Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 175
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Vetem si ke permend kryqin e kuq sot, por te tregoj taven me patate ( si shume e veshtire qe eshte ) LOL

Pasi i ke qeruar patatet dhe prere futi ne nje tas te madh. Hidh kripe, piper dhe te gjitha llojet e erzave qe te pelqejne ty + vaj ulliri. Perzieji mire e mire me luge ose pirun edhe futi ne nje tave me xham e pa xham ska rendesi. Futi te piqen ne 375F. Kur te fillojne me u zverdh ose me e skuq ke majat hidhi vetem nje filxhan caji uje . Leje edhe nje cike ne furre edhe hiqe. Keshtu i bej une, por duhet te kete edhe 400000 versione te tjera.

Vere tek rack-u i mesit ne furre, ok?
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e larguar
    Anëtarësuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Meqe ra fjala a ka ne kete forum ndonje teme te ngjashme me SAMARITANET ku njerez si puna ime te perlasen...???!!

Per patatet ne furre te them te drejten i pres te holle ashtu sikurse kane bo keto me lart. e pastaj i hedh ne tave a ku ta di une ku i pjek ti dhe e mbulon taven me nje flete alumini. KJo per te mbajtur avullin mos te iki dhe patatet te thahen... Patatet keshtu zbuten e piqen, por per tu dhene ate crisp dhe ngjyren duhet ti heqesh ne fund ate qe e mbulove dhe i le te marrin ngjyren qe deshiron... Provoje po ben mire qe sido qe te jete puna te kesh blere patate te ngrira nga supermarketi(nga ata qe piqen ne furre)... ose merr numrin e ndonje fish&chip ...po qe ne angli... shaka kjo e fundit....

ku ishin ata Samaritanet ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga kundraRRYMES : 08-04-2008 më 17:11 Arsyeja: keshtu eshte kur ben gabime ne shkrim

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Te gjitha ushqimet tona i adhuroj.

E adhuroj lakren e bardh e te kuqe me uthell qe shoqeron nje recete me mish apo edhe pa mis. Mos harroni se mishi gjithnje nuke eshtee edhe i preferuar per njeriun...
    Prandaj duhet ekilibruar, duhet barazuar. nese ne drekë keni ngrene mish, nuke eshte me nevoja qe te hani mish edhe ne mbremje...mjaftë, duhet thene edhe mishit stop !
    Mishi don shume punë ore, po mendoj, lukthi don pushime nganjehere, në mbrembje një recete sa me e lehte do bente me mire per shendetin, nuke vdes njeriu edhe pse nuke han mish një ditë....
    Une per vete ushqehem vetem një here ne ditje; punes ia filloj ne ora 7-të te mengjezit, pa nderprer, ndoshta nganjehere e ha nga nje krusnte(asi gjysem hena nga furrtorja) dhe filloj punen keshtu deri ne ora 16-të. kur kthehem ne shtepi e filloj biseden me nje apero, çfardo; porto, martini apo raki dhe një copë bukë e djath te shoqeruar me nje got vere te kuqe, kuptohet bordo... dhe rrethe ores 20 beje gjellen, ushqimin e vetem te dites !
    Qe pra sa i kushtoj une shoqerisë....krejte pakez.
    Mirepo lukthi nuke anohet kurre prej meje nga hiper ngarkesa, kjo ka rendesi.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    shum qudi ne spanje ishin smu dy veta nga mishi i lopes se trent si thuhet kjo shqip more...
    kishe humbi kjo semundje
    katastrof,per pare qka sju qesin shtazve me hanger ........edhe njerzve....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e larguar
    Anëtarësuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Pershendetje te gjitheve...tani ngaqe edhe truni spo me punon shume pasi oshte i zone me problemet e zemres po ju shkruaj ca gjera te vockla per te bo ndonje sandwich a si bicim sallate varet si tua doje zemra. Nuk e di nese e kam shkruajtur me lart por nese po atehere zerini se po jua perseris.

Tuna me Majoneze qepe dhe misra te omel(sweetcorn)
    Merrni tuna(fileto peshku pa shume yndyre) ne uje(brine) jo ne vaj se pastaj ju iken linjat...

Hapeni kanocen me hapse tamon ose nese je hajvon futi thiken por kujdes thiken e thyn e can noj dore. (ose paguj pak mo teper e bli nga ata qe u hapen kanocet vete)
    Mos e shkeput tere kapakun ne menyre qe ta kullosh ujin dhe te ngeli vetem tuna.

Hudhe tunen ne nje ene dhe hudhi siper majoneze(nga ajo qe eshte pa fat fare 0.001% fat)...

Merr 1 qepe mu me pelqen e kuqja dhe prite hollshem fare dhe hudhe mrena...
    Hape edhe nje kanoce me misra te omel(sweetcorn) dhe hudhi sa te doje zemra jote mrena pa problem...

Perzieji mire e mire...

Hudhi po te dush noj kecap sa me i dhone icike ngjyre...

Edhe haje ose hudhe siper bukes ene boje si sandwich ose ne bagete...

Mish pule me majoneze qepe edhe tarragon ene groshe te kuqe ene futi ca te doje zemra ty bo eksperiment .
    A merrni nje pule a gjoks pule.

Zijeni mire e mire ne dac pulen e ne dac gjoksin e pules...Kur e zien pulen hudhi mrena ca qepete preme holle, majdanoz,(canabis-nese je nga jamaca) krype, piper, flete dafine...

Pula oshte e zime mire kur i fut mojen e thikes del long i bardhe e jo si i kuq a roze..perndryshe perfunduat me samonelan(ene kjo nuk oshte noj goc bukuroshe bjonde me sy jeshile) dhe e i kaluat nja tre dite me uturak tek koka e komet e krevati.

Masi o zi pula ose gjoksi i pules ...merr vetem mishin e bardhe pa lekuren...

Meqe ra fjala longun e pules mas te zimes kulloje hiqi qepet e gjonat e tjera dhe cfare ngel boje supe a pilaf...(bohet si stock pule nga ai qe bleni ne supermarket KNOR)

Merre mishin e bardhe edhe mire oshte me lone te ftofet. E pret me copa te vogla(mos me thoni sa te vogla sa te modhe te keni gojen-edhe kjo jo ne kuptimin figurativ por fizike reale se vaj medet pastaj)
    e hudhe ne nje ene ku hudhi siper majoneze varet sa qejf e ke majonezen por jo shume sa ti perziesh...

Hudhi siper qepe te preme hollshem( jo te gjata copa te vogla hollshem grime me thike ..qe kur ta hani ta kuptoni qe po hani qepe e tju vije era deri te nesermen)

Hudhi pastaj Tarragon po te doni..

Hudhi pastaj groshe te kuqe nga ata qe i merr ne kanoce vetem me uje jo me damote ...i kullon nga uji kuptohet edhe i hudh mrena

I perzien mire e mire e mire e mire...

ene pastaj e han ashtu si oshte po te duash ose i hudh siper bukes e bon sandwich ose e hudh ne baget ene bon bagete...

Po qe se e do pak spicy hudhi icike spec djegs icike them se sta han e dashmja pastaj

Kaq per sot....

Ene lusni qe te rri per shume kohe ne kete gjendje qe te shkruj ketu dhe me tregoni ku ti gjej ata samaritanet ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga kundraRRYMES : 10-04-2008 më 13:01 Arsyeja: Gabim drejtshkrimi-e konvertova ne Tironce

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Kundrarrymes, je the best ! Ke bere mire qe s'ke nxjerre ndonje foto ne forum, se perndryshe grate kishin me lene burrat per ty. ( le qe ene pa foto jane tu u zi perdite...)

Mbaj mend para ca vjetesh , te kerkova te me tregoje si e ben ti Taven e dheut me melci...Jo vetem une, por i gjithe neighborhood-i e bejme tani sipas tendes. (lol)

Po shkoj te bej nje sandwich tani...

i/e larguar
    Anëtarësuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514

Do icike adresen a numrin e telefonit te momes...

E merjahu moma e asaj goces qe kom rone ne dashni nuk futet ne forumin shqiptar...

GJithsesi faleminderit shume per fjalet e mira...ne keto momente coc kom nevoje per te ngrit njecike moralin... ka ndonjeri raki knej verdalle se une e marova temen...

Ju bofte mire

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kom un raki rushi bmw po venin e par e kom vet me i llaf the best jom vet hahahahahahah

veni dyt o ala bosh po deshe me e mur

i porosi prej meje mos perdorni konserva. ka grosh dyqoni sa te dush
    Ndryshuar për herë të fundit nga TikTak : 10-04-2008 më 16:37
    no glove no love

i/e larguar
    Anëtarësuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Merr merjahu ene venin e pare ... ene te dytin mi merrni te gjitha ... ene shpirtin po te doni vetem mos te nji gjo fare do me thone te jem ne gjume...se po te jem me vete dije na dhem e na prishet menja ne gjysem te rruges...

Ate BMW me pjese origjinale e ke ti apo i kane fut noi sheqer a alkol industrial a ...se ajo qe kisha une e kish bo tate teme per me u ferku ... por duke qene se skom si ta ferkoj veten thashe coc kjo e bon efektin nga mrena ...

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Kundrarrymes, a ka mundesi te na tregosh mua dhe tiktakut ndonje recete per te bere nje breakfast te shpejte dhe te mundshem per tu ngrene ne makine. Po te kete icik ynyr, jo buke thate.

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fushata e PD-së, Berisha: Më 28 qershor të rikthejmë lavdinë e vitit 92
    Nga juanito02 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 144
    Postimi i Fundit: 26-06-2009, 15:52
  2. Thjeshtë
    Nga bregu26 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-03-2004, 19:29
  3. Harnish: Ja pse është shpejt për pavarësinë
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-01-2003, 13:14
  4. "Rinia shqiptare e arrijn më shpejt se të huajt pjekurinë sociale"
    Nga Letersia 76 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-09-2002, 17:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •