhe jo te fiksohet pas gjerave te tjera.Eshte egoizem,sepse do ti te jesh qendra e vemendjes se tij,dhe jo gjerat boshe rreth e rrotull,ose robt kot.
    Really Dude... Get A Life!!!

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Te gjith mendojne per lumturine e vet, nuk mendojne asnjeher per lumturine e partnerit/es !!

Asnjeher nuk pyesin, se cfar dreqin do partneri/ja? Ku e ka hallin qe eshte merzit, cfar ka qe nuk shkon.. por harrova! E rendesishme eshte te jemi vete te lumtur.
    kjo nuk esht e vertet qe ke shkruajtur flas per veten time..une po isha e merzitur vjen burri dhe me pyet cfare kam ose shkoj une po e pash te merzitur dhe per gjerat e tjera une e pyes dhe ai mua qe cfare du ose do ai etj etj etj....prandaj nuk esht ashtu sic thuan ti se si puna ime do ket dhe shume te tjer...
    dhe normalisht duam qe te jemi te lumtur
    ky esht mendimi im dhe flas nga experjenca ime....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anėtarėsuar
    10-09-2009
    Postime
    397

Ah kjo xhelozia e tepėrt e femrės..!

-Ku ishe?! Ca bere?! Pse u vonove?! Me ke ishe?!

-Prapė femrat objekt diskutimi edhe nė kėtė temė!

-Dua tė ju them se kur jeni nė njė lidhje serioze me tė ardhme,shpeshė herė mund tė ndjeheni nė siklet dhe sikur ju ėshtė cenuar liria juaj e mCparshme,kur jeta juaj nuk kishte njė person qė kėrkon tė dijė ēdo gjė,duke tė bėrė ca pyetje idiote dhe dikur bėhen tė zakonshme,si psh.Ku ishe?! Ca bere?! Pse u vonove?! Me ke ishe?!

-Nė rregull ėshtė se interesohet tė di se ku jam,ēfarė bėjė,me kėnd jam,por duhet pasur besim tek njėri tjetri dhe evituar kėto situata tė sikletshme dhe qė tė acarojnė nervat!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Mbinjeriu Lexo Postimin
    -Ku ishe?! Ca bere?! Pse u vonove?! Me ke ishe?!

-Prapė femrat objekt diskutimi edhe nė kėtė temė!

-Dua tė ju them se kur jeni nė njė lidhje serioze me tė ardhme,shpeshė herė mund tė ndjeheni nė siklet dhe sikur ju ėshtė cenuar liria juaj e mCparshme,kur jeta juaj nuk kishte njė person qė kėrkon tė dijė ēdo gjė,duke tė bėrė ca pyetje idiote dhe dikur bėhen tė zakonshme,si psh.Ku ishe?! Ca bere?! Pse u vonove?! Me ke ishe?!

-Nė rregull ėshtė se interesohet tė di se ku jam,ēfarė bėjė,me kėnd jam,por duhet pasur besim tek njėri tjetri dhe evituar kėto situata tė sikletshme dhe qė tė acarojnė nervat!
    ne nje lidhje serioze BESIMI eshte A.por ne nje lidhje serioze ka dhe detyrime,do s'do do privohesh nga liria e pakufizuar.me nje bisedim te hapur gjehet fjala pa u acaruar dhe prishje nervash,ndryshe nuk ka perspektive.
    klm

i/e regjistruar Maska e Filozof
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Vendndodhja
    Zemra e Filozofis
    Postime
    53
    Xhelozia eshte dashuri,perarsye sepse po ne qofte se jemi xheloz,padyshim se ne e duem ata njeri,andaj me ane te xhelozis mund ti tregojme se ne me te vertet e duam (:
    Te jetosh do te thote te Filozofosh

Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •