Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2008
    Postime
    55

Ta kuptosh se ajo/ai ndjen diçka për ty!

Te nderuar antar-e, jeni te ftuar te me jepni mendim, opinion, sugjerime se si une te mundohem qe ta "lexoj ne sy" dhe ta kuptoj se me te vertet ajo ndjen dicka me teper per mua, dhe t'ia kthej pergjegjen me ndonje veprim apo qoft edhe me nje shikim te vetem...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Bota e femrave eshte nje lemsh i vertete ne dashuri, po une di nje metode nepermjet te ciles kupton nese nje femer ndjen diçka per ty... e pyet "a ndjen ti diçka per mua?", dhe ajo do te pergjigjet me po ose jo.
    Sinqerisht, ndonjeher kur te duket se tjetri ndjen diçka per ty, del e kunderta, kur nuk te duket se ndjen del prap e kunderta. Ec e merre vesh.

P.S.Bashkohem dhe une me pyetjen e hapesit te temes, a ka ndonje te na tregoje ndonje stil per te kuptuar ç'fare ndjen nje vajze per ne?

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Bota e femrave eshte nje lemsh i vertete ne dashuri, po une di nje metode nepermjet te ciles kupton nese nje femer ndjen diçka per ty... e pyet "a ndjen ti diçka per mua?", dhe ajo do te pergjigjet me po ose jo.
    Sinqerisht, ndonjeher kur te duket se tjetri ndjen diçka per ty, del e kunderta, kur nuk te duket se ndjen del prap e kunderta. Ec e merre vesh.

P.S.Bashkohem dhe une me pyetjen e hapesit te temes, a ka ndonje te na tregoje ndonje stil per te kuptuar ç'fare ndjen nje vajze per ne?
    Po se tha direkt, ter kohen do bej sikur se kuptoj cfare ndjen per mua dhe pse me cdo menyren mundohet ta tregoj ate(ndjenjen), skaaaaaaaa ,,,,,te flasi troc mo ,se me vone thone ajo ra brenda me mua ,cne une me ate
    Prandaj shume shpesh ndodh ajo qe djemt jane te paret qe shprehin dashurin,se gocat se thone kollaj ate qe ndjejn.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Derman mire e ke ti qe te te themi neve opinionet tona duhet te jemi jashte mase te dehur qe te fillojme filozofimet mbi mendimet e femrave ne kete aspekt.

Duhet pare vendi edhe gjendja emotive sepse ka shume ndryshime.
    Sa alkool keni ne gjak.
    Sa kohe kane Hormonet qe kane ngelur te parkuar etj etj etj.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Postime
    30
    edhe vet kisha pase deshire te ti se a ndjene per mu po de se di ,si tja beje si ta di a ndjene po kure te shoh qe ai me vije sa me shume mua dhe sme harrone me shkruane ose me flet di se ai po ndjene diq se ndjenjat e detyrojne se lene rehat ,mendoje ashtu fat suksese klm te gjithve

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga jasmini Lexo Postimin
    Te nderuar antar-e, jeni te ftuar te me jepni mendim, opinion, sugjerime se si une te mundohem qe ta "lexoj ne sy" dhe ta kuptoj se me te vertet ajo ndjen dicka me teper per mua, dhe t'ia kthej pergjegjen me ndonje veprim apo qoft edhe me nje shikim te vetem...
    Qofte mashkulli ose femra e kupton vetevetiu kur dikush eshte i terhequr prej tij/saj!
    Por kujdes pasi mund te jete nje terheqje fizike dhe jo gjithmone dashurie.
    Dashuria vjen me kohen ose nuk vjen fare duke bere te mundur nje relacion thjesht "seksual" pa ndjenja!
    Sesa personi ndjen per ty e kupton me kohen qe do kalosh me te fjalet,xhestet,veprat,ngrohtesia,respekti,mirekupt imi,ndjenja e vertete...Koha eshte ajo qe tregon ndjenjen e vertete te dashurise.
    Ne njohje te pare sigurisht qe terheqja ndaj njeri tjetrit nuk mund te quhet dashuri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 27-04-2008 më 17:35
    "Carpe Diem"

DaRk §©®îþt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anëtarësuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Nqs ajo/ai ndjen dicka per ty nuk duhet ta mohoj,varet nga sikim besoj se duhet te kete nje shikim te trembur nga frika e dashurise.Ti duhet tja ktheshe me nje shikim te bute qe dhe ajo ta kuptoj qe ti po e mbeshtet ate ne friken qe ka ndaj shprehjes se dashurise.Fillo me perkedhelje,thuaji fjale te bukur qe asaj ti filloje ti celi zemra se deri nime ka ndetur ne erresire duke pritur nje drite qe ti tregoj rrugen dhe ti do jesh ai qe do ja tregosh.
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Une kam metoden time personale(mos kopjoni): cdo mashkull qe hyn ne intervalin e moshes[25;30](te martuarit dhe +30 s'po i permend fare per arsye qe imagjinohen) qe s'ka te beje me punen time, studimet etj. por qe e shoh me teper se nje here ne jave, e dhe kur jam duke folur per menune me sheh sikur te isha duke recituar Shakespeare, fsheh diçka

Shyqyr qe jemi femra se dhe kur se kuptojne, ne pamje te jashtme dukemi sikur e kemi kuptuar por nga feminiliteti po rezervohemi.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Kuptohet kur njeri te sheh ne nje fare menyre, nuk eshte se duhet ndonje filozofi e madhe!
    Kuptohet qysh nga shikimet e teperta qe te hedh, edhe pa arsye...
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin

e the vete..menyra me e mire per ta kuptuar cfare ndjen per ty eshte ta pyesesh direkt..po si behet kur i pyesim cfare ndjejne per ne dha na betohen qe jane te dashuruar pas nesh por pastaj me veprime behen lemsh.kjo eshte dileme e madhe
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ditari im i kohës.
    Nga pranvera bica në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 23-08-2015, 15:58
  2. Si Mund Ti Kuptosh Femrat?!?
    Nga Gimi3 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 01-02-2007, 14:17
  3. Si ta kuptosh se i pëlqen?
    Nga AuGuSt_ në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 14:29
  4. Kliko që ta kuptosh
    Nga PISTONS në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 12-03-2005, 22:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •