Close
Faqja 348 prej 1135 FillimFillim ... 248298338346347348349350358398448848 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,471 deri 3,480 prej 11341
    -Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Ooooooooo priteni "trima"shqiptare priteni.Zoti fytyren ua marrofte,si njeres si pales tjeter.Ju fundrrina edhe te islamit edhe te katolicizmit.Po si nuk po keni turp te ofendoni vellezerit tuaj deri ne kete mase?Nuk eshte islami,kurani as bibla ajo qe e ka plandosur Shqiperine dhe shqiptaret,por njerez si ju.Antishqiptare.

Pjelle te keqija.
    Pajtohem, dhe ndaj te njejtin mendim!
    Eshte per te te ardhur keq, menyra e trajtimit qe ateistet shqiptar iu bejne shqiptareve musliman....!
    .......PO NEJSE!!!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    qe gjergj kastriotin e qujn qafir qe ka luftu kundra fuqive te allahut qe cdo tradit shqiptare e qujn haram
    Kush jon qata "trima"-MUTA-, qe i perserisin qato fjal edhe niher qitu para neve???
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

i/e regjistruar Maska e udhetari
    Anėtarėsuar
    31-07-2005
    Postime
    103
    ky asht forumi ateist

a ktu na shkrujm shka te dum

na ateisve na i fshijn meniher postimet tona ne fourmet islamike dhe te feve te tjera

lexo rregulloren e forumit e hajde mrapa ktu e fol per liri fjale
    PO UN E SHIKOJ O DARVINIST QE TI SHKRUAN CTE DUASH PO JU NUK TE LINI AS TE DREJTEN TE MBROHESH

MJER PER JU QE JU KA KAPLUAR FRIKA E PO DRIDHENI NGA E VERTETA

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    E kam cek ne komunitetin musliman nje here por e kane hjek postimin.
    Sado qe te rritet numri i muslimaneve ne bote (sipas genjeshtrave te juaja) nuk eshte pune e madhe pasi edhe minjet shtohen shume por prape minje mbesin.
    thenje e bukur dhe e qelluar!

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Unė nuk jam Ateist por njė " dorė e zėzė" po mi largon postimet nga tė gjitha Rubrikat( nuk ėshtė me rėndėsi nė cilat) dhe po mi poston tek " Rubrika pėr Ateizem dhe Anesticizėm"!
    Ju thaftė dora kėsaj Dore!
    ndėrsa ateizmi mund tė definohet si besim por qė kurrė njė herė se kam kuptuar se nė cilin besim!
    Sa i pėrket Titullit tė Temės jo qė po i pinė gjakun ngaqė kam shkruar mė herėt pėr kėtė gjė ( Nė Rubriken" Ēėshtja Kombėtare" e tė cilėn ky ēunaku " administrator" e kishte mbyllur duke u dalė nė ndihmė tė parėve tė tij arabėve!
    Jo vetėm shqiptaris por kėta janė duke i pirė gjakun njeri tjetrit e me kėtė po vuan e tėrė Bota tjetėr!
    Ai qė ėshtė nė gjendje tė pijė gjakun vetvetes ėshtė nė gjendje pėr gjithēka!

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Abytyqi hiqesh patriot e sen ste konke

islami nuk asht per shqipri t'madhe or bac

islami asht per kalifat arab te madh ku shqipet do jetojn nan thundren e mangupave t'arabistanit.

Baben e kam si Atdhe
    Nanen e kam si fe

Prandaj; skam qef me ja sha askujt,as me mi sha!!!
    Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !

MusLiman El-Hamduli-Lah
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Kur'an 19:32 Muhammedi: Me ka bere te miresjellshem ndaj nenes sime, e nuk me ka bere krye larte e as te padegjueshem.||Bible Gjoni 2:4 Jezui iu pergjegj Marise: Grua, se cdo bej une, eshte puna ime jo e puna jote?
    Postime
    111
    Dal nga dal te menqurit krishter po i kthehen islamit, ndersa trullanet mbesin dhe debatojn neper forume shikoni more ju te krishter te dijshem, shiko se priftat e juaj Convertohen ne ate se cfar Tevrati dhe Ingjili, FLisnin per ardhjen e nje profeti.Jeni ne Eresire.

O njerz mos keni frike se Muslimanet kem per ta marr BOTEN nen sundim, e ju te krishter e ateista nese nuk e paguani Gjizjen dijen se jeni ne rrezik te madh, po paguane gjizjen ndofta do te shpetoni...

Kaloni mire
    Jezusi:
    "Unė jam i dėrguar vetėm te delet e humbura tė shtėpisė sė Izraelit."(Mateu15:24)

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Lėreni Njerzit nė botėn Arabe dhe atė Islame tė jenė tė lirė pastaj do tė shikoni se si ma tepėr se gjysma do tė ikin nga Islami dhe s'do tė duan kurrė tė kenė punė me tė!
    Lereni tė lirė si nė botėn Demokratike dhe tė civilizuar qė vet Individi, Grupet apo Popullsia tė zgjedhin vet nė duan apo nuk duan tė kenė kėtė besim fetar dhe do tė shikoni se sa nga Muslimanet do tė ikin nga kjo Fe qė bazohet nė dhunė dhe stypje tė Njerzimit dhe tė atyre qė nuk i pėrmbehen rregullave tė Fesė!
    Pra diēka sikur nė rezhimin e Stalinit!
    lereni Njerzit tė jetojnė tė lirė sikur nė SHBA, Zvicer, Gjermani, Francė dhe do tė shikoni se sa nga iranianet, pakistanezet, marokenet, Algjeranet do tė dojnė tė lahen dhe pastrohen nga Muslimanizmi!
    Vet personalsihtė kam takuar shumė nga Iranianet tė cilet porsa iknin nga rezhimi fashist dhe shumė barbar i Ajotollahėve, me tė kapur trollin e Europės, hiqnin shamitė, hudhnin ēdo simbol qė tė kujton Islamin dhe shumė nga ata konvertohen nė besimin e tyre tė vjetėr, atė tė krishterė!
    Sa nga ratė Iraniane jetojnė sot nė Botė dhe nė gishta i numeron ato tė cilat mbajnė ndonjė shamij nė kokė sepse qė tė gjitha i gjenė tė konvertuara nė dukje tė njejtė sikur Pjesa tjeter e civilizuar!
    Shtrohet Pyetja pėrse veprojnė kėshtu?
    Ngaqė duke jetuar nė njė vend Islamik ku s'ka demokraci dhe liri tė Individit ( Nė Islam individi ėshtė i shtypur dhe jo i lirė tė jetoj si tė do ai) ata janė tė pėrballur me rezhime qė si identifikim kanė dhunėn ndajė Njeriut; tė cilėt ligjet i kanė tė bazuara nė dhunė dhe mbijetojnė vetem falė dhunės!
    Sikur nė vendet Islame tė ketė Liri tė Njeriut dhe Demokraci ky besim s'do tė mbijetonte mė shumė se 6 muaj- aqė i duhet pėr t'u rrėnuar sepse ēdo gjė qė ngritet nepermjet dhunės ėshtė i destinuar tė pėrfundojė me dhunė!
    Tashti merreni me mendė sikur nė vendet me Demokraci tė lartė tė aplikohen ligjet e njejta sikur te Islamistet, ta zėmė nė SHBA dhe tė fillojnė tØre rrenojnė ēdo gjė qė ka tė bėjė me Islamin; Xhamit, shkollat, librat etj etj.
    A mund tė merret me mendė qė, Njė arab apo arabe tė ndrrojė fenė dhe tė konvertohet nė Katolike dhe kėtė gjė ta bėjė Publikishtė nė vendin e saj?
    Kishin me mbytė me gurė sipas mėsimeve qė kanė marrė nga Pirati dhe Kusari i shkretires profeti i Islamistėve!
    Ndėrsa nė SHBA mundet secili Njeri tė konvertohet nė cilen do Fe pa i munguar as fija e flokut!
    JU kujtohet rezhimi Taliban tė cilet nė Stadiumin e Futbollit tė mbushur pėrplotė me Spektatorė, i prejnė koken Njeriut dhe me atė kokė ekzekutoret fillojnė duke e shkelmuar tė luajnė Futboll!
    Nė cilin vendė tė botės ndodhin keso ngjarje pėrpos nė ato me ligje Islamiste!
    Tėrė Bota i Luti talibancat Islamik qė tė kursejnė sė paku Statujat e Budistėve ( pasi qė u pa qė ata Njerzit nuk kursenin) por ishte e kot: Derri mbetet derrė tėrė jetėn!
    I zhduken!
    Ata serbet kanė qenė Serbė, e moren si eksponat " Mbretreshen nė Fronė" statujen e vjeter, sa vet qė ėshtė e vjetėr Historia e Ilirėve, e dėrguan nė Beograd por sė paku nuk e zhduken ngaqė ishte eksponat qė tregon lashtesin e shqiptarėve!
    tashti merreni me mendė Bota vetėm pėr njė moment po tė ishte e tėra nė duar tė Islamistėve se si do tė dukej?

Do tė ngjante nė njė oborr derrash tė papastėr dhe tepėr tė ndytė! Pėr ta bota ka mbetur nė rrėnojat e kohės sė kusarit tė shkretirės - profetit tė tyre!
    Mos mė bėni tė krishterė tani sepse 100x e kam thėnė qė " kam trasheguar njė besim nga Prinderit e mij tė cilėt rregullishtė kanė agjėruar, sė paku nėna akoma gjerė mė sot teksa babai si ti tekej" por tė cilėt githnjė na kishin mėsuar qė:
    " Lexoni shumė libra ngaqė nė tė mėsoni gjithnjė diēka tė re! Po ta lexoni Kuranin edhe 100x atė nuk mėsoni asgjė tė re nė krahasim me heren e parė kur e keni lexuar! janė tė njeta gjera!"
    Kėshtu qė Islamistėt duke udhezuar qė ta lexojnė vetėm kėtė Libėr kanė dashtė qė Popullsin ta mbajnė sa mė tė pa-arsimuar ngaqė e kanė ditur porsi MUhamedi qė " sa mė i pashkolluar qė mund tė jetė Njeriu aqė mė lehtė e ke pėr ta kontrolluar"!Manipuluar!
    JU islamistet, jepuni tė drejten e Lirive atyre qė i mbani me dhunė nėn pushtetin tuaj dhe pastaj do tė shohim se sa nga ata akoma do tė ndjehen si tė tillė!
    Islami ka dalė nga dhuna e Shpatės dhe si i tillė ėshtė pėrhapur nepermjet dhunes - mbahet me dhunė dhe do tė largohet me dhunė!
    Mjafton vetėm t'u jepet e drejta pėr tė jetur popullsia e lirė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152

Talking

Preng,

Nė Islam.... ku logjika e shėndosh mbizotron thuhet : Nė fakt e ka then Muhamedi a.s. qė "Besimi ėshtė nė Zemėr" dhe nė Zemėr vetėm ZOTI SHEH qka eshte e mshehur e qka jo !

Ti po mendon qe njerzimi kalon ne nje fe tjeter veq pse ju ka n'tek a ?... Ai qė eshte besimtar, ai vdes !! Dhe fejen e tij nuk e le !!

Liri Demokraci ? Ha,hahahaaaa... po bota pereendimore e knaqi me ket lirii e hajt :P Veq islamistėt paskan mbetur keq ha,hahahahaaa Okey se do te ndegjojm ;-)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    E kam cek ne komunitetin musliman nje here por e kane hjek postimin.
    Sado qe te rritet numri i muslimaneve ne bote (sipas genjeshtrave te juaja) nuk eshte pune e madhe pasi edhe minjet shtohen shume por prape minje mbesin.
    Thėnje e bukur dhe e qėlluar,

Minjt mbesin minj, derrat qka te mbesin mbesin ?? DERRA pra,

Muslimanėt ata perkundrazi te tjerve do vin duke u shtuar qoft nga nataliteti apo qoft nga konvertimėt masive.

Pershembull sot ne Amerik ke imam amerikan ku i ter xhemati eshte Amerikan (lėkur bardhe), gjithashtu edhe Ne ameriken latine, ku besimtaret ne pergjithsi jan Latinos !

E kam then edhe un, qe Pas Konstanipolit e ka rendin Vatikani ! Por durim...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •