Close
Faqja 285 prej 1135 FillimFillim ... 185235275283284285286287295335385785 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,841 deri 2,850 prej 11341
    I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    edhe ti jep perkrahje nje pedofili qe ne moshen 52 vjeqare lakmoj per grua nje 6 vjeqare shiko temen e jep komente per temen e lej keto trillime qe dalin jasht temes
    nuk kisha nder mend te debatoja me ty, as me njeri tjeter per kete teme,pasi eshte fare e lehte per te u kuptuar qellimi felligjur i hapjes se kesaj teme!!
    megjithate do te drejtohem ty me qen se nderhyre!!
    se pari qe te debatosh per Islamin ne pergjithsi, mbi te gjitha duhet te jesh njeri!!
    se dyti duhet te keshe njohurite e duhura per myslimanizmin apo islamin !!!
    dhe se treti qe te i keshe keto,nje rrol te kryesor luan familja,familja eshte ajo qe bazuar ne parimet e islamit, i jep edukaten dhe kulturen femijes se vet qe ne moshe te vockel,dhe po ndolli kjo sigurisht qe dhe femija kur te rritet dhe te vije ne moshen tende (Kristerprizren) do kete tjeter edukate ,tjeter kulture,tjeter respekt ndaj fese dhe njerzvet ne pergjithsi,qe realisht une mendoj se tek ty (Krishterprezren) ndoll e kunderta!pra thene shkurt ti dhe disa te tjere ketu nuk keni respektin ndaj vehtes tuaj, pa lere me qe ndaj tjerve jo e jo dhe nuk pret njeri respekt nga juvet besoj!!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O krishterprizeren sdi pse bre burr nuk mirresh me punte tuaja po perzihesh me neve .
    E paske ndrru fejen ok pune e jotja , se neve nuk eshte ka na intereson , edhe mllefin per fene muslimane mbaje per veti se sen spo na duhet
    Me keto sharje edhe ofendime spo bene tjeter veq po e tregon se sa e sjellshme eshte feja jote duke shar timen .
    Pra ik prej neve mirru me gjera tuaja

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    nuk kisha nder mend te debatoja me ty, as me njeri tjeter per kete teme,pasi eshte fare e lehte per te u kuptuar qellimi felligjur i hapjes se kesaj teme!!
    pse po te duket qellimi i flliqur ty kjo pse po them te verteta te muhamedit

megjithate do te drejtohem ty me qen se nderhyre!!
    se pari qe te debatosh per Islamin ne pergjithsi, mbi te gjitha duhet te jesh njeri!!
    pse spo te dukem njeri kur une po tregoj te verteta se qa beri Muhamedi me 6 vjeqare

se dyti duhet te keshe njohurite e duhura per myslimanizmin apo islamin !!!
    kam mjaft edhe ato qe kam po du me i harrue se sdurohet kjo une femijet i kam 6 vjeqar e kur po mendoj se ti mi kerkoj mu nje 52 vjeqar eshte BUDALLALLEK i te ashtuquajturit profet muhamedddddd

dhe se treti qe te i keshe keto,nje rrol te kryesor luan familja,familja eshte ajo qe bazuar ne parimet e islamit, i jep edukaten dhe kulturen femijes se vet qe ne moshe te vockel,dhe po ndolli kjo sigurisht qe dhe femija kur te rritet dhe te vije ne moshen tende
    qfar edukate more une sapo degjova se ne avganistan ka qindra raste ku martohen vajzat 10 apo 12 vjeqare me burra nga 50 vjet e qe kan edhe nga 1 apo dy gra tjera
    qfar kulture more po te pelqej ik edhe ti ne arabi e praktikoje kete edukat e kete kultur
    ik se s'dom neve ksi njerez

(Kristerprizren) do kete tjeter edukate ,tjeter kulture,tjeter respekt ndaj fese dhe njerzvet ne pergjithsi,qe realisht une mendoj se tek ty (Krishterprezren) ndoll e kunderta!pra thene shkurt ti dhe disa te tjere ketu nuk keni respektin ndaj vehtes tuaj, pa lere me qe ndaj tjerve jo e jo dhe nuk pret njeri respekt nga juvet besoj!
    qa qa the po don edhe une me dasht nje kulture te till jo plako se ki mire lexo ti pak per islam edhe meso kulturen e arabit po ma mir ik edhe ti ne arabi me qe te pelqeu kultura 52 + 6
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    O krishterprizeren sdi pse bre burr nuk mirresh me punte tuaja po perzihesh me neve .
    E paske ndrru fejen ok pune e jotja , se neve nuk eshte ka na intereson , edhe mllefin per fene muslimane mbaje per veti se sen spo na duhet
    Me keto sharje edhe ofendime spo bene tjeter veq po e tregon se sa e sjellshme eshte feja jote duke shar timen .
    Pra ik prej neve mirru me gjera tuaja
    spo shaj tjeret por ti po ndihesh i shar duke treguar une te verteta por po ste pelqeu tema ik edhe ti ke forumin Musliaman aty neve snalejohet te hym absolutisht po edhe po u regjistruam ato na i bllokojne neve na i shlyejn fjalet tona ok

kemi forumin shqiptar qe eshte me i miri se nuk anon nga as nje komunitet dhe eshte i lire per te gjith
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    spo shaj tjeret por ti po ndihesh i shar duke treguar une te verteta por po ste pelqeu tema ik edhe ti ke forumin Musliaman aty neve snalejohet te hym absolutisht po edhe po u regjistruam ato na i bllokojne neve na i shlyejn fjalet tona ok

kemi forumin shqiptar qe eshte me i miri se nuk anon nga as nje komunitet dhe eshte i lire per te gjith
    po eshte fakt se eshte i lir por edhe liria eshte kufizume ndo gjera psh me qfar te drejte e quan ti Muhamedin a.s pedofil
    Kjo vetem tregon edukaten tende se sa duhet te respektohet njeriu pra edukata jote =0

ti per mua mos u ndalo duke shajtur se asgje sme ben por kjo eshte per identitetin tende .

pra po te tham edhe nje her merru me pun tua lena neve rehat

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    po eshte fakt se eshte i lir por edhe liria eshte kufizume ndo gjera psh me qfar te drejte e quan ti Muhamedin a.s pedofil
    Kjo vetem tregon edukaten tende se sa duhet te respektohet njeriu pra edukata jote =0

ti per mua mos u ndalo duke shajtur se asgje sme ben por kjo eshte per identitetin tende .

pra po te tham edhe nje her merru me pun tua lena neve rehat

JA SHIKO SE ME QFAR TE DREJTE E QUAJ MUHAMEDIN PEDOFIL

LEXO HADITHET QE MUSLIMANET I LEXOJN DHE I KAN TE TYRE I MBROJN ME FANATIZEM

Sahih Libri 008, Numėr 3310:

Aisha (Allahu qoftė i kėnaqur me tė) dėshmoi: Pejngamberi i Allahut (paqa qoftė me tė) u martua me mua kur isha 6 vjeē, dhe u pranova nė shtėpinė e tij kur isha 9 vjeē.

Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numėr 64

…qė profeti u martua me tė kur ajo ishte gjashtė vjeē, dhe konsumoi martesėn kur ajo ishte 9 vjeē, dhe ajo qėndroi me tė pėr nėntė vjet (dmth deri nė vdekjen e tij).

Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numėr 88

Profeti shkroi (kontratėn e martesės) me Aishen kur ajo ishte gjashtė vjeē dhe konsumoi martesėn me tė kur ajo ishte nėntė vjeē dhe ajo qėndroi me tė nėntė vjet (dmth deri nė vdekjen e tij).

Disa burime pėrpiqen tė thonė se ishte vetė babai i Aishes, Abu Bakr, ndjekėsi mė i afėrt i Muhamedit qė propozoi Muhamedit vajzėn e tij pėr martesė. Faktet thonė se ishte Muhamedi ai qė kėrkoi tė martohej me tė.

Sahih Bukhari 7.18

Profeti i kėrkoi Abu Bakr-it dorėn e Aishes nė martesė. Abu Bakr-i tha “Po unė jam vėllai yt.” Profeti tha, “Ti je vėllai im nė fenė e Allah-ut dhe nė Librin e Tij, por ajo (Aisha) ėshtė e ligjshme pėr t’u martuar me mua.”

dhe nuk eshte nje hadith qe thot por jan shume
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    edhe (nucku xhamia) jan faktet e ISLAMIT qe thon e ne nuk shpifim po te kerkoi gocen tane nje 52 vjeqari edhe folim neve pastaj se ti si e quan
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Skedarėt e Bashkėngjitur 102829

.................................................. ...pa koment
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    o krishterprizereni edhe vet paske qen musliman edhe e din qe nje musliman per borgje e ka me i besu vetem Kur'anit famelarte , vetem Kur'ani eshte pa gabime se eshte shkruar prej zotit dhe mbrohet prej zotit , qdo gje tjeter qe eshte prej njeriut nuk duhet te besohet plotesishte por me nje rezerv pra haditheve per veten time nuk i besoj perveq disave .
    Pra nese ne Kur'an shkruan per kete ateher edhe une do te behem i krishter por vetem nese shkruan ne Kur'an se per ndryshe nuk i besoj njerzve te "korruptuar" qe shpikin gjithqfar gjerash per profetin Muhamed .

Pra mos u merr shum me hadithe se disa thojn qe eshte martuar me vajzen 6 vjeqare ,disa te tjere 9 vjeqare disa te tjere 18 e 21 , pra ka lloj lloj hadithi dhe nuk mund te jen 4 te verteta por vetem nje e cila eshte ajo askush nuk e di .
    Ti po e beson ate qe ka qen vjeqare pse --- sepse keshtu po te pelqen per te sulmuar islamin .

Mos harro se eshte vetem nje e vertet dhe ajo eshte KUR'ANI dhe asgje tjeter .

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Tema te tilla qe ngjallin nxitim ne mendim nuk i vlejne forumit tone.....une them te hiqet kjo teme nga forumi fare. Nuk ja vlen te diskutohet.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •