[
Bizantin Bravo Per Fotografit,po Masken Se Ke Gje serafim Dilo
[
Bizantin Bravo Per Fotografit,po Masken Se Ke Gje serafim Dilo
CDO VEND KA HERONJ TE MIR DHE HERONJ TE KEQIJ SI DHE AFER VAREZAVE TE DESHMORE KA QENE SENATORIUMISERAFIMDILO@YAHOO.IT
sic duket nga fotot.. thx per ato foto.. erozioni beka kerdine ne ato ane..
po gjithmone ato gerxhet ..ashtu pa pyje kan qene apo ka bere kerdine sėpata e dardharit aty?
po me cajin e malit si vene punet?
po me blete?
mbajne dele a dhi a lope ajo zone?
po ato pemet rrotull atyre bahceve.. cfare llojesh jane?
Po rovena Dilo..nisur nga mbiemri.. c'lidhje ka me zonen?
ne fshatrat e zones ka shtepi qe rrine te pa banuara?
Sa e ben makina nga gjirokastra der aty?
cfar lumi kalon nen ato brinja e gerxhe qe duken aty ne fotot?
prit te futet ndonje te na i shpjegoje te gjitha...une di qe kur veja ne kohen e xhaxhit rruget s'ishin te mira andej..dhe nja kater ore te mira i kishe nga Gjirokastra.... te tjerat s'di te pergjigjem.![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Mirmengjes Donna,
bukuroshe raca juaj![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
E vazhdojme me tej humorin (se ju zagoritet shquheni per humor te holle) Zt. Serafin Dilo, Ne ate Senatorium ku jane sheruar edhe zagorite si puna e Lefter Dilos (hahahahhaa)- se mos e ke kusheri mer ti se na fulliqe fare...
Ketu ke varrezat e deshmoreve kemi dhe zagorite. P.sh une kam komshi ne te majte Alqi Kondin. Varret prane e parane me pamje nga Senatoriumi. Shkojme mire me njeri-tjetrin.
FLANGO MA NON FLECTO
More shume ankoheni ,megjithse ato qe shkruani jane te verteta por perseri ne qe jetuam atje prape na dhemb e prape na pelqen.Do vije dita te jete me mire dhe rruga dhe dritat nje keshille ju lutemi flisni mire per zagorien tone eshte vertet e mire . arqile hila
o hero un jam krenar qe jam nga ZAGORIA topova per kete ve emrin tim qe ka qen dhe i gjyshit tim dhe mund te pyesesh kush ka qene nuk quem hero i popullit o artist i merituar.lefter serafin dilon e kam xhaxha dhe e kam per nder, shif se eshte gjall akoma,se duke ndenjur me te vdekurit nuk dallon te gjallet. hero me behet qefi qe ke A KONDIN ne te majte,por te kujtoj se ne te djadhte ke liqenin si dihet pres pergjigje SERAFIMDILO@YAHOO.IT
Ju pershndes te gjithe Zagoritet ku do qe ndodheni,jeni njerez te mrekullueshem dhe ne labet kemi respekt ne vecanti per ju qe i keni dhene dhe vazhdoni ti jepni shume kombit shqipetar.Do ta percaktoja popullsine zagorite si pjesen qe ruan gjenin me te patrazuar shqiptar ne ditet e sotme,jeni per tu admiruar!
LABERI O MAL ME THIKA , DJEMTE E TU TRIMA ME CIKA.
Po qe ku e kemi ketu tani...
Me duket krejte gabimishte e mendojmi se emri Zagorje vjene nga sllavet, ka mundesi qe te vjen nga bugaret qe ishin para serbeve por kur e vrejmi ne kete hart qe serbet ishin krejt ne veri afer Rashkes atje ne formimin e tyre dhe bugaret ishin te shtrire ne bullgarin e sotme kurse Zagorianet siē emrohet ne kete harte i takojne perandorise bizantine, pra si eshte e mundur qe ky vend te kete ruajtur kete emer aqe gjatė ?
Te cekm se ne veri te Zagoraseve kemi edhe nje Thema (viajete bizantine) tjeter qe quhet thema e Dagovitet( te shkelqyeshmit) sllavishte apo bugarishte qe tingellon skllalvishte por ka mundesi qe keta te jene thrakete shperngulun nga vendet e tyre dhe kane gjetur strehim ne perandorine bizantine ?
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 02-04-2008 mė 00:21
Krijoni Kontakt