Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 53
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Cdo kush ben gabime Elona79. Asnje nuk eshte i pagabueshem. E rendesishme eshte te mesohet prej tyre qe te mos perseriten. Ti ke krijuar jeten tende tani, nuk ke pse vret mendjen se ckane thene filani apo filanka per ty ne te kaluaren. Per mendimin tim, ato cka thuhen/jane thene shumezoi me zero. Jeten e re e ke filluar, shpreso per te ardhmen.

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Une ne ca pika ty te jap shume te drejte por menyra sesi i ke shprehur mund te ishte me pak abrazive.
    Cfare eshte i dashuri?Asgje xhanem derisa te kete aq guxim sa t'i shkoje ne familje vajzes dhe t'ju shprehe qellimet e tija serioze. Meqe eshte asgje atehere me sa mend nje femer ve ne rrezik sigurine e saje duke u varavitur me te kodrave? Ok, e ke te dashur, e takon ne vende publike, me njerez perreth por jo ne vende aq te izoluara.
    Pastaj"shoket e te dashurit"? Te shkosh te pish me ata? Te hypesh ne taksi me ata? Pfiuuuh. Nje njeri normal mban goxha distance nga shoket e te dashurit dhe kjo per te miren e lidhjes.

Me vjen keq per kete gocen sepse do i duhet te jetoje tere jeten me turpin qe s'ka qene e zonja te perballohet me ligjin dhe t'i dale zot vetes, nese vertete e kane perdhunuar sepse eshte bere mode tashme qe te akuzosh ata qe te lene.
    Une jam kunder dhunes ne te shumten e rasteve ama ne nje rast te tille gurit dhe drurit do i kisha rene dhe nese ligja s'do kishte bere gje, drejtesine do ia kisha bere vetes.

habitem me sa lehtesi ua beni gjygjin te tjereve...sa e thjeshte eshte per ju te gjeni fajtorin....na pelqen aq shume te gjykojme saqe harrojme ate qe bejme ne jeten tone..
    po mire moj goce sa here kemi degjuar per te fejuar apo dhe burra te martuar qe kane detyruar gruan apo te fejuaren te shkoje me te tjere per leke...
    nejse me duket se ti duhet akoma te mesosh se c'eshte jeta dhe pastaj te flasesh..
    sipas teje nuk duhet te egzistoje shoqeria apo miqesia me nje djale, nje vajze nuk duhet te kete nje te dashur sepse duhet te jetoje me ate fobine qe ai dhe shoket e tij do ta perdhunojne...
    kjo vajze eshte treguar pak mendjelehte sepse i ka dhene besim te dashurit te saj??'
    eshte treguar mendjelehte sepse ka hipur ne makine me shoket e tij??
    mbase, por me siguri ajo ka menduar qe ka te beje me njerez dhe jo me kafshe te dale nga xhungla...

me behet qefi per ty BLU sepse nga kjo qe shkruan do te thote qe nuk shoqerohesh me cuna dhe do na arrish e paster ne dere te burrit...
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Une ne ca pika ty te jap shume te drejte por menyra sesi i ke shprehur mund te ishte me pak abrazive.
    Cfare eshte i dashuri?Asgje xhanem derisa te kete aq guxim sa t'i shkoje ne familje vajzes dhe t'ju shprehe qellimet e tija serioze. Meqe eshte asgje atehere me sa mend nje femer ve ne rrezik sigurine e saje duke u varavitur me te kodrave? Ok, e ke te dashur, e takon ne vende publike, me njerez perreth por jo ne vende aq te izoluara.
    Pastaj"shoket e te dashurit"? Te shkosh te pish me ata? Te hypesh ne taksi me ata? Pfiuuuh. Nje njeri normal mban goxha distance nga shoket e te dashurit dhe kjo per te miren e lidhjes.

Me vjen keq per kete gocen sepse do i duhet te jetoje tere jeten me turpin qe s'ka qene e zonja te perballohet me ligjin dhe t'i dale zot vetes, nese vertete e kane perdhunuar sepse eshte bere mode tashme qe te akuzosh ata qe te lene.
    Une jam kunder dhunes ne te shumten e rasteve ama ne nje rast te tille gurit dhe drurit do i kisha rene dhe nese ligja s'do kishte bere gje, drejtesine do ia kisha bere vetes.
    Jo te gjithe qe jane te dashuruar perfundojne ne martes,qe te shkoj ne familje djali. Ta takoj ne vende publike??? ca te bejne??te puthen me zarf??? Ta dinte njeriu i shkrete kur do vdiste ja bente vete varrin vetes,neser mund te ndodh dhe ty qe te duket e pamundur(nuk ta uroj) se nuk ta mer njeri mendimin per keto poshtersi. S'duhet ta kurajosh me fjalen "turp" sepse eshte dhe je femer e duhet te kuptoheni.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

po cte bej Blu sky.kete te keqe e kam.i them gjerat ashtu siq mi ndjen zemra dhe e urrej lajlen e lulen...

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Ncncnc ca behet kshu mer aman ca spo marrim vesh dita dites
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-05-2008
    Vendndodhja
    cortona,itali
    Postime
    6
    une nuk mund t'u shpjegoj pikat teknike te hetimit dhe proēesit gjygjesor per arsye kohe dhe "privacy" kundrejt edhe disa personave te tjere qe pa dashjen e tyre u gjeten te perfshire ne kete ēeshtje, mgjth ve re qe detajet nuk jane elemente te domosdoshem ne arritjen e konkluzioneve tuaja...ne njefare menyre me pelqen liria qe i autojepni vetes ne gjykimin interpersonal te rradhes. a mund te me hiqni nje kuriozitet; sa prej jush jetojne akoma ne Shqiperi? me nevojitet per nje sondazh personal...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga elona79 Lexo Postimin
    Ah, qe te mos harroj, prokurori "i dashur" i mbushi xhepat dhe ishte pjese e akordit te bere me te gjithe(perveē meje), madje dhe me te dashurin tim i cili me detyroi me menyrat e tij prej USHTARAKU te terhiqja gjithe c'kisha deshmuar, ne seancen gjygjesore...i vetmi person te cilit une i detyrohem per humanitetin, efiēencen dhe kompetencen e treguar eshte drejtori i komisariatit n2 ne tirane ne 2002.Une zgjodha te jetoj e lire larg te gjitheve, dhe nuk ndjej turp, apo tjeter......
    Shiko, zonje, ti je viktime ne kete situate dhe kete s'po e mohon njeri. Ti je viktime e te dashurit, e shokeve te tije por me e rendesishmja je viktime e vetes. E jo vetem qe je viktime e vetes, por ne anen tjeter i ke shume borxhe vetes. Mund te jesh liruar nga Shqiperia, madje dhe nga ishet por si jeton me veten? Je e liruar nga vetja? Nga ndjenja qe s'ke luftuar per te mbrojtur dinjitetin tend e per t'i bere ato njerez te paguajne per ate cfare kane bere? Si qenkan paguar organet shteterore kur ty te kane cuar ne burg per deshmi te rreme?

Te detyroi? Ne moshen 23 vjeē askush nuk mund te te detyroje per asgje. S'ke qene adoleshente, ke qene njeri me principe te konsoliduara, mesa duket s'je as me te meta mendore ndaj s'shoh c'detyrim... Pastaj ke pasur familje?

Mua me rrenqethet trupi me keto raste kur i lexoj por...perderisa e dini se ku jetoni, pse e ēoni veten ne rrethana pasojat e te cilave s'jeni ne gjendje t'i perballoni ne forma dinjitoze?

Citim Postuar mė parė nga alda09 Lexo Postimin
    Jo te gjithe qe jane te dashuruar perfundojne ne martes,qe te shkoj ne familje djali. Ta takoj ne vende publike??? ca te bejne??te puthen me zarf??? Ta dinte njeriu i shkrete kur do vdiste ja bente vete varrin vetes,neser mund te ndodh dhe ty qe te duket e pamundur(nuk ta uroj) se nuk ta mer njeri mendimin per keto poshtersi. S'duhet ta kurajosh me fjalen "turp" sepse eshte dhe je femer e duhet te kuptoheni.
    Alda, 23 vjeēe...mosha e mendjes. Familja te con me 1000 halle per te studiuar nga shpresa e nje te ardhmeje me te mire, nuk te con ne riti ēiftezimi ne natyre. Kur e dine se ne ca vendi jetojne, me cfare niveli dhune ndaj femres...vallai mend ne koke duhet pasur.

Sidoqofte kjo gruaja mos t'i marre si kritika postimet qe s'e vene ne pozitat e viktimes te pambrojtur, t'i shohe si nuanca. I uroj nga zemra lumturi dhe nje jete familjare te lumtur. Poashtu, i uroj shume force per te jetuar jeten ne maksimum, pa lene nje episod i te kaluares t'i demtoje te tashmen; dhe eksperiencat negative per njeriun jane, kurajo dhe force.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 23-05-2008 mė 17:47
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    Kjo Vajza u perdhunua para disa kohesh. U be gjullurdi ne shtyp.
    Tani e shkreta mohon ne gjykat sepse kuptohet i behet presion nga te gjitha anet.
    Perdhunuesit ne Shqiperi jane te favorizuarit e vajzat e mjera jane tabela e qitjes.

lexoni..
    ----------
    23-vjeēarja E.K. ndryshon deklaratėn: Tė pandehurit s'mė pėrdhunuan

Mashtrim nė Gjykatė Arrestohet studentja.

. Tė dy kishin qenė shokė tė ish tė dashurit tė saj, madje disa herė ishin ulur nė lokal bashkė. Edhe atė ditė dy djemtė e kanė ftuar pėr tė pirė kafe, e cila ėshtė shoqėruar dhe me gota rakie. Mė vonė dy djemtė kanė marrė njė taksi. Pasi e kanė bindur vajzėn se do ta ndihmonin pėr tė gjetur tė dashurin e saj dhe mė pas do e shoqėronin pėr nė godinėn e qytetit studenti, kanė hipur tė tre nė taksi. Rrugės kanė ndryshuar drejtimin dhe e kanė ēuar nė njė hotel, ku sipas denoncimit, tė dy kanė kryer marrėdhėnie seksuale me dhunė me studenten. Dy ditė pas ngjarjes, vajza, ka bėrė denoncimin, e cila ėshtė shoqėruar dhe me arrestimin e Gentian Bruēit, ndėrsa Gentian Tole ėshtė shpallur nė kėrkim.
    ------------

C'fare mendoni ju??

A ben mire kjo Vajza qe mohon???

A ben mire Prokurori qe i ve hekurat Vajzes?
    Ne rradhe te pare me vjen keq per ate qe i paska ndodhur kesaj vajze.Do te ishte ne te miren e saj qe te mos ta kishte terhequr denoncimin.Ajo thote tani jam e lire.Ne C'kuptim?
    Me beri pershtypje sesi paska ndodhur ngjarja.Sinqerisht nuk i falet nje femre ne ate moshe te tregohet aq e papjekur dhe ti besoj aq shume shokeve te te dashurit.Une jam e martuar dhe pervec nje pershendetje nuk tregoj ndonje afrimitet me shoket e burrit kur i ndesh rruges aq me shume kur jam vetem edhe pse mund te kem ngrene apo pire me ta neper shtepite e njeri-tjetrit.Mire piu kafene dhe hipi ne makine me ta.Po kur e pa qe ata s'po e conin te Qyteti Studenti ,por ne motel nuk kundershtoi kjo? Si u fut ne motel me ta?Nuk besoj se e ka ngrene se aty do takonin te dashurin e saj.
    Jam femer vet dhe sigurisht nuk do te doja asnje femer te ndodhej para nje situate te tille .Dhe mua me ka ndodhur te udhetoj neper fugona pasagjeresh kur kthehesha nga konvikti per ne shtepi.Ndonjehere edhe kam ndjere frike kur ndodhesha vetem per vetem me shoferin dhe mezi prisja te vinin pasagjere te tjere.Eshte tjeter gje kur te perdhunojne ne situata qe nuk i kontrollon dot e tjeter gje kur vete me kembet e tua .Duhet te mbajme pergjegjesi per veprimet tona.le te sherbeje kjo fatkeqesi qe i paska ndodhur kesaj vajze si nje mesim per vajzat e tjera.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-05-2008
    Vendndodhja
    cortona,itali
    Postime
    6
    nuk e ve ne dyshim qe me informacionet e shtremberuara qe keni konkluzionet do te jene ato te lartpermendura, nuk jam ndjere as e akuzuar prej jush, perkundrazi me pelqen te konfrontohem sot qe ndjej te kem pjekurine e moshes dhe eksperiences, ju kam falenderuar nga dita e pare qe shkruhemi dhe do te vazhdoj t'ju falenderoj...do te ishte e trishte sikur t'i mendonim gjerat te gjithe njesoj...dhe jam e bindur edhe sot se nqs ne ato momente te kisha patur maturine dhe kthjelltesine e duhur shume gjera do te ishin ndryshe sot. e hidhur te thuhet por njeriu po nuk pesoi nuk meson. une kam mesuar ne lekuren time jo vetem gabimet e mia por edhe te tjerev edhe jam shume dakort qe te tjera te reja te degjojne e te mesojne nga te gjitha keto...mgjth jo per t'u zhveshur nga FAJET e mia por per t'ju dhene per te kuptuar, ne ato vite isha krejt e vetme ne shqiperi dhe pranova te vuaj denimin e pafytyresise per te mbrojtur jeten e familjareve te mi qe jetonin me mijera km larg...sot nuk ndihem viktime e vetes sepse i kam kuptuar pikat e mia me delikate dhe kam mesuar te bej gjykimin e vetvetes dhe nuk jam liruar nga shqiperia, sepse une jam dhe mbetem bije shqiptare dhe nuk do te pushoj se luftuari per te drejtat tona edhe jashte kufijve, kur une them "e lire" nenkuptoj lirine per te kuptuar, per te gabuar ,per te rindertuar mbi germadhat e se kaluares. kjo eshte liria ime dhe e mbroj ēdo sekond te jetes sime...ju uroj nje dite te mbare te gjitheve!

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga elona79 Lexo Postimin
    une nuk mund t'u shpjegoj pikat teknike te hetimit dhe proēesit gjygjesor per arsye kohe dhe "privacy" kundrejt edhe disa personave te tjere qe pa dashjen e tyre u gjeten te perfshire ne kete ēeshtje, mgjth ve re qe detajet nuk jane elemente te domosdoshem ne arritjen e konkluzioneve tuaja...ne njefare menyre me pelqen liria qe i autojepni vetes ne gjykimin interpersonal te rradhes. a mund te me hiqni nje kuriozitet; sa prej jush jetojne akoma ne Shqiperi? me nevojitet per nje sondazh personal...
    Nga menyra e te shprehurit duket sikur nuk ta ha qeni shkopin(dhe me behet qejfi) por do ishte me mire qe me inteligjencen qe ke te luftoje pak per veten me gjithe pengesat e rruges(padrejtesit). Aktualisht ndodhem jashte shqiperis,por mos harro qe kemi jetuar aty ne situata akoma me kritike,ku te rrembenin para deres se shtepis e nje zot e dinte se c'qorr sokak te priste. Nuk e di se c'te hyne ne pune sondazhi por te jesh e sigurt qe te gjithe flasim me kembe ne toke.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjykata zbardh vendimin: SHIK-u vrau Remzi Hoxhėn si ‘agjent serb’
    Nga ex-x nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 384
    Postimi i Fundit: 26-09-2013, 08:45
  2. Gjykata dėnon Sali Veselin pėr vrasjen e Ekrem Rexhės, komandat Drinit
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 07-12-2011, 06:31
  3. Moisiu: Nuk nėnshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  4. Emėrime, shkarkime, ndryshime listash e falsifikime mandatesh
    Nga Zemrushja nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 15:21
  5. Ku humbi MJAFT-i ?
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 15-01-2006, 19:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •