Dinamo
Partizani
Aman më qafsh ku e pe Dinamon dhe Partizanin. Nuk po them unë që Dinamo ishte e fortë. Dinamo që nga fillimi i pjesës së dytë u mbyll në portë. Mbas dalies së Pollozhanit dhe Kuli, kishim fatin në anën tonë. Pasi Partizani lozi gabim, po bënte lojë me topa të gjatë dhe me krosa.
Nuk mund të them kurr që Dinamo ishte superiore, apo ishte e madhe në këtë takim. Pasi ishte Fati me Dinamon dhe fituam e morëm kampionatin. Që nga goli o T. Osmanit Dinamo është tërhequr, fal zotësis së trainerit, që e mbajti moralin lart. Pasi pam një Pisha që kërkonte të sabotonte ndeshjen mbas dalies me karton të kuq të B. Kulit. Shikoje ndeshjen me detaje dhe tamam pastajë thuajë një Dinamo e madhe. Dinamo ishte pa një strategji pa një stil, po vetëm mbrohu, dhe Goli i parë erdhi pas një gabimi të Pinarit, pasi e tërhoqi nga krahu kundërshtarin dhe Albitri akordojë penallti.
Kalofshi mirë, dhe faleminderit o fat që na dhe Kampionatin me 9-të lojtarë.
Endri.
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Ndoshta ai fati, e solli suksesin dhe nje loje te bukur qe nuk u pa, mirepo ishte e frytshme![]()
Sui generis
Enea: Më fal, po ju ishit miqtë në stadium, normalisht keni të drejtë për 30% të vëndeve në stadium. Dhe prap pati tolerim pasi D1 ishte komplet me tifoza të Partizanit, të paktën thoni faleminderit që kishit mbi 30% tifoza dhe jo ashtu siç thuhej.Tribune skishte asnje tifoz te Partizonit ishin rezervuar te dyja per Dinamon.
Kërkuat më shum bileta u dhan, kërkuat albitër të huaj ua dhan. Ç'farë kërkuat e morët, mos i akuzoni se ju vret zoti. Dhe për të lënë mos e thuajë, nuk ju deshte fati dhe kaq, e patët rastin në fund nuk shënuat e pësuat, Kotorri ishte lartë dhe e priti, doli Pejic dha një asist për N. Ferraj dhe shënojë. Kapitull i mbyllur, luajtët 75 min vetëm ju dhe ne vetëm ju pam e u mbrojtëm, po tani mos na trego u shit u la u bë. Kshu ishte shkruar kshu ndodhi, nuk ka pse të vjen keq, pasi Dinamo ka që nga fillimi i kampionatit që është kryesues. Dhe më vjen keq që flet me inat, dhe me bindje të plota, nuk mund të shitet një kampionat që i mungon prej 15 vjetësh Partizanit, pasi ka tifozerinë më fanatike në Shqipëri. Për hir të tifozave, nuk do shitej kjo ndeshje.
Kalofshi mirë,
Endri
Urime Dinamos edhe Ngushellime Partizanit.
Gerrard mos u hap kaq shume mer se do marresh sy.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Ashtu them edhe une, per tivozat nuk duhet ta shisnin por ja qe ndodhi... Lojtaret para portes edhe pasonin tek njeri tjetri e nuk perpiqeshin te canin por krosonin edhe shpresonin per kornet, por vetem me gjuajtje me koke nuk fitohet titulli kampion !
Gjithsesi, u shit, u ble apo fat, nuk ka shume rendesi!
Fakti eshte qe Dinamo e fitoi edhe Partizani edhe kete vit ashtu si qe nga 1992 nuk mori trofe... Urime ekipit kampion![]()
PARTIZONI Legjenda e futbollit SHQIPTAR
Hasta siempre las revoluciones
Ndeshja eshte shit nga Bakaj, Dhembi, edhe nja 2 apo 3 te tjere.
Turp per ne qe kemi kto futbollista.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nuk e di ku e ke marë këtë informacion. Po nëse është e vërtet turp ti vijë që i bëjnë një dhurat të till tifozave që nuk kanë lën qytet pa i ndjekur dhe pa i mbështetur, zihen, priten, vriten dhe prap nuk e lën skuadrën. Dhe si përfundim i japin një dhurat të till. Ky është degjenerim dhe legenllik të shesësh uniformën që vesh dhe të mban me bukë për një grusht lek, që sot i ke nesër si ke. TURP për bukën që kan ngrënë në klubin e Partizanit.
P.s Vërtet jam tifoz me Dinamon, po kam qënë vet dikur lojtarë i Klubit Partizani në një sport tjetër dhe jo në Futboll. Dhe kam respekt të veçant se kam qënë për disa vite me radh Mundës në atë klub. Po ndjek traditën familjare që jam tifoz me Dinamo. Dhe nuk mund ta imagjinojë dot ta shesësh klubin për një grusht me lek.
Kalofshi mirë, dhe shpresojë mos të jetë e vërtet po thjesht ndonjë hipotez nga drejtuesit e Partizanit.
Endri
Ndryshuar për herë të fundit nga Gerrard : 17-05-2008 më 17:56
Ndeshja qe ishte e shitur as qe diskutohej, dukej fare hapur qe lojtaret e Partizonit nuk donin te shenonin, mendoj se stermullari i te gjith prapaskenes eshte Albert Xhani. Duhet te largohet sepse ka deshtuar per te 10-tin vit radhazi ky njeri, duhet te hapi rrugen e te vi dikush tjeter. Mjaft më u teprua. Formula dihet, nese deshton duhet te largohesh.
Ku dine ato ca eshte turpi aman, ato jan plehra!!Nuk e di ku e ke marë këtë informacion. Po nëse është e vërtet turp ti vijë që i bëjnë një dhurat të till tifozave që nuk kanë lën qytet pa i ndjekur dhe pa i mbështetur, zihen, priten, vriten dhe prap nuk e lën skuadrën. Dhe si përfundim i japin një dhurat të till. Ky është degjenerim dhe legenllik të shesësh uniformën që vesh dhe të mban me bukë për një grusht lek, që sot i ke nesër si ke. TURP për bukën që kan ngrënë në klubin e Partizanit
Me vjen keq per Muzaken, Beqirin edhe nja 2 tjere. Po ca ti besh!!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt