Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    e the vete..menyra me e mire per ta kuptuar cfare ndjen per ty eshte ta pyesesh direkt..po si behet kur i pyesim cfare ndjejne per ne dha na betohen qe jane te dashuruar pas nesh por pastaj me veprime behen lemsh.kjo eshte dileme e madhe
    Shiko veprat, shume e thjesht, sepse fjala "te dua" duhet te shoqerohet me diçka konkrete, se me llafe une dashuroj e vdes per te gjithe gocat e botes. Une e pyes dike nese me do apo jo kur ve re se ka diçka me teper mes meje dhe saj, dhe per siguri pyes, por nese nuk shoh asnje xhest konkret atehere nuk e marr mundimin te pyes fare. Ndonjehere kerkojme dashurine aq larg te humbur ne horizont sa nuk shohim qe e kemi poshte hijes sone, dhe e veme re vetem kur e shohim qe po largohet diku tjeter.

P.S.Betimi sot e ka humbur vleren, une betimin nuk e marr per baze, sepse ai qe thote te verteten nuk ka nevoje te betohet per te provuar vertetesine. Zakonisht zene be sa te mund ata qe faktet i kane kunder dhe perpiqen te fitojne besueshmeri me betime e sterbetime te te gjitha llojeve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 28-04-2008 më 08:40

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ketu nuk eshte puna cili seks merr vesh tjetrin me mire... sepse duhet pranuar qe femra ka shqisen e 6-te dhe eshte shume me e prirur se mashkulli ti "nuhasi" ne ajer situata te tilla.

Po shenjat jane evidente... nervozizem i lehte, levizje e gishtave te duarve apo duarve, shikime lart djathtas kur kthehet pergjigje gjate kohes qe nuk shikon ne sy... (ka arsye shkencore pse)... sy te zbutur...
    Per te mos folur pastaj per ajrin e mbushur me feromone qe ti nuk e kupton pse te duket kaq i mire... :P Skuqje e zonave erogjene... loje me cepin e buzeve... ndryshim i madhesise se bebes se syrit... levizje e kembes kur eshte kembe permbi kembe duke ngritur majen lart... (nqs nuk e leviz thjesht duke i pare kemben nje sy i stervitur mund te masi pulsin aktual)
    etj etj etj.... po ketu ka mjeshtra qe i dine keto pune me mire sic kane thene edhe parafolesit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    provokohe, shiko nese behet xheloze kur ti ve re femra te tjera
    ose shiko si reagon kur nuk te shikon per nje kohe te gjate
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    provokohe, shiko nese behet xheloze kur ti ve re femra te tjera ose shiko si reagon kur nuk te shikon per nje kohe te gjate
    Rexhina,

Nuk e di nese gjithe kjo puna e provokimit eshte shume e vertet sepse jo te gjitha femrat reagojne ne nje menyre te tille. Perkundrazi, ato femra qe kane respekt per veten dhe e dine se sa lart jane as nuk do ta japin veten kurre kur nje mashkull shikon femra te tjera.

Une psh kam qene gjithmone me parimin qe nje femer e bukur eshte e bukur dhe nuk ke pse mos ta shohesh. Kam qene une ajo psh qe i kam thene, shiko sa e bukur ajo vajza. Nqs perpiqesh qe ta ndalosh dike, atehere ai do perpiqet qe te shikoje me teper, keshtu qe me mire ta bej ne syrin tim se sa mbas shpine. Vleresimi i dickaje te bukur nuk do te thote tradhetim apo mospelqim i asaj qe ka ne krahe.

studente Maska e miska
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Vendndodhja
    Mos me kerko larg, kur me ke shum afer..
    Postime
    118
    Citim Postuar më parë nga jasmini Lexo Postimin
    Te nderuar antar-e, jeni te ftuar te me jepni mendim, opinion, sugjerime se si une te mundohem qe ta "lexoj ne sy" dhe ta kuptoj se me te vertet ajo ndjen dicka me teper per mua, dhe t'ia kthej pergjegjen me ndonje veprim apo qoft edhe me nje shikim te vetem...
    Veprat flasin.....mendoj qe vet sjella te tregon nese nje person te don apo jo,pamvarsisht se nuk ta thot ate.....perderisa nuk ka guxim ajo, mere ti guximin,beje hapin e pare..
    Where there is love..there is life.!!

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    tani femrat jane si ajri duhet jesh ne pozicion te favorshem per ti shijuar ,per te marre ate ledhatine e nje shikimi ate embelsine ne nje livadh , pasionin ne nje kercim nudo ne nje dhome , trishtimin buze detit.

thjesht te duhet te krijosh situaten dhe ajo do te ndjeje per ty ( ne te kundert per mashkullin Xska rendesi ) .

sa per ti kuptuar : gabim qe i con meshkujt ne cmendine ose ne vetvrasje .
    edhe vete femrat thone : ashtu e ndjeva ashtu e bera ska rendesi se cfare veprimi kane bere

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2008
    Postime
    55
    Shikoni tash, vetem hidhni nje sy cfar me ndodh mua : Njoh dike me te vertet eshte nje vajz e bukur, terheqse.... jemi bashke ne nje klase eshte disa vende ulur para meje. shikoni tash sa dramatike dhe cfar tip njeriu qe une se kuptoj fare! Cdo here me shikon me perpara me shikonte edhe me shum por cdo here kur i flas apo qoft kur i kerkoj qoft edhe nje stilograf per te shenuar dicka si me nje injorim me pergjigjet, dhe mundohet te ma bej 8 me 2! a kur eshte pak ne largesi ne qender te shikimit ndoshta jam une. Spo i bie ne fije aspak po me duket si ajo kenga me duket si ajo kenga "kur tkam afer zdu me tpa kur je lark nuk ri pa te pa" . apo thjesht mos shtiret si e till.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Nje femer,trajtoje keq.Lere te te presi perhere.
    Mos u bej i gjalle,dhe kur ta maresh ne tel,beje sikur po i ben nje favor.
    Beje te ndihet pak e rendesishme.
    Dozoje mire dashurine dhe egersine.
    Me raste tregohu i dashur me te,por jashte krevatit ,mos ki meshire!

Atehere do e kuptosh nese te do.Tregoji qe e do me pak,dhe ajo me shume do te te doje!

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    E vetmja zgjidhje te kuptosh se nje femer ndjen, pak a shum, per ty esht kur ajo sakrifikon dicka nga vetja qe shum e pelqen, qe ti t'ia ndalosh pikerisht at.

-Ti duhesh ta zbulosh gjeren qe ajo mase shumti e pelqen, mund te jet gjithcka. P.sh. t'ia ndalosh te shkoj me shoqen me te dashur te saj, megjithat s'do te thot qe ti at ta provokosh papritmas nje dit e t'ia thuash troc pa arsye, ndaj gjeji arsyet. Jam pothuajse 80% i sigurt se se shpejti do ta marresh vesh se sa ndjen ajo per ty.

Pergjigjet e saj te mundshme:

1.) "Je cmendur ti??!! Kurr!!"

2.) "I dashur, s'kuptoj gje?? Disi te paarsyeshme m'u duken arsyet tua. S'mundem, me vjen keq."

3.) "Ok, ndonese s'po kuptoj pse??"

4.) "Nese me te vertet te pengon shoqja ime ateher do i shkepus lidhjet me te"

VINI RE!! Vec nje mendim imi, te cilin vet e kam provuar dhe mora pergjigjen e par: "Je i cmendur ti???!!!! Kurr!!!!".....Isha mese i kenaqur qe kaperceva vetem me nje te shar...
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga jasmini Lexo Postimin
    Te nderuar antar-e, jeni te ftuar te me jepni mendim, opinion, sugjerime se si une te mundohem qe ta "lexoj ne sy" dhe ta kuptoj se me te vertet ajo ndjen dicka me teper per mua, dhe t'ia kthej pergjegjen me ndonje veprim apo qoft edhe me nje shikim te vetem...
    E perse u dashka te kuptosh nese ajo ndjen apo jo per ty ? U dashka qe ajo te ta beje te ditur ..... Perse ? Nqs ndjen per te nuk ke perse ja thua , e tregojne veprimet e tua, sikur edhe te doje te silleshe ne nje tjeter menyre nuk do mundje, pasi gjithcka qe do beje asaj do ti binte ne sy dhe sigurisht do ti bente pershtypje. Ndonjehere disa gjera nenkuptohen ne heshtje, nqs ajo ndjen per ty ta siguroj se nje menyre apo ne nje tjeter do ta beje qe ta kuptosh ...

Femrat nuk jane aq te komplikuara sic eshte thene me siper,problemi eshte se meshkujt nuk e marrin mundimin te kuptojne ate qe ju ndodh perreth, ndoshta i doni gjerat e gatshme , porrrrrrrr ashtuuuuuuuuuuu s'kaaaaa . VRijeni mendjen

Gjithesesi .... nqs nje femer ndjen "afrimitet" sepse fillimisht kjo ndihet , vendos me sjelle dhe me veprime jo me fjale. Nqs jeni te zgjuar t'i kuptoni , hallall. Do ishte shume e rendomte qe nga nje veshtrim te thoje qe po ai/ajo ndjen ndaj meje.

Kete e tregon koha dhe veprat.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ditari im i kohës.
    Nga pranvera bica në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 23-08-2015, 15:58
  2. Si Mund Ti Kuptosh Femrat?!?
    Nga Gimi3 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 01-02-2007, 14:17
  3. Si ta kuptosh se i pëlqen?
    Nga AuGuSt_ në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 14:29
  4. Kliko që ta kuptosh
    Nga PISTONS në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 12-03-2005, 22:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •