Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-05-2008
    Vendndodhja
    cortona,itali
    Postime
    6

e dashur alda09

Citim Postuar mė parė nga alda09 Lexo Postimin
    Nga menyra e te shprehurit duket sikur nuk ta ha qeni shkopin(dhe me behet qejfi) por do ishte me mire qe me inteligjencen qe ke te luftoje pak per veten me gjithe pengesat e rruges(padrejtesit). Aktualisht ndodhem jashte shqiperis,por mos harro qe kemi jetuar aty ne situata akoma me kritike,ku te rrembenin para deres se shtepis e nje zot e dinte se c'qorr sokak te priste. Nuk e di se c'te hyne ne pune sondazhi por te jesh e sigurt qe te gjithe flasim me kembe ne toke.
    Te falenderoj per "s'ta ha qeni shkopin", por ja qe ndonjehere qeni dilka me i zoti se une, mgjth te siguroj qe trurin tim e ve ne pune jo vetem per te kaluar pengesat e jetes por edhe per te ndihmuar ata qe nuk kane ndergjegjen e realitetit.Per fatin tim jam evoluar dhe une bashke me situatat dhe kush me njeh e di se une disfatat i kthej ne force...me vjen keq per keqkuptimin por une nuk mendoj se ju nuk flisni me kembe ne toke, perkundrazi, nqs rinia shqiptare pasqyrohet disi ne te gjithe ju, mund te them vetem se gjerat perpara ecin heret a vone dhe jam e kenaqur edhe nga fakti qe ne nje menyre a nje tjeter te gjithe nxjerrin koken per te pare dhe per t'u ndergjegjesuar se ē'ndodh perreth...me zemren qe akoma rrjedh trishtim dhe tmerr jo vetem qe me kujtohet gjithēka qe kaloi shqiperia ne ato vite, mund vetem te them qe varrezat e qytetit tim kane nje shtrirje aq te gjere saqe e fundit gje qe mund te bejme ne shqiptaret eshte harrimi...miqte e mi treten nen dhe, ose kalojne jeten ne karroce...une nuk harroj, nuk mundem...

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Nga fjalia e fundit qe ke shkruar duhet ti therrasim ndonjehere trurit se sa e shenjte eshte jeta. Kuptohet qe s'eshte fushe me lule po dhe pesimizmi nuk sjell gje vecse shkaterrim personaliteti. E ne raste te tilla ashtu si e thua dhimbja-forc jo i shumica e te njohurave te mia qe jane toksikuar e sot hane dhe. Me vjen keq per jeten e tyre por thelle thelle dhe i denoj sepse nuk eshte zgidhje. I zoti ne jete eshte ai qe "naten e bene dite" Vajitimin e kthen ne kenge, ulerimat ne buzeqeshje. Te uroj gjithe te mirat ngado krah qe kthehesh.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

per cka te duhet elona...

Citim Postuar mė parė nga elona79 Lexo Postimin
    une nuk mund t'u shpjegoj pikat teknike te hetimit dhe proēesit gjygjesor per arsye kohe dhe "privacy" kundrejt edhe disa personave te tjere qe pa dashjen e tyre u gjeten te perfshire ne kete ēeshtje, mgjth ve re qe detajet nuk jane elemente te domosdoshem ne arritjen e konkluzioneve tuaja...ne njefare menyre me pelqen liria qe i autojepni vetes ne gjykimin interpersonal te rradhes. a mund te me hiqni nje kuriozitet; sa prej jush jetojne akoma ne Shqiperi? me nevojitet per nje sondazh personal...
    Nuk e di pse duhet ta besh kete sondazh.Per te na thene se ju ( ne ) nuk e dime se cbehet ne Shqiperi
    Ja i pari po te them une se nuk jetoj ne Shqiperi por qe te pakten dy here ne vit shkoj atje .Shkoi dhe e shoh se cbehet edhe ne Shqiperi.Shoh edhe se si cdo dite e me teper pikerisht ju femrat e dashura shqiptare po harliseni ma keq se ne Europe.Me beso e dashur se kur kam shkuar ne vitin 2001 pas 4 vitesh ne Tirane jam habitur.Mire qe ishte nxehte por te dilte kerthiza sheshit si ne Tirane skisha pare asgjekundi.E une jetoj ne nje nga vendet perendimore qe lakmohet per kulturen dhe zhvillimin e saj.Po shum pak femra nxjerrin kerthizen per ta pare gjithkush.
    Dea ti tha disa gjera si femer qe ishte.Ti tha ty dhe shume femrave te tjera qe marrin vesh.Qe te mos shkojne me kembet e tyre drejt perdhunimit.Ne rastin tend mora vesh per here te pare se mund te perdhunohet nje femer ne bordello...
    Po ska se si ndodh ndryshe e dashur.Ne ate Shqiperine tone te dashur qe ti po don te na e paraqesesh si nje vend ufo...Kur me 1001 halle i dashuri baba na nis vajzen per Tirane per tu shkolluar e ajo hazdiset me hamshore kodrave te liqenit.Si ne dimer dhe ne vere vishet me keq se ato qe rrine te semaforet dhe ja krisin pijes e cigares lokaleve te kryeqytetit..E te pakten nuk jane aty ku duhet te jene,ne auditoret e universitetit.E kur ngelin ne 4-5 provime o burra turen te kercenojne mesuesit e pedagoget se na ke ngacmuar sexualisht..
    Keshtu ju Elonat e Shqiperise qe nuk i veni fre hazdisjes.......

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ti i dashur kaprosi se paske kuptu hic shkrimin tim sa per dijeni.Me bere ta lexoj disa here shkrimin tim se vallai thashe cfare paskam shkruar.
    Dhe mos na trego rinine jashte se po e shikoj vet se sa te shthurur jane .E kane mendjen vetem per seks dhe alkool dhe droge.Pse te zesh nje te dashur ne shkolle te larte ty te duket shthurje kapros?
    Mos i pergjitheso te gjitha femrat se nuk jane te tera njesoj.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

e nderuar dea

Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Ti i dashur kaprosi se paske kuptu hic shkrimin tim sa per dijeni.Me bere ta lexoj disa here shkrimin tim se vallai thashe cfare paskam shkruar.
    Dhe mos na trego rinine jashte se po e shikoj vet se sa te shthurur jane .E kane mendjen vetem per seks dhe alkool dhe droge.Pse te zesh nje te dashur ne shkolle te larte ty te duket shthurje kapros?
    Mos i pergjitheso te gjitha femrat se nuk jane te tera njesoj.
    E kam lexuar mjaft mire shkrimin tend.Dhe e kam kuptuar mjaft mire..Asnjehere nuk flas ketu pa qene i sigurte per ate qe shprehem.Nuk e di idene tende per ato qe ke shkruar por per vehte nxora dicka.C'ka me duheshin mua keto kur une jam mashkull.Dhe se kam pasur as nuk e kam rrezikun qe te me ndodhe nje gje e tille e neveritshme.
    Une e kuptova si keshille ate qe ti nuk i afron me teper se sa duhet shoket e burri..Une i kuptoj si keshilla ato dyshimet e tua se si nje femer ne moshen e Elones te shkoje me kembe te vehta drejt tragjedise.Nejse pak rendesi ka nese ti i ke shprehur edhe si dyshime edhe si keshilla.Njerezit nxjerrin mesime qofte nga nje fjali e vetme.Une nxora..
    Nuk jam nise te te tregoj rinine jashte Dea.Une jetoj ne nje vend kur cdo dite flitet per banda gangstere femrash 13-17 vjeqare.E di mjaft mire se sexi droga dhe alkoli jane jeta e rinise ketej.Po askujt nuk i ben pershtypje se kjo gje behet per breza te tere.Dhe askush nuk ankohet se ja e perdhunuan shoket e te dashurit apo te x.Ama dicka po ta them me bindje te plotese femra ketu nuk vishet aq keq sa vishen ne Shqiperi..se femrat ketu nuk jan provokative sa jane ne shqiperi..kurse te ne eshte pak me ndryshe ta haje dreqi Dea.jemi krenuar deri tani se nderi i nenes dhe i motres eshte gjeja me e shenjte e jona .Une po e shoh se kjo eshte genjeshtra me e madhe qe ne themi ..Sepse te pakte jane ato qe po e mbajne si gje te shenjte.
    Une jam nga ato qe kam reaguar me keq ne kete ngjarje Dea.Kam reaguar ngaqe po me shqeteson nje fenomen i tille e nderuar.Po me shqeteson fenomeni i mashtrimit .Po me shqeteson ajo qe shume femra per hakmarrje denoncojne pa e ditur se cka vjen mbas.Ti ndodhe nje gje e tille rrealisht nuk besoj se ka gje me te rende.Une nuk ja uroj kerkujt.Kam pasur dhe kam bindjen qe nje mashkull qe dhunon sexualisht nje femer nuk duhet te jetoje me shume se nje muaj ne faqen e tokes.Dhe ky muaj te jete muaji i tortures ..torture qe te perfundoje me vdekjen e tij.Por ama kujdes mos provoko.
    Asnjeher nuk i pergjithesoj gjerat dea.une e di se jo te gjitha femrat jane njesoj.ka mjaft femra qe gjak ne vetull te marrin..as nuk e marr per shthurje ate qe te kesh nje te dashur .ta kesh nje te dashur,taduash e rrespektosh.ama ruaje pak dinjitetin tend.nje mashkulli qe shkon me shume femra i thone don zhuan,e nje femre qe shkon me shume meshkuj i thone prostitute
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 26-05-2008 mė 14:03

Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Kaprosi me falni per nderhyrjen por me bene pershtypje disa fjale tuajat. Femrat jashte shqiperis nuk jane provokuese?????????????????? e pabesueshme!!!!!!!!!!!!. jane ne kulmin e lakuriqesis sa qe meshkujve u bie cornea e syrit,poooooooor jane ligjet qe nuk i lejne te ngrejne koken sepse te kalb ne burg,por ne fakt ne shqiperi ndodh ndryshe,perdhunoje o bej c'te thote mendja idjote se ste kap as ligji as maliqi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-05-2008
    Vendndodhja
    cortona,itali
    Postime
    6
    ndjej me te vertete t'u kerkoj falje te gjithe juve...sinqerisht ishte krejt i rastesishem momenti kur lexova ate ē'ka ishte shkruar ne kete hapesire te forumit, kohe me pare. sigurisht nuk ishte ne qellimet e mia te arrij ne absurditetin e vetmbrojtjes nga mentalitete te cunguara, nuk kam ndjere kurre nevojen te justifikohem per ekzistencen time ne kete bote. po i afrohem te 30-ve dhe te gjithe ata qe me njohin e njohin Elonen si njeriu me vetkerkues ndaj vetvetes. sigurisht kam patur momentet e mia te lehtesise gjate udhetimit tim drejt rruges se maturise, dobesi qe i kam paguar me principet e mia, por duke lene menjane modestine sot jam nje grua me se e afirmuar ne profesionin tim, ndjej nga ngrohtesia e tim biri te jem nje nene e arritur, miqte e mi jane njerz te mrekullueshem dhe burri qe kam ne krah eshte krijesa me e dashur dhe korrekte qe une kam njohur...ai me kujton me ēdo gjest tijin shanset e jetes...ne fund te fundit e meritojme njeri tjetrin. I thashe te gjitha keto per t'ju dhene per te kuptuar se nuk po gjykoni vetem nje njeri, por te gjithe ato qe bejne pjese ne jeten time dhe mbi te gjitha, qe jane pjese imja...kam gabuar ne jeten time dhe besoj se kjo vlen per te gjithe, por ndjej detyrim moral kundrejt atyre qe me njohin te te them i dashur, KAPROS... se ne jeten time nuk e kam nxjerre kurre kerthizen jashte...me fal por menyra se si ti e justifikon krimin ne gjithe boten, mua me ben te qesh e te trishtohem serish...nuk me bezdis fakti qe dikush mund te shprehe opinionin e tij mbi diēka personale timen, ajo ē'ka me shqeteson jane nota pergjithesuese mbi probleme te nje intensiteti mjaft te konsiderueshem...fillova te shkruaj ketu duke shpresuar te ktheja pervojen time te hidhur, ne keshille per gjithe ata qe si une dikur mendojne se gomari fluturon (me falni per krahasimin banal) dhe me vjen keq qe ne vend qe te mendojme thellesine e problemeve, ja tek gjendemi ketu duke (here here) edhe goditur padrejtesisht njeri tjetrin. Kjo eshte hera e fundit qe shkruaj ketu sepse ne fund te fundit ate ē'ka kisha ndermend te percjell me fjalet e mia, kush u perpoq te kuptoje, e kuptoi...me falni por s'mund t'ju le pa keshillen e fundit; perpiquni te degjoni me shume, e te gjykoni me pak... me deshiren dhe urimin qe jeta juaje te fryje gjithmone nga kahu i qetesise dhe lumturise ju pershendes te gjitheve.

elona79 ne 2008..............................................

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    E nderuar Elona , fakti qe ca ju gjykojne pa te drejte nuk duhet ta gjeneralizoni .
    Te gjithe gabojme kur jemi te rinj, rendesi ka te nxjerrim mesime nga gabimet tona dhe tek ju shikoj personin qe me se miri ka ditur ti kuptoje gabimet dhe me kete deshja tju uroja nje jete te lumtur me tej .
    Shpresoj qe keto keto kujtime te fshihen sa me shpejt nga memorja juaj.
    Shpresoj te kemi te tjera postime nga ju.
    Ju pershendes.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

thua ti e dasshur

Citim Postuar mė parė nga alda09 Lexo Postimin
    Kaprosi me falni per nderhyrjen por me bene pershtypje disa fjale tuajat. Femrat jashte shqiperis nuk jane provokuese?????????????????? e pabesueshme!!!!!!!!!!!!. jane ne kulmin e lakuriqesis sa qe meshkujve u bie cornea e syrit,poooooooor jane ligjet qe nuk i lejne te ngrejne koken sepse te kalb ne burg,por ne fakt ne shqiperi ndodh ndryshe,perdhunoje o bej c'te thote mendja idjote se ste kap as ligji as maliqi.
    thua ti e dashur.por une po e jetoj vete.kam mbi 10 vjet ketu ku jam.nuk kam pare femra me b.... jashta.me mini me te shkurtes se breket.nuk kam pare femer te dale vetem ne sutjena...apo te shkoje ne auditor me keq se kur shkon ne shtrat.jane ligjet e dashur ato qe te kalbin ne burg si ketu dhe ne shqiperi mos harro.mos harro se edhe ne shqiperi te kalbin ne burg.aty bile te kalbin me keq pasi i besojne shume me teper femres.e ne te shumten e rasteve per te mos thene 100% nuk bejne ekspertize mjeko logjore.ketu ku jam une nuk ua mban femrave te genjejne se jua nxjerr ne shesh expertiza genjeshtren.sepse nuk eshte expertise amatore si ne shqiperi.
    po crendesi kane keto alda.kur ti (jo ti personalisht ) nuk i shkon drejtesise deri ne fund do te thote se ti ke mizen nen kesule.prandaj nuk ta mban ta zgjatesh me teper..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga J@mes : 27-05-2008 mė 20:37

Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga Kaprosi Lexo Postimin
    thua ti e dashur.por une po e jetoj vete.kam mbi 10 vjet ketu ku jam.nuk kam pare femra me b.ythen jashta.me mini me te shkurtes se breket.nuk kam pare femer te dale vetem ne sutjena...apo te shkoje ne auditor me keq se kur shkon ne shtrat.jane ligjet e dashur ato qe te kalbin ne burg si ketu dhe ne shqiperi mos harro.mos harro se edhe ne shqiperi te kalbin ne burg.aty bile te kalbin me keq pasi i besojne shume me teper femres.e ne te shumten e rasteve per te mos thene 100% nuk bejne ekspertize mjeko logjore.ketu ku jam une nuk ua mban femrave te genjejne se jua nxjerr ne shesh expertiza genjeshtren.sepse nuk eshte expertise amatore si ne shqiperi.
    po crendesi kane keto alda.kur ti (jo ti personalisht ) nuk i shkon drejtesise deri ne fund do te thote se ti ke mizen nen kesule.prandaj nuk ta mban ta zgjatesh me teper..
    Personalisht jam tip anti lakuriqesie por kjo nuk justifikon faktin qe nje femer provokuese duhet te jete objekt perdhunimi."cdo njeri vishet si i pelqen". per drejtesin ne shqiperi nuk ke shume informacion dhe ke te drejte se e ke lene shpejt por 85% e rasteve funksionon:i lyeve duart me krimin te fusin 2dite sa per nam e nishan,paguaj shumen qe te kerkojn "kokat" dhe dil pi kaffe sikur s'ke bere gje,ekspertiza s'ekziston fare.
    Qe nuk i ka shkuar drejtesis deri e fund"s'ka drejtesi" une po e vendos drejtesin se i kam nja dy miq prokurorive e gjykatave po nje qe s'ka as ekonomi as miqesi ?
    Kjo vajza ka dhe gabimet e saj por per burgjet shqiptare nuk te jap te drejte dhe mos e mbro drejtesin shqiptare se nese ekzistonte nuk do ishte ne ate gjendje qe eshte sot shqiperia.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjykata zbardh vendimin: SHIK-u vrau Remzi Hoxhėn si ‘agjent serb’
    Nga ex-x nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 384
    Postimi i Fundit: 26-09-2013, 08:45
  2. Gjykata dėnon Sali Veselin pėr vrasjen e Ekrem Rexhės, komandat Drinit
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 07-12-2011, 06:31
  3. Moisiu: Nuk nėnshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  4. Emėrime, shkarkime, ndryshime listash e falsifikime mandatesh
    Nga Zemrushja nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 15:21
  5. Ku humbi MJAFT-i ?
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 15-01-2006, 19:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •