para se ta lexoja ket teme isha mysliman
tani s'jam i sigurt
para se ta lexoja ket teme isha mysliman
tani s'jam i sigurt
>>>Moqali i radhes....
Shokit kesaj radhe po qendron ne Derras te kalbet,keshtu qe si gjithmon jeni te pafat...
Sepse per Filozofin e Familjes ne Islam,Mund te ndegjosh dhe te huazosh Njohuri shkencore ,dhe asesi te te vie Koha qe te te flasesh dhe te japesh Pergjigje...
Shpresoj qe isha i kjartė
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Cfare force e ka shtyre Vladimirin myslyman qe te vriste te afermen e saj?! Sigurisht qe cmenduria sespe nje njeri me mendje te shendoshe nuk vret te afermit e tij.
Por nese Vladimiri eshte i shendetshem nga trute atehere fajtore per vrasjen eshte allahu, allahu e i tha Vladimirit te vriste te afermen e tij.
Allahu pra permes "robit" te tij vrau nje njeri midis miliona e miliona qe jane vrare ne emer te tij duke shkaterruare keto familje.
Allahu nuk e do familjen, allahu nuk pranon qe te mos i bindesh ose ndryshe mund te paguash pasojat. Vdekje!!!
Allahu me islamin pra jane perhapesit e dhunes, adhuruesit e vdekjes.
Islam=shkaterrim i familjes
ka nej prift ktu qe tme pagzoje shpejt sa skam vra gjysmen e familjes me sopate
Ėshtė mėse e vėrtetė kjo. Zoti sa herė ishtė me nerva ose i pirė shkruante Kuranin, kurse kur ishte nė qef shkruante Biblėn.
Prandaj dhe Kurani ėshtė shumė i padrejtė nė krahasim me Biblėn.
Artikulli gjithashtu vėrteton pa asnjė dyshim se tė gjithė myslimanėt herėt a vonė do tė vrasin familjet e tyre.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qyfyre : 04-06-2008 mė 15:00
meqense ti qenke i bindur se ne forumin shqiptar lejohet mendimi te lire,do te lutesha ty,qe te ja sqarosh pak keti moderatorit,i cili me ka qortuar madje me paralajmerim vetem e vetem se kam postuar nje link te cilin nuk e kam krijuar une ,por thjesht e kam postuar ne forum!
ja shikoje reagimin e moderatorit!!
Postuar mė parė nga toni77_toni
shume te krishtere qe shajne ISLAMIN,na hiqen ketu ne forum sikur gjoja jane mysliman,njeri nga ta kam pershtupjen se je dhe ti Still_Rydin!!
prandaj me mire vazhdo ketu ku e ke per zemer pasi gjene vetevehten!!
ja ti kujtoj dhe nje here arritjet tuja! Concratulations!!
[/quote]
Kur ta gjeshė mė bė zė edhe mua ani pse se kam ndėrmend tė vrasė asnjeri me sopatė por dua tė lirohem sa ma parė nga " feja qė e trashėgova nga prinderit" sepse nuk dua tė jem i njejtė me Fe me ata tė cilėt, sė pari e prejnė fėmijėn me thikė nė fyt duke bėrė " allahu ekber".
Hitleri vriste nė emėr tė racės sė pastėr gjermane, Millosheviqi nė emėr tė Serbisė, ndėrsa kėto bishat e egra talibane ( qė ja kalojnė pėr nga egėrsira gjitha shtazėve mish.ngrėnėse) vrasin fėmij dhe prejnė njerez nė fyt duke bėrė " allahu ekber"!
Krijoni Kontakt