Close
Faqja 16 prej 33 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 330
    i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar më parë nga pryll Lexo Postimin
    "populli" u duk dje masdite ne "marshimin e heshtur". mosha mesatare 50 vjec
    Po normal qe mosha mesatare 50 vjec do jete, se ata deri ne 23-24 vjec e kan mendja te hashashi dhe skan kohe per protesta...nuk e kan ate kulture te rinjte shqiptare qe te dalin ne marshim, sepse u duket sikur ulin veten. Me mire rri vendi ne varferi dhe rinia te blloku me 1 kafe 4 ore sesa te dalin ne proteste dhe mbase vijne kohe me te mira dhe ate kafen ta shoqerojne dhe me 1 uj pa gaz.

hajt me tmira.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e alpost
    Anëtarësuar
    27-10-2007
    Vendndodhja
    sarande
    Postime
    73
    Marshoni komunista marshoni se jeni trashur si shume? 8 vite qeverisje vjedhje dhe krim.mashtrim

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga The Rebel Lexo Postimin
    Kush e plasi ne sdimë gjë të saktë. Po ama dita ditës po dalin dokumenta e dëshmi që po ja lënë në derë Ministrisë së Mbrojtes, Mediut e Salës bashkë. Dita ditës po dalin në televizor Sala me Medinë të ndryshojnë ca thonë një ditë më parë e prapë dalin ditën tjetër ta përgënjeshtrojnë dhe atë. Në këtë shtet ku korrupsioni është ngulur deri në palcë, të gjithë përfitojnë nga një mënyre ose një tjetër. Mos bëni naivin dhe budallain, sepse sma ha mëndja të jeni të tillë!
    jo, jo zoteri naivin dhe budallain po e ben ti qe nuk pranon te kuptosh realitetin ne ato qe kam shkruar per ata qe e marrin vesh shqipen, e jo per ata qe mbyllin edhe syte dhe kerkojne nje diktator te ri qe tua zevendesoje realitetin me deklarata.

Sepse shpirtrobi nuk mund te jetoj pa roberine. Sepse viktima nuk mund te jetoje pa xhelatin e tij. Sepse ti zoteri, ke nje problem te madh per ta kuptuar te verteten. Kurse e verta, eshte se ju po kerkoni t'ia rrenoni lirine shumices qe deshiron te jetoje e lire dhe ajo shumice mos kujtoni ju qe do te rrije te bej sehir si me 1997. Kesaj radhe kane arme edhe ata.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    ta kerkonte ndonje tjeter ikjen e berishes do e perkrahja, por jo kta kratharet e mjaftit
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    jo, jo zoteri naivin dhe budallain po e ben ti qe nuk pranon te kuptosh realitetin ne ato qe kam shkruar per ata qe e marrin vesh shqipen, e jo per ata qe mbyllin edhe syte dhe kerkojne nje diktator te ri qe tua zevendesoje realitetin me deklarata.

Sepse shpirtrobi nuk mund te jetoj pa roberine. Sepse viktima nuk mund te jetoje pa xhelatin e tij. Sepse ti zoteri, ke nje problem te madh per ta kuptuar te verteten. Kurse e verta, eshte se ju po kerkoni t'ia rrenoni lirine shumices qe deshiron te jetoje e lire dhe ajo shumice mos kujtoni ju qe do te rrije te bej sehir si me 1997. Kesaj radhe kane arme edhe ata.
    Flet per naivitet dhe budallallek te disave, por pastaj i fut me nje deklarate dhune ne fund, apo me sakte kercenim edhe gjoja eshte ne rregull. Dmth sus ti tjetri se ka Cecua bicak. Ama mendje.

E verteta Baptist eshte se ti nuk jeton ne Shqiperi por ne Kosove. Keshtu qe realitetin e Shqiperise (jo nga mosdashja por nga vendodhja gjeografike) nuk mund ta dish me mire se ata qe jetojne aty. Ashtu sic une apo shume te tjere s'mund ta dime me mire se ju realitetin ne Kosove. (Po flas per poshtersite, korrupsionin dhe pazaret ne kurriz te popullit qe po na marrin shpirtin ketu e 17 vjete.)

Keshtu qe eshte e mira, nga te gjitha palet te ruhet pak gjakftohtesia, sikur dhe kjo ne virtualistan, se po na iken mendja me kokes me keto qe lexojme e degjojme.

PS: Jam nje nga ato/ata qe ne 2005 kam marre ne telefon prinderit e fisin duke i shtyre te votojne per PD ne zgjedhje. Jam nje nga ata/ato qe diten e zgjedhjeve s'kam levizur nga shtepia e kam qene pothuajse 24 ore ne linje per te marre vesh lajmet e fundit. Jam nje nga ato/ata qe kam qare nga gezimi kur mora vesh qe fitoi PD, sidomos ne Vlore. Nuk po i jap ngjyre partiake ketij diskutimi por morale dhe humane. Po politikanet tane? Ku e kane moralin dhe humanizmin?

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    E verteta Baptist eshte se ti nuk jeton ne Shqiperi por ne Kosove.
    Kaq më mjafton për ti dhënë fund debatit me ty sepse sapo kuptova përse cka thua është kaq e pa saktë dhe krejtësisht pa lidhje.

Të përshëndes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 23-03-2008 më 18:45

DRAGUNOV Maska e SNIPER 79
    Anëtarësuar
    10-03-2008
    Vendndodhja
    TE CEPI I LAPRAKSAVE NE STADIUMIN QEMAL STAFA
    Postime
    252

vec i pytje
    a e di ti se ajo shumic qe thua ti i kishte armet ne 97 deri tek avion dhe tankse??
    dhe qe ajo shumic i perdori keto arm a e di??
    SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
    ULTRAS PARTIZONI

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Te perdoresh ketu ne forum si kunderargument vendndodhjen gjeografike do te thote te konsiderosh 80% te postimeve te pa-vlefshme, nganjehere duke perfshire dhe ato te kunderargumentuesit.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i/e regjistruar Maska e lib_vzh
    Anëtarësuar
    08-01-2006
    Postime
    5
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Shume e tepruar kjo levizje, sidomos ne kete kohe. Nese nuk del qe Berisha ka qene i implikuar ne kete tragjedi personalisht, nuk ka arsye per dorheqje.
    ************************************************** *
    berisha duhet e kishte ikur me kohe dhe te largohet nga politika nuk ben ai per ate pune ,,,,,,,,, e pame se cfare beri ne 97 e tani cfare pret me ai derisa te rrije ai ne ate post shqiperia nuk ben nje hap perpara ne kete bote

i/e larguar Maska e Tirana
    Anëtarësuar
    29-06-2004
    Postime
    211
    Nje dicka nuk kuptoj , se si ka mundesi qe nga 3 korriku 2005 e deri me sot , te majtet nuk kan qene dakort dhe nuk jane ne asnje mendim apo insiative te perbashket te te djathteve ???
    A Tregon kjo se te majtet jane te etur per pushtet ? Si ka mundesi qe te gjithe akuzoni kur në një vend normal janë organet e drejtësisë që përcaktojnë përgjegjësitë, mbi bazën e hetimeve ?
    Si ka mundesi qe te majtet behen te gjithe hetuesa ?
    Mendoni ju se sa aksidente te tilla mund te ndodhin ne Amerike apo ne cdo vend te botes , kryeministri do te jape dorheqje ?
    Mos keni dëgjuar të ketë kërkuar ndonjeri dorëheqjen e Bushit, të Blerit, të Aznarit, të Mubarakut apo të ndonjë tjetri , ne te gjitha sulmet e atentateve të tmerrshme të Al Kaedas ??
    Sigurisht qe përgjegjësia e parë e shtetit kudo është mbrojtja e jetës së qytetarëve , por ne se cdo shtet edhe ai me i varferi ne bote do ta dinte se do ndodhte nje katastrofe e tille mendoj se nuk do te rrinte indiferent . Te them te drejten nuk menoj fare qe te mbroj ketu kryeministrin , por eshte nje gje absurde qe ju te majtet te c'rytezoni nje katasrof te tille , dhe i leni te vdekurit e katastrofes akoma pa varros , duke ngrtur zerin per dorheqjen e Kryeministrit .
    Ne nje vend demokratik nuk eshte e pranueshme akuzat qe Brace Rama Meta apo Ngjela te bejne rolin e Hetuesit , ku asnjeri nuk ka nje profesion te tille .
    Ne prag te panvarsise se Kosoves reagimi dhe akuzat e opozites kundra qeverise , do jete një dëm i madh i çështjes shqiptare .
    Prandaj und mendoj qe duhen dënuar qëllimet politike të opozitës shqiptare e cila nxjerr skenarë për të kërkuar pushtet sipas avazit të moçëm tashmë të saj d.m.th nga gryka e pushkës apo ngjarjet tragjike që mund të kalojë vendi .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 24-03-2008 më 16:06

Faqja 16 prej 33 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 11:21
  2. Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 27-05-2004, 10:29
  3. Demaçi jep dorëheqjen nga bordi i RTK-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 14:32
  4. Berisha kerkon shkeljen e kushtetutes!!
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 10:42
  5. Majko apo Nano si kryeminister i vendit ?
    Nga Eni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 21-07-2002, 20:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •