Close
Faqja 29 prej 35 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 345
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga si-kapetan Lexo Postimin
    Lala e kam thene kete qysh me 14 mars, kur ju te PDSH-se lehnit si qen kinse do ta leshoni qeverine.

Besoj se tani e kuptuat qe PDSH-ja ben vetem blef politik.

Herave tjera me degjoni se cka flas, mos lehni palidhje.

Ciao ciao, do te paraqitem prap kur te jete nevoja
    A e lishojme a se lishojme tej mo tet haje shaum e shaum, ne kerkesat kombetare di realizojme ene per M.utzit si tej xhi se meritojne. Aj shko pallloja nanes ka bitha ne shpej.

Moderatori aj fshi cekto 2 postime , mos u hup.

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Nuk ke faj ti cimo kjo tregon edukaten familjare qe te ka dhene nena.

Shko sa me shpejt sherohu, por kam frike mos e keshe diagnozen " SKIZOFRENI"
    Sepse nga kjo vuan edhe Thaci, kujdes ju tjeret mos infektoheni.

Ti duhet pergjithmone te supendohesh.

HIJA E ZEZĖ Maska e Elmo
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    101

ahahah

BDI NE QEVERI 100.1%
    Djema nisni fkeni ka BDI se do i hupni vendet e punes cao cao
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elmo : 20-03-2008 mė 20:21
    HIJA E ZEZĖ

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Postime
    107
    hehehe O Labi, si duket e ushqen smundjen tende me kesi foto... Sju ka mbet tjeter juve te BDI-se vetem me foto dhe me grafita me u mar... hahahah

Na vjen keq, por ne jemi dhe do jemi perher para jush...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Postime
    107

Skizofren kush? Alia...popo

Citim Postuar mė parė nga Raim Lexo Postimin
    Nuk ke faj ti cimo kjo tregon edukaten familjare qe te ka dhene nena.

Shko sa me shpejt sherohu, por kam frike mos e keshe diagnozen " SKIZOFRENI"
    Sepse nga kjo vuan edhe Thaci, kujdes ju tjeret mos infektoheni.

Ti duhet pergjithmone te supendohesh.

Blefirish vllaj, aj qe e ka smundjen per Skizofreni eshte lideri i BDI-se, nqse nuk beson meri dokumentat nga sherbimi per psikiatri ne Zvicer. Do shofish kush eshte kopuk me tapi.

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Eshte per tu habitur se ne cilin nivel e keni ulur debatin ndershqiptar per partite politike.
    Une ne nje postim me te hershem thash qe eshte hap pozitiv qe pdsh doli nga qeverija, apo me mire thene "doli nga qeverija", por dhe si i than ne Top Show:"E bere per te mare poena politik nga shqiptaret, kete e vertetove me ardhjen ne Shqiperi". Dhe nese eshte kjo e vertet, z. Menduh Thaci do te kete shume pune per te regulluar, shume fjale per te thene dhe shume gabime te mochme per te permisuar.
    E nga ana tjeter, antaret pro BDI,si ELMO, Si-kapeten, Labi..., kan mar nje vrull te madh me shprese se doli PDSH do te hyje BDI. Pse cdohere shihni ta shfrytezoni gabimin e shqiptarit per te arrit qellimet tua? PSe nuk mundoheni ta bene te kunderten, ti shfrytezoni gabimet e sllaveve??? Vrulli juaj eshte i tepert, por mos te thene i panevojshem. Mos bene si kafsha pas copes se mishit nga e ngordhura. Mos e mer ate pjes ku tjetri e peshtyne.
    Ndersa piunet e PDSH, qe koheve te fundit jane shpeshtuar si kepurdhat pas shiut dhe natyrisht dime pse, luajn nje loje te ndyte aq sa dhe piunet e BDI. Ata mbrojne aq bindeshem hapat e z. Menduh, si dhe ata te BDI te z. Ahmeti, saqe mendon se kan krijuar nje kult per keto dy. Antaret e PDSH duan te bejen nje hero te gjalle me z. Thaci, duke vazhduar te vertetojne se ai kete e bene per shqiptarine.
    Fundja, eshte e drejta e cdonjerit ta mbroj qendrimin e tij, ama nuk eshte e drejte te ofendohet ne ate nivel sic bejne jay-jay,cimo (ketyre me te rijve smundem te ua mbaj mend emrat). Eshte e turpshme jay-jay te sulmohet ne nje menyre aq te ulet antari bili99, antar per te cilin te gjith e dime se ka ngritje intelektuale dhe njerzore mbi gjithash. Nuk mundet ti te bindish dike ashtu si askush nuk mundet te te bind ty dikush per dicka ne menyre agresive. Ai besoj dhe shoh se nuk ka zbritur ne nivelin tend, por se paku ti ngjitu me larte, se fundja ketu nuk je ne lokalet partijake fshatareske ku debatoni nen tymin e cigareve per nje qendrim te njejt per te gjith.
    E dime se keni interesat e juaj qe mbroni keto parti. Ata te BDI u pasuruan ne kohen e BDI, duke bere shume lloj ngateresash ne sitemin shoqerore, keto te PDSH - dime se shume nga ju jane punsuar tani ne baza partijake dhe keni vullnet te shani te BDI, por fundja nuk zgjidhni probleme, por vetem nxitni urejtje. Partite jane ato qe nderohen, esht PDSH do vij BDI, BDK, BDSH.... dhe do sillen rotull,por eshte njerzimi ajo qe mbetet.

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Shume me vend e ke Angryangel por ne kete rast behet fjale per militant te partive politike te cilet kurr me nuk kane argumente fillojne te shajne njeri tjetrin.Me i ulti ketu eshte CIMO per te cilin mendoj se ka kapacitet por tek ai mbisundon fara e keqe e hedhur nga Menduh Thaci per te share e ofenduar pa pardon.Kjo eshte nje gjendje psikologjike e nje pjese te popullates sone e cila eshte militarizuar nga ana e partive e posacerisht ate te PDSH-se e cila pa pardon hedh vnere ne drejtim te gjithkujt qe mendon ndryshe.Kjo eshte nje politike deshtake e cila shume shpjet do ti del ngjyra sepse M.TH. dhe PDSH-ja prej hyrjes ne vlladen makedone asnjehere nuk kane pasur kapacitet kombetar dhe kjo ka per ti djeg ne fund.Ali Ahmeti dhe partia e tij ka shume deshtime posacerisht ne planin e realizimit te marreveshjes se Ohrit, zgjidhjeve te deshtuara kadrovike(duke marre spiun te PPD-se ne pozita te larta) si dhe koketim me talibancat e Shkupit por megjithate deri dikund e kane ruajtur nivelin e komunikimit. Zgjedhjet nuk jane larg dhe do te kete ndryshime dhe une prognozoj se M.TH. dhe partia e tij do te jene deshtaket me te medhenj ne historine e politike shqiptare ne Maqedoni.Ata e kane humbur torruan dhe vetkontrollin dhe as qe kane informacion se si i sheh populli nga ana tjeter.

i/e regjistruar Maska e panteri
    Anėtarėsuar
    04-01-2006
    Postime
    196
    Citim Postuar mė parė nga Shkupi Lexo Postimin
    Shume me vend e ke Angryangel por ne kete rast behet fjale per militant te partive politike te cilet kurr me nuk kane argumente fillojne te shajne njeri tjetrin.Me i ulti ketu eshte CIMO per te cilin mendoj se ka kapacitet por tek ai mbisundon fara e keqe e hedhur nga Menduh Thaci per te share e ofenduar pa pardon.Kjo eshte nje gjendje psikologjike e nje pjese te popullates sone e cila eshte militarizuar nga ana e partive e posacerisht ate te PDSH-se e cila pa pardon hedh vnere ne drejtim te gjithkujt qe mendon ndryshe.Kjo eshte nje politike deshtake e cila shume shpjet do ti del ngjyra sepse M.TH. dhe PDSH-ja prej hyrjes ne vlladen makedone asnjehere nuk kane pasur kapacitet kombetar dhe kjo ka per ti djeg ne fund.Ali Ahmeti dhe partia e tij ka shume deshtime posacerisht ne planin e realizimit te marreveshjes se Ohrit, zgjidhjeve te deshtuara kadrovike(duke marre spiun te PPD-se ne pozita te larta) si dhe koketim me talibancat e Shkupit por megjithate deri dikund e kane ruajtur nivelin e komunikimit. Zgjedhjet nuk jane larg dhe do te kete ndryshime dhe une prognozoj se M.TH. dhe partia e tij do te jene deshtaket me te medhenj ne historine e politike shqiptare ne Maqedoni.Ata e kane humbur torruan dhe vetkontrollin dhe as qe kane informacion se si i sheh populli nga ana tjeter.
    Mos bon seleksionime te postimeve, do ishte mire ti fshish ose krejt ose asnjeren.

Po a ka person ma te ulet se ty ne forum. Po si nuk tvjen turp, 40 vjet i ke bo, edhe hysh ktu ne forum fshish postime, ofendojsh etj etj. Turp!! Do tkisha propozu me u bo i mencet dhe te ndajsh drejtsi, ne at shpijen tonde, ktu jooo.

Edhe hiqu sa ma shpejt, se je bo gazi i botes. TURP TURP TURP!!!

i/e regjistruar Maska e DonDoni
    Anėtarėsuar
    19-03-2008
    Postime
    29
    AngryAngel dhe Shkupi,
    Do isha pajtu me ju po te mos kishit kritiku edhe ju. Por te dy keni perdorur emra konkret. Nuk mund te justifikoheni se mendoni drejte nese i shani edhe BDI edhe PDSH. Do e pranoja si justifikim t'i kishit lavdru te dyja po edhe krejt tjeret per te cilit do kishit informata me arsyen se mundoheni te sillni frymen pozitive ose . Por keshtu nuk pranohet. Ju vet thireni ne fryme pozitive por me kritika per te gjithe. Per mendimin tim nuk eshte problem te mbash ane dhe une per veti nuk e kam problem te lexoj te kunderten e asaj qe mendoj une se nese mendojm krejt njejte nuk do ket perparime por mendimet e kunderta nxisin me shume te punom por edhe kure i shane BDI, PDSH, BDK, BDSH... dhe perkrahesit e atyre qe ju i quani "militant" (une nuk pajtohem me kete term per arsye se i gjith populli jone ka votuar ndonjeren a ketyre dmth i kane dhene perkrahje ndonjeres) edhe ateher mbane nje ane dhe nuk ju justifikon si te drejt. Edhe ju duhet te pranoni mendime te kunderta nga mendimet tuaja e ajo eshte se dikush do i perkrahe edhe partite. Liria e te shprehurit eshte edhe liria e perkrahjes se ndonje partie politike dhe jo te mos perkrahesh asnjeren ose ti shash te gjitha, edhe ateher ju shkelni mbi lirine e te shprehurit. Liri e te shprehurit eshte kure njeriu shpreh edhe fjale dhe fjali qe nuk jane te hijshme. Nese duhet tu japim kritika per sharjet ateher duhet qe edhe vet te mos shajme asnjerin. Fajtor me i madh eshte ai qe me vetedije e ben gabimin...

Une per vete nuk frigohem nga mendimet e kunderta dhe per kete arsye edhe shprehi mendimet e mia pa rezerve.

Pershendetje per te gjithe, dhe kalofshi mire

P.S: Ne Kosove u perdoreshte me pare nje shprehje:
    UNE NUK KUPTOJ NGA POLITIKA POR RUGOVA ESHTE ME I MIRI.

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga si-kapetan Lexo Postimin
    Lala e kam thene kete qysh me 14 mars, kur ju te PDSH-se lehnit si qen kinse do ta leshoni qeverine.

Besoj se tani e kuptuat qe PDSH-ja ben vetem blef politik.

Herave tjera me degjoni se cka flas, mos lehni palidhje.

Ciao ciao, do te paraqitem prap kur te jete nevoja

ORe zotrote asgje ska mbaruar vec sa ka filluar, a eshte blef politik apo jo do e shohem, mos me bej i mencur kinse kam informata une, lexoj ne LAJM dhe FAKTI se cka shkruhet.
    Ju tregova une juve, pasi te bej kete PDSH-ja cka do beni, cfare do nxjerni?

Faqja 29 prej 35 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Alfred Uēi tregon
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Londer: Largime dhe ndryshime nė kabinetin qeveritar
    Nga Nice_Boy nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2009, 09:14
  3. Koalicioni qeveritar BDI-VMRO afėr fundit!
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 12:53
  4. Berisha bėn publike ndryshimet nė kabinetin e tij qeverisės
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:53
  5. Qeveria e re Nano 4
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 22:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •