Close

Rezultati i Sondazhit: Kampion i Shqiperise ?

Votues
33. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Dinamo

14 42.42%
  • Partizani

19 57.58%
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 87
    Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Mua me duket se sa here qe ndonje lojtar Shqiptar nuk luan mire fillojne menjehere akuzat qe ka shit neshjen. Me kete llogjike mund te themi E'too apo Henry kishin shit neshjen me Man United. Lojtaret nuk japin dot 100% ne cdo ndeshje dhe ata qe e bejne dicka te tille jane te rralle.

Nuk po them qe s'mund te kete pasur ndonje lojtar te Partizanit qe ka shit neshjen po e kam shum te veshtire per ta besuar. Plus qe shumica e lojtarev te kampionait Shqiptar jane pocaqi dhe aq e kane takatin. Po ne shohim per jave futboll Anglez, Gjerman, Italian e Spanjoll dhe kujtojme se lojtaret ne Shqiperi mund te bejne te njejtat gjera qe shohim ne tv. Lojtaret e hajrit ja mbathin nga Shqiperia. Ata qe ngelen mrena jane per futboll lagjesh.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Tulipani Zi Lexo Postimin
    Mua me duket se sa here qe ndonje lojtar Shqiptar nuk luan mire fillojne menjehere akuzat qe ka shit neshjen. Me kete llogjike mund te themi E'too apo Henry kishin shit neshjen me Man United. Lojtaret nuk japin dot 100% ne cdo ndeshje dhe ata qe e bejne dicka te tille jane te rralle.

Nuk po them qe s'mund te kete pasur ndonje lojtar te Partizanit qe ka shit neshjen po e kam shum te veshtire per ta besuar. Plus qe shumica e lojtarev te kampionait Shqiptar jane pocaqi dhe aq e kane takatin. Po ne shohim per jave futboll Anglez, Gjerman, Italian e Spanjoll dhe kujtojme se lojtaret ne Shqiperi mund te bejne te njejtat gjera qe shohim ne tv. Lojtaret e hajrit ja mbathin nga Shqiperia. Ata qe ngelen mrena jane per futboll lagjesh.
    O Ngadhnjys, nuk duam te justifikohemi per humbjen por nga ajo qe pam sot ne pjesen e dyte dal ne perfundimin se ndeshja ishte e lene.
    Ka shume arsye per te shitur nje ndeshje apo per ta lene. Ne vitin 2005 ne finalen e kupes Dinamo-Partizoni dihet dhe pranohet nga te gjithe qe Dinamo i la kupen Partizonit. Ky eshte 1 borxh. Por jan dhe disa arsye te tjera qe mund ta ken len ndeshjen.
    As une nuk dua ta besoj por kam frik se e kan len. Si e shpjegon ti qe zevendes presidenti i Dinamos dhe pronar i Taiwanit eshte shprehur diku para pak ditesh mes disa njerezve se ndeshja eshte regulluar? Cdomethene eshte "REGULLUAR"
    Si e shpjegon ti qe ndeshja u zhvillua ne stadiumin Selman Stermasi dhe jo ne Qemal Stafa, dhe mendoj se ka qen kerkes e Xhanit qe te justifikoj humbjen, qe te gjej sa me shume justifikime dhe te mbuloj sa me shume cdo dyshim per lenie ndeshjeje.
    Sdi cte them me shume, sdua ta besoj kte humbje, na kan zhgenjyer shume.

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Plako nuk me duket cudi qe shiten neshjet ne Shqiperi po qe kjo ndeshje ne vecanti te jete shitur me duket e habitshme pasi do na sillte nje kampioant qe kemi 15 vite pa e marre.
    Nejse nga Xhani ca nuk pres ndaj dhe s'do cuditem shume nese konfirmohen thashethemet.

Nje bojkot eshte i paevitueshem atehre sezonin tjeter derisa Xhani te largohet.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    As qe diskutohet bojkotimi i ndeshjeve. Ska me asnje tifoz qe do shkoje en stadium, ky qe turpi me i madh qe na fali Bert Xhani & CO
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    deri ne shtator nuk marr me pjese ke nenforumi i futbollit.scheiss

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    P.s Nuk ma mbush mëndjen njeri nga ju që thoni nuk do ikim më në stadium. Ua ka marrë dorën Xhani, dhe nuk habitem nëse shkoni prap në stadium. Mua më kujton disa gjëra Xhani, ka forcën e Hitlerit në mashtrim, njësojë po vepron dhe ai me ju, ua ka tiposur në mëndje që një ditë do bëheni kampion, siç i thoshte Hitleri Gjermanëve do bëhemi të parët e botës dhe do e pushtojmë shum shpejtë. Ka forcën e të shprehurit dhe të gënjyerit ndaj tifozëve të tij. Prandaj nuk do habitem që këto shkrim që po lexojë mbas tre muajshë të jem i detyruar ti citojë dhe të them që ja ku janë shkrimet pse ikët në stadium.

Xhani: Do e gjejë një justifikim, duke ju thënë, që disa mollë të kalbura shitën ndeshjen në favor të Dinamos, dhe do i largojë nga klubi. Jam mëse i sigurtë që e ka një strategji në kokën e tij ti bëj tifozët të gënjehen njësojë si këto 10-të vite.

Kalofshi mirë, dhe shpresojë që mos ndryshoni mëndje po të ngriheni dhe të sabotoni, që ta kuptojë se nuk bën president për Partizanin po as për Olimpikun që është ekip i dytë i Partizanit nuk bën.

Endri
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    P.s Nuk ma mbush mëndjen njeri nga ju që thoni nuk do ikim më në stadium. Ua ka marrë dorën Xhani, dhe nuk habitem nëse shkoni prap në stadium. Mua më kujton disa gjëra Xhani, ka forcën e Hitlerit në mashtrim
    Ja ku po ta them para 30 mij forumisteve o Gerard, UN NE STADIUM NUK SHKEL deri diten kur BERT XHANI te lere Partizanin.

Do keshe cunat prezent, 007 Muahhh SaS etj etj etj..

Ja ku po e jap fjalen time ktu.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

djal i mirë Maska e YPSILONI
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    Atje ku kam rehatin (USA)
    Postime
    103
    Po s'heq dor ai jo,pse te heqi dor kur i di te gjitha poshtersit dhe di si ta rregulloj me ju qe jeni ne shqiperi dhe ja u fut prap,blen ndo nje lojtar te (mir dhe te pa korruptuar) dhe ben deklarime qe kte vit do dalim kampion e blla blla blla.kam qef te dali ndo nje qe ka len lesht e kokes me baste dhe ti fusi ndo nje **** plumbi dhe te laj hesapet njeher e mire.posht xhan kur.a
    LA LAKERS4EVER

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Boll re boll ti mos fol fare.

9 Lojtare DINAMO edhe na rrafi, pusho, skemi goje me fol, as un, as ti!!

Urime Dinamos.
    Ky po qe eshte tifoz! Respektet e mia!
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Shhhtttttttttttttttttttt mos folni me, jo shiti ndeshjet xhani apo nai gjo tjeter shhhtttttttt

Urime DINAMOS SUPER EKIP ju rrafi dhe me 9 lojtare. Partizani shkoi aty ku meritonte, Dinamo eshte me e mira !

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Historia politike e Shqipërisë në tre vjet
    Nga no name në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-03-2007, 19:49
  4. Shkaqet e mjerimit të Shqipërisë
    Nga Iceberg në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  5. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •