Close
Faqja 338 prej 1135 FillimFillim ... 238288328336337338339340348388438838 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,371 deri 3,380 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2007
    Vendndodhja
    ne strug
    Postime
    22
    o zotni karl cekici qenke me te vertet cekic fare nga feja por te lutem ik pash at zot se spaske dy lidhje mor ajvan rri duke i ofenduar myslimanet e pse

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2007
    Vendndodhja
    ne strug
    Postime
    22
    Citim Postuar mė parė nga Karl_Ēekiēi Lexo Postimin
    muuuuuuuuu

Ku te shkoj nuk ka me vend, i kane zene shoket e Vladimirit. Keto vitet e fundit ka plas cmenduria midis myslymaneve. Me te shumtit vine nga xhamia e Rr. Kavajes. Jane myslyman qe kane kalu nja dy vite trajnim neper shkretetiren arabe.

cmenduria ka lidhje vetem me islamin, islami eshte feja e te cmendurve dhe arabeve. Pse te jesh myslyman kur islami te detyron te vrasesh familjaret e tu.

Allahu vetem kete te meson te vrasesh dhe te presesh. Vrit thote kurani, digj e shkaterro thote allahu.

muhameti hesht.
    me fal ti karl a e di se cfar do te thot fjala islam a

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Mos i thuani hajvan njeriut, mua me vjen mir qe e ka nga injoranca dhe jo nga njohuria e Islamit.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . disa kėshilla tė Llukmanit, drejtuar birit tė tij.

Thot Allahu xh.sh.:

Biri im! Mirė a keq qoftė ajo sa kokra e unthit qoftė nė qiej nė shkrepa a nė tokė, Allahu do ta nxjerė nė dritė, se Allahu ėshtė i butė dhe i informuar.

Biri im! Kryeje faljen dhe urdhėro tė bėhen vepra tė mirae ndalo nga veprat e kėqia. Pėrballo me durim ēka do tė gjenė! Kjo ėshtė me tė vėrtetė detyrė themelore.

Mos e kthe kryet me arogancė ndaj njerzėve dhe rrugės mos ec me kryelartėsi dhe arogancė. Se Allahu nuk e do arogantin e laverdaqin.

Jij i matur nė ecje dhe ule zėrin se me tė vertetė zėri ma i pakėndshėm ėshtė zėri i gomarit.
    (Llukman: 16, 17, 18, 19)

Biri im! Tre persona njihen vetėm nė tre raste:
    I buti njihet vetėm nė rast hidhėrimi; Trimi njihet vetėm nė luftė; Miku i vėrtetė njihet vetėm nė vėshtirėsirė.

Biri im! Meēuri ėshtė tė ulesh me tė varfėrit ashtu siē ulesh me mbretėrit.

Biri im! Shoqėrohu me dijetarėt se Zoti e ngjallė zemrėn e vdekur me dritėn e diturisė, siē e ngjallė tokėn e vdekur me shi.

Biri im! Kur tė prezentosh nė kuvend jep selam, ulu dhe mos shpejto nė tė folur derisa ata mos ta fillojnė bisedėn, nėse e pėrkujtojnė Zotin e madhėruar vazhdoje bisedeėn,. Po nėse fillojnė biseda tė kota, largohu prej tyre dhe kėrko vend tjetėr.

Biri im! Vėrtet fjala ėshtė mė e fortė se guri, mė e rėndė se durimi dhe mė e nxehtė se gaca ska dyshim se zemrat janė bahēe dhe mbjell nė to fjalė tė mira, nėse nuk mbinė e tėra, mbinė njė pjesė e tyre.

Biri im! Kij kujdesė ndaj tė keqit kur e nderon, ndaj fisnikut kur e keqtrajton dhe ndaj ngatėrestarit kur je nė armiqėsi.

Biri im! Bėru i matur, mos u bėn dorėshtrėnguar, mos e tepro nė grumbullimin e pasurisė por as mos e liro dorėn krejtėsishtė.

Biri im! Tradhėtia e zemrės del nė shesh prej fjalės nga goja apo nga shiqimi i syve.

Biri im! Mos qesh pa nevojė, mos bredh kot, mos e humb pasurinė, e tjetri tė pėrfitojė nga pasuria jote. Pasuria jote ėshtė ajo ēka e len pėr tė ardhmen e pasuria e huaj ėshtė ajo ēka e len mbrapa.

Biri im! Kush mėshiron mėshirohet, kush hesht shpėton, kush flet mirė nderohet, kush flet keq mėkaton, kush nuk e sundon gjuhėn pendohet.

Biri im! Botėn do ta lėsh prapa, prandaj mos e harxho zemrėn nė tė sepse ajo nuk ėshtė krijesė e jote, ate e ka krijuar Zoti. Ai atė e ka bėrė shpėrblim pėr tė nėnshtruarit dhe sprovė e dėnim pėr kryelartėt.

Biri im! Bota ėshtė det i pafund, nė tė janė fundosur shumė e shumė gjenerata tė kaluara, e do tė fundosen shumė e shumė gjenerata tė ardhshme. Mundohu qė tė jetė devotshmėria e Zotit anija jote, kurse mbėshtetja nė Zotin, tė jetė tradita jote. Zbukurohu me vepra tė mira,nėse shpėton, shpėton me mėshirėn e Zotit, nėse fundosesh, je fundosur me gabimin tėndė.

Biri im! Nga tė kėqiat e njerzėve kėrko mbėshtetje nė Zotin dhe nga vepra e fisnikėve, bėru i kujdesshėm.

Biri im! Bėhu shėrbetorė i fisnikėve, e kur mos u bėn shok i tė kėqinjėve.
    Bėhu i drejtė do tė jesh i pasur.

Biri im! Kush ngarkohet me atė ēka nuk mundė ta bartė do tė bėhet i paaftė, kush ėshtė dashuru nė vetvete ėshtė shkatėru, kush ėshtė bėrė kryelartė ėshtė poshtėrsuar kush ka folur pak ka gjetur shpėtim.

Biri im! Bėri mirė familjes, mos u angazho nė punė tė kota e ta humbasish familjen nė kėtė botė dhe tė ndalohet shpėrblimi nė ahiret.

Biri im! E kam shijuar idhtėsinė e hardhelit, e kam pėrjetu rėndėsinė e durimit, mirėpo nuk kam kėrku hidhėsirė mė tė madhe se ajo e varfėrisė. Nėse varfėroheshmos ua ēfaq njerzėve pėr ta penguar ate sepse, kush ėshtė ai qė ka kėrkuar nga Zoti e Ai nuk i ka dhėnė, kush ėshtė qė i ėshtė lutur Zotit e Ai nuk i ėshtė pėrgjigjur? Kush ėshtė ai i cili ėshtė penduar e Zoti nuk i ka pranu pendimin.

Biri im! Bėru i matur, mos e lėsho dorėn plotėsishtė, dhe as mos e shtrėngo fortė dhe mos shpenzo pa nevojė.

Biri im! Mos ia mėso dikuj atė ēka nuk e din derisa mos ta veprosh atė qė e ke mėsuar.

Biri im! Bėru trgėtarė i devotshmėrisė sė Zotit, do tė fitosh profit pa harxhuar mall.

Biri im! Prezento nė pėrcjelljen e kufomėve e jo nė ahengje tė darsmave, sepse kufama ta pėrkujton ahiretin e dasma ta pėrkujton kėnaqėsinė e kėsaj bote.

Biri im! Mos e vono pendimin se vdekja vjen befasisht.

Biri im! Largohu nga e keqja (sherri) pse sherri ėshtė prej krijesave mė tė kėqiave.

Biri im! Frigohu Zotit dhe mos kėrko prej njerzėve qė tė te ndrerojnė ty pse i frigohesh Zotit e ju pėrkundrazi jeni i keq.

Biri im! Rruaju borgjit se borgji tė poshtėron ditėn dhe tė shqetėson natėn.

Biri im! Rruaju nga hidhėrimi se hidhėrimi i ka shkatėruar zemrat e tė menēurve.

Biri im! Rruaju nga rrena, sepse rrena ta shkatėron fenė, ta humb burrėrinė, ta humbė pozitėn, ta merr fytyrėn, nu tė ndėgjon askush, kur tė flasėsh nuk tė beson askush, dhe nuk do ta kesh kėnaqėsinė nė botėn tjetėr, pas kėsaj edhe nėse e flet tė vėrtetėn tė poshtėrojnė nė kuvendime, tė urrejnė edhe nuk i tregojnė sekretet e tua, por e mbyllin kuvendimin dhe nuk tė besojnė asgjė, kėshtu ti nė zemrat asgjė, por mė e keqja nga kėto ėshtė se ke fitu hidhėrimin e Zotiti nė kėtė botė dhe e meriton hidhėrimin e Tij nė ahiret.

Biri im! Mos lejo qė ushqimin tėnd ta haje ēdokush por vetėm tė devotėshmit dhe pėr ēėshtjet e tua konsultohu me dijetarėt.

Biri im! Fjala jote le tė jetė e ėmbėl, fytyra jote le tė jetė gėzuar dhe angazhohu qė tė jeshė i dashur pranė njerzėve.

Biri im! Sheri mė keq ėshtė i atij prej tė cilit mendojnė njerzit se nuk ėshtė i keq.

Biri im! Mos u kėnaq me veprėn e injorantit qė tė fitosh simpatinė e tij, dhe mos e konsidero tė lehtė hidhėrimin e dijetarit ku

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Ėshtė gabim i madh, mendoj unė, tė kapemi pėr njė fe tė caktuar dhe tė themi se kjo ose ajo fe qenka burrim i problemeve tona.

Feja le tė shėrbej ata qė nuk kan mė shumė se 4 vjet shkollim, pėr tė tjerėt duhet tė vlejė jeta reale, mendoj unė.

Kili

SHQIPĖRIA ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    meqense ti qenke i bindur se ne forumin shqiptar lejohet mendimi te lire,do te lutesha ty,qe te ja sqarosh pak keti moderatorit,i cili me ka qortuar madje me paralajmerim vetem e vetem se kam postuar nje link te cilin nuk e kam krijuar une ,por thjesht e kam postuar ne forum!
    ja shikoje reagimin e moderatorit!!
    Kjo teme eshte per Boten me e mire pa Islamin apo ankesat tuaja ndaj moderatoreve? Ju lutem qendrojini temes dhe per probleme te tilla mund te ankoheni ose tek smod/admin ose hapni teme tek Verejtje dhe Keshilla. Nga ana tjeter mundohuni te kujtoheni se link te faqeve private nuk lejohen ne forum. Vazhdim te mbare te temes.

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    si su merzitet njehere bre me keto tema te sharash njeri tjetrin??!!!!sju kuptoj dot perse grriceni dhe shani fene dhe profetet e feve te ndryshme dhe s'shikoni punen tuaj dhe mendimet tuaja ne ndonje teme me te rendesishme.cfare do benit po te jetonte akoma "xhaxhi"?do zireshit per qytetet apo per racat apo per lagjet tuaja?shikoni ore te kaloni oret tuaja qe ju kane mbetur nga jeta e mjerueshme qe jetoni ne ndonje taverne,club,shtepi,me femijet tuaj,me pleqte tuaj,me te dashurat tuaja,neper male,neper natyre sepse se keni kuptuar qe jeta eshte e vogel dhe vitet tuaja dhe timet po ikin si aeroplane f18 para syve tane dhe ne smund te bejme asgje per ta ndaluar ate?ba,cme gjeti mua me keta bre aman??
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Feja islame si ushqyese e injorances dhe prapambetjes.

A nuk jane pridnerit myslymane qe detyrojne femijet e tyre femra qe te vishen me shamira ne kok duke i privuar nga vazhdimi i shkolles. Sepse te mbash shami ne koke eshte kunder ligjeve shqiptare.

Myslymanet jane te prapambetur perderisa shkollimin e shikojne si ceshtje te dyte dhe shamine si ceshte te rendesishme.

Te gjitha familjet myslymane jane te shtypura. Askush nga femijet apo grate nuk guxon te flase sepse mylsymane si Vladimiri do ti vrisnin ne gjume sepse "keshtu e urdheron allahu" "vrit te afermit e tu po nuk tu binden - i thote allahu".

islami = vrases i femijeve

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Intervista e Wafa Sultan. Bota islame ne mjerim...

http://www.memritv.org/clip/en/1783.htm

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Nuk ka te beje asgje me Islamin, sepse Islami predikon paqen, dashurine, vellazerine

Krejt hebrenjte i kane fajet, arabo-islamiket na ishin engjuj

http://www.memritv.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/669.htm

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anėtarėsuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Shyqyr Zotit qe mendet jane vecas.... Nejse, nese u pengon Islami mos merreni me te, por ju jeni si virus per Islamin qe sduni te na lini te qete...nejse..teme koti...
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •