Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mire e ke ti qe thua moe humb shpersene se ashtu ashte se vajza ste thote tTE DUA edhe pse ajo te do ndoshta ka frike dhe sta tregone po une besoje se te do mire e ke ti suksese
    Pse jan kaq te nderlikuara femrat? Nese e duan nje djale, pse i thone Jo?
    Nejse kjo eshte taktike e femrave, qe shpesh thone Jo, por ne te vertete eshte Po.. Ama ka edhe femra qe thone JO, edhe eshte JO, ndaj duhet te dish me cfar tip femre ke te besh, sjan te gjitha njelloj.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    ta thot thjesht femra qe te don..per ata mendoj un nuk eshte e leht te ncjerrin nje llafe si ajo se nuk jan si ne 99.9%(o,1% jam un!!se tallem se ka shum cuna qe njof qe jan rob Zoti) cunave qe mendojn me ate posht dhe jo me zemer!ket shofin syt e mij..
    po nuk mjafton te thuash te dua se duan edhe veprimet..nje perqafim kur e ke nevoje,nje llafe qe ke nevoje te ndegjosh,nje shpull sa te heqi emocionet te teperta, dhe shum shum gjera qe nje raport ka!
    e ndjen se po qet mir bashk dhe sju mungon armonia dhe mirkuptimi,eshte dashuri..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga mjalta00 Lexo Postimin
    Mire e ke ti qe thua moe humb shpersene se ashtu ashte se vajza ste thote tTE DUA edhe pse ajo te do ndoshta ka frike dhe sta tregone po une besoje se te do mire e ke ti suksese klm
    Ne fakt jam i bindur tani me shume se kurre se nese te thote qe nuk te do, nuk te do dhe pik. Kot sa e vrasim trurin . KLM

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Ne fakt jam i bindur tani me shume se kurre se nese te thote qe nuk te do, nuk te do dhe pik. Kot sa e vrasim trurin . KLM
    ka edhe perjashtime xfles varet se cfare veprimesh ben ti per ta goditur tek pika dobet femren !!! tek zemra , mendja , syte !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Po dhe nese te do xhanem, c'te duhet nje femer qe s'esshte ne gjendje te perballoje njeriun qe dashuron dhe te flase hapur per ate qe ndjen?
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    po mer po, tani filloi pronesia, shiko pas nje cike kur te dalim edhe tek tregtia...

E verteta eshte qe dashuria eshte e bukur kur ekziston e deri sa ekziston (jo per gje por nqs mbaron pastaj nuk thua me "i belong to you", por thua ciao sepse "i belong to another one")
    La vita è bella...

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Ditari im i kohës.
    Nga pranvera bica në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 23-08-2015, 15:58
  2. Si Mund Ti Kuptosh Femrat?!?
    Nga Gimi3 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 01-02-2007, 14:17
  3. Si ta kuptosh se i pëlqen?
    Nga AuGuSt_ në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 14:29
  4. Kliko që ta kuptosh
    Nga PISTONS në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 12-03-2005, 22:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •