Rasti im eshte si rasti i atij te cilin e kishte sjell anijen e tij...nje ere e fort ne nje ishull ishte larg vendit te tij mijera kilometra e ndanin nga vendi i tij ndersa njerez nuk kishte veq Zotin e kishte ndihmes pasice e shpetoi nga fundosja e anijes vend i quditshem ishte ishulli ne rruge e siper gjen nje llambe ne ato qaste ndjehet i lumtur fillon te ferkoj llamben me butesi del xhindi i thote: " urdheroni " ndersa ky i tregon rastin i thote qe isha ne lundrim me anije edhe ndodhi qe moti filloj te ndryshonte binte shi fryente ere e forte ndersa anija ime ishte e vogel nuk mund ti qendronte stuhise se madhe filloi te me prishej pa mase isha i vetem nuk me ndihmone asnje njeri shikoja me syte e mi dobesimin e anise nuk mund te ndihmoja qe anija ime te perballonte stuhine ndersa stuhia e madhe me solli ne kete ishull ndersa une isha nisur rruges qe te sjell ne nje vend ku rryma elektrike (korenti) nuk ndalet eshte i paster nga mbeturinat mund te gjesh punesim nuk ka helmim ne mensen e studenteve ipet pensioni ska korrupcion ska dhune ndaj meshkujve ska 100 parti ska TOP SHOP (publicitete te shumta) ska mall turki ska mall kinezi ne nje vend qe ka seriozitet & sinqeritet ku nje fjal me thon te ipet mundesia me thon edhe fjalen tjeter e qe bejne dy fjale ku me ta dhon noj shuplak me ja dhon ti nje sheqer edhe me i thon faleminderit femrat mu kon ma shtrejt jo mu bo kejt 1.30 euro me e hap nje xhirollogari per te gjitha vajzat qe po vishen me dizga me i ndihmu sado pak me ndonje veshje te lire por modeste djemt me mbledh mend se hor na bonen ( na turperuan ) po bojn sene palidhje e tani po thojn qikat 90% te meshkujve jon te keqinj po shfrytezojne po shyqyr po me doket ndoshta kom qellu une ne ate 10% e ndoshta dal faqebardh e ndoshta bobadimri na sjell pavaresine kejtve ka njo secili ne ta mban pavaresine per veti te mbledhmi mend te bohmi ma te moralshem te dojm njoni tjetrin jo per bukuri se bukuria osht si thote nje fjale e urt bukuria eshte si kapitali pakesohet ēdo vit se njerezit vijne e shkojn kerkoj falje se momentalisht mu harxhua benzina ne gjenerator a do te mund te me ndihmoje me ma rregullu nje anije te re xhindi pergjigjet te lutem kam dalur prej luftes qe 8 shekuj nuk kam pas rryme (korent) brenda ne llambe nuk kam nxemje qendrore nuk i kom qa drute per shporet mos me mundo me kete nuk kam emocione me ta rregullu anijen thuaje deshiren tjeter ta plotesoj tha xhindi une thashe ne rregull a mundesh mem tregu Si Mundem T 'i Kuptoj Femrat ndersa xhindi me lote ne sy pranoi nje palome (faculete) nga une me shprehi keqardhje dhe me tha me fal por eja me mir te ndertoj anijen
KUR TE LEXONI KETE TREGIM ROMANTIK ... ME TREGONI ... SI TI KUPTOJ FEMRAT?! APO NDOSHTA VLEN TEORIA " FEMRAT SKE NEVOJ TI KUPTOSH (PASICE NUK MUNDESH :d ) DUHET TI DUASHCFARE MENDONI JU ?!
![]()
Krijoni Kontakt