Pa problem fare vetem du me dit makina oshte ne levizje apo e parkume...gjithsesi sido qe te jete makina perpara se te pranosh kete recenten lexo icike "small print" ne fund te faqes ti...
Ne mjes me te thone te drejten ska shume variacon varet keto qe kom me te thone jane te gjitha gjona qe ju rrezik i dini
1-Merr dy veze rrifi mire e mire hudhi ca ersa te preme holle hudhu copa te vogla djathi te bardhe dhe njecike qumesht ...edhe boje omlete... do me thene ne ftere hudh icike gjalp e nje fije voj ullini edhe kur te jete nxef fterja hudhi perzirjen mo siper edhe mos e kthe fare se aty oshte lezeti mos te bohet si sholle gomari po te rri cike e bute ne mes... palose dyysh e kom fjalen te dale si cerek rrethi e trashe pak ene fute mes bukes ene kjo hahet edhe kur i jep makines... tani per ju qe nuk jeni muslymon ose mo sakte qe hani mishin e derrit packa se jeni "muslymone"mire oshte qe perpara te vesh nja dy fleta bacon(fleta te holla proshute e pa gatume ) ne zgaren e furres ne menyre qe ti iki icike yndyra ..dhe fute ne mes te bukes edhe haje. Merr edhe i kokerr portokall (zene se po pi long) edhe ky oshte mjesi...
2-Menyre tjeter oshte qe e rref dy kokra veze ne nje pjate ene e merr fletat e bukes ene i lyen edhe i skuq ne fteren e nxeme para kohes edhe i han ...po deshe shume yndyre qe te bohesh nga veshi ne vesh me "vazeline" skuqi me shume gjalp...(kolesteroli ne max) ene boje si sandwich edhe haje...ne fund prape mos ja ndaj portokallit a noj banane.
3-Cfare boj une per vete oshte PORRIDGE (nuk e di si i themi ne ne shqip) kjo hahet me luge por oshte fantastike nese do te marresh PROTEINA dhe FIBER... e ble ne supermarket e ven ne nje ene plastike me kapak nga ata qe ju lidh gruja buken me vete ...une e lidh vete meqe ra fjala i hudh qumesht ose uje varet qumesht oshte mo mire...edhe e fut ne microvale dhe e le deri sa te duket se po zin.. e heq e perzien i fut i banane mrena e copeton e perzien edhe duhet honger mrena dy oresh perndryshe banania nxihet dhe nuk duket mire por per te shijume oshte kryevper. Hanet me sheqer ose pa sheqer...ne fillim haheni me sheqer e pastaj provojeni pa sheqer...Merrni edhe i kokerr portokalli ..dhe ja ky eshte mjesi...ka variacone sa te dush merjahu...
mjafton qe me merrni disa lloj ushqimesh...
ose po pertove merr ate qe kishe gatu i note me pare(noj cope pize te thame) fute ne microvale ene haje...edhe noj kokeer portokall mo mrapa...keshtu e kom bo ene une pale sa here...
Disclaimer
Une nuk jam pergjegjesi nese i hani keto gjona kur i jepni makines...keto jane per tu honger ul dhe makina te jete e parkume.
sa paskam shkru merjahu kjo tregon qe...ika ene une
Krijoni Kontakt