Close
Faqja 24 prej 35 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 345
    bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Elmo Lexo Postimin
    SKANDAL: Nuk pranohet asnjė ushtar shqiptar

Edhe pėrkundėr porpagandės qė bėn PDSH-ja pėr rritjen e pėrfaqėsimit tė drejtė tė shqiptarėve nė institucionet e shtetit, nga na tjetėr vazhdon diskriminimi i shqipatrėve. Nga 34 kandidatėt shqiptarė tė cilėt ishin paraqitur nė konkursin e fundit tė Ministrisė Mbrojtjes pėr ushtarė profesionist nuk ėshtė pranuar asnjė.

Qė situata tė jetė edhe mė tragjike ky diskriminim ndodh dy javė para samitit tė Bukureshtit ku Maqedonia duhet tė pranojė ftesėn pėr nė NATO. Nė bazė tė kriteriumeve dhe planeve aksionale duhet qė tė plotėsohet pėrfaqėsimi i shqiptarėve nė administratė dhe ushtri.

"Pėr sė dyti herė konkurroj. Nė konkursin e parė na rrėzuan. Kjo gjė na ndodhi edhe herėn e dytė. Ishim mė tė mirėt sepse kishim nga 33 pikė, kurse i pranuan ata qė kishin nga 16 pikė. Psikologu na pyeste se sa kėmbė i ka lopa, sa kėmbė i ka pula e kėshtu ma radhė. Na pyesnin gjėra tė kota dhe na thoshin tė dilnim jashtė", tha Bujar Emini, kandidat i refuzuar nga Shkupi.

"Tė gjithė e kemi kaluar testin, mirėpo asnjėrin prej nesh nuk e kanė pranuar. Arsyet nuk i dimė, ato i dinė ministrat tanė qė premtojnė dhe asgjė nuk realizojnė”, tha Besnik Mazllani, kandidat nga Tetova.

GUTU TI, MEZI PRET TE DAL NJE LAJM DHE TE NXJERESH SI LAJM KUNDER PDSH!Ushtria kontrollohet nga Brankoja juaj ore "Integriste" eshte LAJM KUNDER BDI-se qe partneri koalicionit ja rrezon, jo PDSH-ja!PDSH ne ne qeveri,administrate, spitale, kudo PUNESON (dmth VAZHDON) i sheh rrezulltatet, e di qe te pengojne se punon shume, por me vjen keq qe kaq i ri digjesh.

Nje barcolete per ty:

Njeri ne nje fshat deshi te bej nje rene dhe ju kujtua qe tju thote fshtareve qe ka ardhe nje kamion me ndihma (pula), dhe keshtu niset neper fshat dhe hy ne cdonjeren kafe dhe u thote NJEREZ GUTUNI SE KAN ARDHE NDIHMA PULA, dhe keshtu vazhdon ne tere fshatin dhe duke qeshur niset nga shtepia e tij dhe para se te arij e takon nje plak i cili ulur ne nje qosh i thote ...A MORE VESH SE KAN ARDHE NDIHMA, NJE KAMION ME PULA, ky i shkreti haron se eshte rene e tij i kthehet KU AXHO? ai i thote ne fund te fshatit, dhe tipi ja futen vrapit qe te shkjoj te mari pula....

Ju servila dhe militant te BDI-se jeni ber keshtu pasi qe vete udheheqesit tuaj jane keshtu!

Haj shnet te gjitheve

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga DonDoni Lexo Postimin
    Po me fal se nuk i pata lexu te gjitha shkrimet e tua per te ditur qe je i rri te permend arrusha. Kure te rritesh diskutojme por deri ateher mos u perzi ne punet e te medhenjve.
    Helloooooooooooo
    Po zihesh me veten ti?
    Ti me permende arrushat, e tani me thua qe nuk e dije qe jam i ri qe te me permendesh arrushat, lol.
    Ta paskan prish mendjen arrushat ty saqe po me thua mua te mos perzihem ne punet e te medhenjve e ne nderkohe merresh me arrusha.

Nejse...
    data jote e regjistrimit thote cdo gje...
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Cimo Lexo Postimin
    Ti vetem se renditesh ne anen e maqedonve ne kete rast. Po shkijet nuk e japi te vetin si ti tandin. Nuk e ulin poshte Gruevskin ato. Ajo eshte fakt se MEnduhi ja ka thyer hundet Gruevskit vetem ti del ne rolin e avokatit. Vetem ndjeki pak kolumnat ne te perditshmet maqedone dhe do shofish se cka flitet per Menduh Thacin.
    Heu bre heu... u pengoi tash qe nje gazete sllave e quajti Tacin PISHMAN AXHIJA. Po kur e quajten VOJVODA - u pengoi?
    Kur thua "shkijet" mendon ne gazetat e tyre apo ne te gjithe shkijet?
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139

Talking

besoj qe edhe ti nuk do te me keqkuptosh por une te ti gjeta vendin e nje aforizmi tjeter, per dicka qe te mungon (inspiruar nga komenti juaj)

Guximi e ben njeriun te munde luanin.
    Perseri me arrusha (kesaj rradhe LUAN) ky...
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga panteri Lexo Postimin
    hahahahahahha sa kom qesh... Boma nji telefon, te ti jap celsat e Qeverise, e po ta lam krejt punen ty ne dore, se na dole MA POLITIKAN SE VET GRUEVSKI, e ma ANALIST SE VET FERCKOVSKI...hahahha
    Per pak sa s'u lodha te te jap nje pergjigje per ate shkrimin pak me siper (ku brenda dhjete rreshtash mohon e pohon ekzistencen e Marreveshjes se Majit), por mire qe lexova kete qe po te citoj me pare, e u binda qe s'ia vlen. Po me duket qe po diskutoj me Ivica Bocevskin ketu. Paska tjetri dhe celesat e qeverise e une po lodh gishtat kot ketu per t'i sqaruar gjerat dikujt qe ka mbyllur mendjen brenda qeverise.
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139

Post PRESS RELEASE - nga unė :)

Te dashur antare te Forumit Shqiptar, sidomos ju qe shkruani ne kete teme

U futa ketu per te nderruar dy tre fjale me dike qe di te debatoje.
    U futa ketu per te thene timen dhe duke shpresuar qe do lexoja dhe mendimet tuaja lidhur me ceshtjen e shtruar per diskutim.
    U futa ketu duke shpresuar qe dicka do mesonin njerezit nga ato qe themi e ato qe mendojme...
    Eshte e kote.
    Vetem sa lodhem e prish nervat me nje grup njerezish qe kuptojne shume mire por ama qe shtirren sikur s'kuptojne. Ne momentin qe une ju parashtroj pyetje konkrete, marr reagime emocionale. Ne nje moment qe jap nje mendim te caktuar per nje ceshtje, tjetri (i painformuar) pergjigjet me tallje, sepse ndryshe s'di.
    Duke njohur moshen mesatare te cdonjerit nga antaret me te vjeter te forumit (perjashto ketu militantet qe jane regjistruar pasi eshte hapur kjo teme), prisja qe te gjenim ndonje diskutim serioz dhe perballje serioze.
    Asgje s'ka ndodhur si duhet sepse ketu po perballemi me "zedhenesa partish", "zedhenesa qeverish", "zedhenesa interesash personale te partive", "zedhenesa te cdogjeje", dhe si gjithmone GJITHKUSH DI GJITHCKA.
    Une po zotohem qe duke filluar nga dita e sotme nuk do futem me per te replikuar ne kete teme sepse po e coj mundin kot. Askush s'ka lexuar me sinqeritet ato qe kam shkruar deri tani dhe askush s'ka dhene nje pergjigje konkrete ne pyetje konkrete. Reagimet emocionale nuk kane vend ne debate serioze. Ju mbani reagimet emocionale ketu dhe beni "llaf me tavanin" meqe s'doni mendime ndryshe.
    Une qe dua mendime ndryshe dhe qe te njejtat dua te respektohen, nuk do futem ne kete teme. Nese futem, do kerkoj nga Administratori te me nderroje username nga Alienated ne Taci Pishman Axhija

Shendet e takohemi ne temat tjera.
    Nje sugjerim nga une. Klikoni ketu per te permiresuar menyren e diskutimit...
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga Cimo Lexo Postimin
    Menduh Thaci djeg LSDM-ne per se dyti here titulli kryesor ne numrin e neserm te gazetes Vecer:

http://vecer.com.mk/?ItemID=7B7F35E0...AD04CEEDCC1871
    Te kam thene une ty se cilat mediume i perdor per burim informacionesh Vecer dhe Sitel te Dragan Pavlovic- Latasit, vetem Latasi i ka mbet vojvodes ti a rris rejtingun.

Ti or zotri dhe ju te PDSHs duhet te ju vij turp nga vetja, pa fije morali e rrahnin krahrorin se vojvoda e leshon qeverin per ineresat e shqiptareve kurse ketu ma permend gazeten e antishqiptarit me te madhe Latasit ku ne te njejten thuhet se Menduh THaci e shpetoi Maqedonin edhe njehere, dhe se prioritet ka emri ndaj kerkesave te shqiptareve.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Un akoma skam mare asnje pergjigje nga askush ketu se cfare do te thot fjala 'VOJVODA"

Ne fakt neve na behet qefi kur e therisni "VOJVODA" sepse e pranoni edhe ju
    Sui generis

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Guximi!

besoj qe edhe ti nuk do te me keqkuptosh por une te ti gjeta vendin e nje aforizmi tjeter, per dicka qe te mungon (inspiruar nga komenti juaj)

Guximi e ben njeriun te munde luanin.
    Eshte fyerje dhe jo keqkuptim Ti thuash njeriut qe nuk e njeh te mungon guximi,

Megjithe kujdesin tim ,perseri e ke marre personale dhe ne fakt nuk e ke kuptuar.Ja nje zberthimne jam gati ne moshe dy here me i vjeter se Alienated dhe s'do te thote qe jam edhe me i mencur,ai mund te jete dy here me i mencur, dhe po te jete bile edhe e vertete kjo do te me gezonte pa mase.Prape do te thote se nese une jam gati me plaku ne kete teme me sa di une, nuk duhet ti them kujt rritu po te flasish me mua se te riperseris"Mendja qendron ne koke dhe jo ne moshe"

I mire aforizmi qe ke sjelle dhe une e besoj, ngjajshem dhe pak ndryshe bile i thone "Fati i prin guximtarit" Mos personalizo,se Ti nuk e di cka me mungon mua se ne nuk njihemi .
    Le te vazhdoje kuvendi, per temen qe eshte hapur e kam sigurisht,por me duket se as qe ka kuvend ka njemendesi te parapercaktuar, ka nje stil komunist te diskutimit dhe te mbrojtjes te nje lideri qe ne fakt s'ka advokat ne bote qe mund te mbroje veprat antikombetare.Mbrohet me aq fanatizem nje lider qe s'vlen sa asnje antare tjeter i PDSHse perkundrazi eshte i demshem per PDSHne fillimisht si parti dhe pastaj edhe per te tjeret.
    Jeni ne gjendje te vrisni, prisni, shani, edhe vete kombin bile tuj mbrojtur nje te pambrojtur,cte thote kjo vec pamendesise dhe stilit komunist-qe ka lene shume ilete ne te menduarit ne Ballkan,kjo e kombinuar me stilin anadollak-talibanez eshte edhe e frikshme bile.
    me nderime,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 20-03-2008 mė 09:32
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Alieanated : Se je ti kunder PDSH-es nuk do te thot qe jemi krejt !!!
    Se nuk e vlereson politiken e PDSH-es nuk do te thot se askush nuk e vlerson ti ke te drejt edhe ta vleresosh edhe ta nenvlersosh.
    Ketu eshte ber nje debat i mire per mendimin tim se un kam shkruar ate qe e kam pare se eshte me e realt ti ke shkruar ate qe te eshte dukur ti me e realt tani se nuk je/jemi feer play qe tja shtrim doren me te fortit ajo eshte tjeter gje.
    Forumi eshte i hapur per te gjith edhe debatet jan te hapura per te gjith prandaj se cili nga ne ka mundesin per ti cituar dikujt postimin.
    Nuk e di po e shof se u eshte fikesuar nga vegjelija te shani PDSH-en edhe me bindje se ajo eshte per tu share.... JOOO MOR ZOTRI e ke gabimm duhet te jesh me i realt qe per xhdo gjest te mire Shqipetar ti shtrish doren me te mirit.
    Un ne disa raste e kam pare ne postimet e juaja ku keni theksuar se po te bej PDSH-ja nje ligjė un do te jem PDSH
    Tash se do i bej PDSH-ja ligjet jeni ngritu krejt kunder kesaj edhe ju ka hyp gjaku ne koke sepse nuk do shijoni me qeverin!!!
    Kush e ka ndjekur mbrem emisonin ne TOP SHOW ku ishte Menduh Thaci edhe permendi se puna e kerkesave qe i ka parqitur PDSH-ja nuk jan te rastit e as te momentit po jan te thurura prej me shum se 6-7 muaj qe te vi ki moment edhe te mos ke rugdalje tjeter edhe te miratohen .
    Ishalla sa me shpejt miratohen edhe ceshtja e Shqipetarve te mare fund nje her e pergjithmon.
    Shpirti ju ka ardhur ne fyt njeriu edhe te punoj per te miren e Shqipetarve nuk mund te jet i qet nga sulmet qe i vjen nga Shqipetaret (Perseri Shqiptari se do Shqiptarin)

Un mendoj se do ndrosh mendimin dhe te jesh nje realist i vertet pershendetje.
    Sui generis

Faqja 24 prej 35 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Alfred Uēi tregon
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Londer: Largime dhe ndryshime nė kabinetin qeveritar
    Nga Nice_Boy nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2009, 09:14
  3. Koalicioni qeveritar BDI-VMRO afėr fundit!
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 12:53
  4. Berisha bėn publike ndryshimet nė kabinetin e tij qeverisės
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:53
  5. Qeveria e re Nano 4
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 22:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •