Dinamo
Partizani
Jo me jo, biletat i kemi gjet, po halli eshte se do qendrojne gjith ato tifoze jashte stadiumit, se vetem 900 bileta jan dhen per tifoze e partizanit, imagjinoje! Varja po he.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
PARA CUNA PARA CUNA OEEEEEEEEEEEE OEEEEEEEEEEEE PARTIZONI PARTIZONI TI JE ZEMRA JONE TI PER TI PER NE JE GJITHMON KAPMPION HEJ PARTIZONI PARTIZONI.
Stjerner er dom som lyser i Mørke
FORCA DEMAT E KUQ FORCAT PARTIZONI![]()
per mendimin tim fiton dinamo.
forca dinamo Kampionet e shqiperise.
vari leshte
Ja dhe ku vjen fundi.
Dinamo kampion me 9 lojtar.
Tani ç'farë do të thoni. Që jemi më të mirët.
Nertil Ferraj na dha fitoren.
Kalofshi mirë,
Endri
Ndryshuar për herë të fundit nga Gerrard : 17-05-2008 më 13:28
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Doli ajo që thash, pamë një Dinamo të fortë në teren në cdo aspekt, urime titullin cuna dhe suksese me tutje!
Sui generis
Kisha besuar dhe e kisha thene qe do te fitonim, por te fitonim me 9 lojtare kete se kisha imagjinuar.
Ej "MORRAT e KUQ" nuk eshte turp te dalesh ne vend te dyte!
Suksese DINAMOS, Partizanit, Vllaznis & Beses ne kupat e Europes.
ps: Te pakten do te biem ne qetesi per disa muaj.
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Ik o *** shif ndeshjen ihere masanej fol kodra mas bregut, lexoni ju qe na rrafen me 9 lojtar edhe ubububu kane qene te forte ne loje te shkruj dhe une kshu te dukem sikur e kom pa. Biles cuditem nese e ka pa nanjoni nga ju qe keni shkrujt ktu siper ndeshjen. Dinamo ska qene hic ne fushe sot. E ka fajin kta ******** tane qe ju lejne neshjet, e mos thoni qe nuk ishte kjo ndeshje e lonme, se pergatitjet per tu shpall kampion i kishit bo perpara, Eurolloto ka fut ndeshje te kapmionatit tone per here te pare Dinamo 2.7 koeficent e per me shume ne Tribune skishte asnje tifoz te Partizonit ishin rezervuar te dyja per Dinamon. Ja ****** jeten une me ekipin e lagjese sime i kishim rraf ata me 9 lojtare sdoshin kta plerat po ju boshin gol kur te donin.
Hallall.
Ndryshuar për herë të fundit nga Gerrard : 17-05-2008 më 17:05
Krijoni Kontakt