Te falenderoj per "s'ta ha qeni shkopin", por ja qe ndonjehere qeni dilka me i zoti se une, mgjth te siguroj qe trurin tim e ve ne pune jo vetem per te kaluar pengesat e jetes por edhe per te ndihmuar ata qe nuk kane ndergjegjen e realitetit.Per fatin tim jam evoluar dhe une bashke me situatat dhe kush me njeh e di se une disfatat i kthej ne force...me vjen keq per keqkuptimin por une nuk mendoj se ju nuk flisni me kembe ne toke, perkundrazi, nqs rinia shqiptare pasqyrohet disi ne te gjithe ju, mund te them vetem se gjerat perpara ecin heret a vone dhe jam e kenaqur edhe nga fakti qe ne nje menyre a nje tjeter te gjithe nxjerrin koken per te pare dhe per t'u ndergjegjesuar se ē'ndodh perreth...me zemren qe akoma rrjedh trishtim dhe tmerr jo vetem qe me kujtohet gjithēka qe kaloi shqiperia ne ato vite, mund vetem te them qe varrezat e qytetit tim kane nje shtrirje aq te gjere saqe e fundit gje qe mund te bejme ne shqiptaret eshte harrimi...miqte e mi treten nen dhe, ose kalojne jeten ne karroce...une nuk harroj, nuk mundem...
Krijoni Kontakt