Close
Faqja 14 prej 35 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 345
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Shkupi Lexo Postimin
    Merre njerin e bjeri tjetrit te dy partite politikisht inerte dhe shume demtuese per ceshtjen shqiptare. Ajo qe ju intereson eshte vetem kolltuku i vllades makedone. Sipas disa informatave te mia tashme brenda BDI-se ka filluar lufta per poste. Urgjentisht po sajohen lista kadrovike dhe po riformatizohen klanet.I mjere Ali Ahmeti cka e pret.
    Ke filluar te behesh pak sa me i drejte.
    Duhet te vlersosh qendrimin e PDSH per kete hap te madh qe e beri dhe te jesh me trasparent.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    O Armend
    Vendimi i PDSH-se nuk eshte bere per qejfi :-). PDSH-ja nuk ka asnje argument per te dale pikerisht tani nga Qeveria e jo para dy apo tre muajve.Qe nga dita e pare u pa se pa voten e popullit PDSH-ja do ta kete veshtire por une nuk kam besuar se serviliteti ndaj Grujevskit do te shkoje ne ate mase.Sido qe te jete une nje here e pershendeta vendimin e Thacit me shprese se nuk do te leshoje pe.

Ajo qe na duhet tani eshte uniteti mbareshqiptar sepse po zhvillohen disa skenare shume te rendesishme ne rajonin tone.Uroj qe sa me shpejte te dy lideret ta mundin inatin dhe te takohen per ta marre nje qendrim shqiptar ne tere kete mishmash.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    O Armend
    Vendimi i PDSH-se nuk eshte bere per qejfi :-). PDSH-ja nuk ka asnje argument per te dale pikerisht tani nga Qeveria e jo para dy apo tre muajve.Qe nga dita e pare u pa se pa voten e popullit PDSH-ja do ta kete veshtire por une nuk kam besuar se serviliteti ndaj Grujevskit do te shkoje ne ate mase.Sido qe te jete une nje here e pershendeta vendimin e Thacit me shprese se nuk do te leshoje pe.

Ajo qe na duhet tani eshte uniteti mbareshqiptar sepse po zhvillohen disa skenare shume te rendesishme ne rajonin tone.Uroj qe sa me shpejte te dy lideret ta mundin inatin dhe te takohen per ta marre nje qendrim shqiptar ne tere kete mishmash.
    As qe duket diku ajo qe te leshoj pe, ende po shterngohet dhe po shfaqet sa me i vendosur Thaci, me deklaraten e djeshme te PDSH-se per te bojkotuar te gjithe punesimet e shqiptareve ne qeveri ishte edhe nje shenje tjeter per vendosmerine dhe seriozitetin per vendimin e marrur dite me pare.

HIJA E ZEZĖ Maska e Elmo
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    101
    per z. Menduh Thacin hallall i kofte, e leshoi qeverine dhe ju tregoj Maqedonasve se prej sot e tutje duhet ti plotesoj keta kushte nese do te kete qeveri (vetem nese nuk na shet BDI perseri te hyje ne qeveri dhe me te cilen kurren e kurres nuk do mund ti sjell ata ligje dhe i ploteson ata kerkesa, skan kapacitet politik ata, atyre ligat u rrjedhin per kariket e qeverise)
    O zotri ku jeton bre, a je ne Toke be a, a je shqiptar be !!!
    Oh sa keq me vjen per ksi shqiptar shkurtpames, Qendrimi i Menduhit nuk vlen aspak eshte vetem per rejting, politik ~ pse nuk mori vendim per rastin e BRODECIT qe mos te sulmohen djemt tane me trima, pse nuk mori vendime tjera qe te respektohet VOTA E POPULLIT, po tani kur e sheh qe Gruevski dhe bizneset ja mori, dhe rejtingun dita dites ja rzon del e thot Doreheqje!!! Mua me vjen mir nese menduhi e bene kete pa asnji prapavi, por atij njeriu qe ka ra prej provimit me qindra her NUK I BESOJ, jo un po asnji shqiptar!.
    A per BDI, ta garantoj 100% se ne qeveri pa zgjedhje, pa voten e popullit nuk futet.
    Po njiher presim deri me 03 prill, eh ishalla maqedonia nuk mer thirje per ne NATO, ndoshta bashkohemi krejt shqiptaret e bejm FEDERALIZIMIN E MAQEDONIS !
    respektet e mia.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elmo : 17-03-2008 mė 13:31 Arsyeja: gabime EU dhe NATO !
    HIJA E ZEZĖ

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Merre njerin e bjeri tjetrit te dy partite politikisht inerte dhe shume demtuese per ceshtjen shqiptare. Ajo qe ju intereson eshte vetem kolltuku i vllades makedone. Sipas disa informatave te mia tashme brenda BDI-se ka filluar lufta per poste. Urgjentisht po sajohen lista kadrovike dhe po riformatizohen klanet.I mjere Ali Ahmeti cka e pret.
    Pershendes kete transparence tenden zotrote me gezove, ishe njeri nder anetaret qe disa here u zurem per pune politike ketu (meqe ishe PRO BDI), me gezon fakti qe tashi po shoh qe te gjithe behemi bashke edhe ketu, edhe jashte edhe gjithkund, te gjith duhet se bashku te shkojm perpara, hapin e madh e beri z.Thaci tashi duhet ta permbajme te gjithe.

Ju siguroj nese BDI do hyje ne qeveri do jete viktime dhe do shpallet si Parti tradhetare e kombit Shqiptare ketu sepse gjate 4 viteve asgje nuk beri ne lidhje per Shqiptaret, edhe vazhdimisht mere me marrveshje dhe smundeshte ta kuptoj (apo sdonin) qe perfundimisht ana Maqedone blen kohe me marreveshje, BDI, BDSH, PDK e te gjithe Partite Shqiptare duhet te perkrahin PDSH-ne e jo Gruevskin sic e ben BDI.

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Elmo Lexo Postimin
    O zotri ku jeton bre, a je ne Toke be a, a je shqiptar be !!!
    Oh sa keq me vjen per ksi shqiptar shkurtpames, Qendrimi i Menduhit nuk vlen aspak eshte vetem per rejting, politik ~ pse nuk mori vendim per rastin e BRODECIT qe mos te sulmohen djemt tane me trima, pse nuk mori vendime tjera qe te respektohet VOTA E POPULLIT, po tani kur e sheh qe Gruevski dhe bizneset ja mori, dhe rejtingun dita dites ja rzon del e thot Doreheqje!!! Mua me vjen mir nese menduhi e bene kete pa asnji prapavi, por atij njeriu qe ka ra prej provimit me qindra her NUK I BESOJ, jo un po asnji shqiptar!.
    A per BDI, ta garantoj 100% se ne qeveri pa zgjedhje, pa voten e popullit nuk futet.
    Po njiher presim deri me 03 prill, eh ishalla maqedonia nuk mer thirje per ne EU, ndoshta bashkohemi krejt shqiptaret e bejm FEDERALIZIMIN E MAQEDONIS !
    respektet e mia.
    O mer zotrote lexo mer shkrimin tend njehere!Nuk sheh se sduhet te te pergjigjem se vete je pergjigjur vehtes, vete je ne kundershtim me vetevehten mer! Kush ka ra prej provimi 100 here mer? Ali Ahmeti jot me gjakun e deshmoreve beri Parti dhe hyri ne qeveri dhe asgje nuk beri per ata te pakten, i la askund familjet e deshmoreve o zotrote, kete as ne provim nuk e shty une!

Shkruajta edhe me larte, duhet ti leme perfundimisht keta gjera te kota, duhet te permbajme z.Menduh Thacin i cili PA PRAPAVI dhe vetem per Shqiptaret doli nga qeveri dhe e la Maqedonine pa qeveri dhe nuk leshon asgje z.Thaci deri ne plotesimin e ketyre ligjeve, duhet te permbajme kete qendrim te madh, duhet te behemi 1 per kete pune, te kryjme keta kerkesa te medha e pastaj ata te voglat do shkojme nme zgjedhje!

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Shife, shife ket te Shemshovos don te na coje ne EU para NATO-s , ueee me kend debatojme edhe ne cccc

HIJA E ZEZĖ Maska e Elmo
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga jay-jay Lexo Postimin
    O mer zotrote lexo mer shkrimin tend njehere!Nuk sheh se sduhet te te pergjigjem se vete je pergjigjur vehtes, vete je ne kundershtim me vetevehten mer! Kush ka ra prej provimi 100 here mer? Ali Ahmeti jot me gjakun e deshmoreve beri Parti dhe hyri ne qeveri dhe asgje nuk beri per ata te pakten, i la askund familjet e deshmoreve o zotrote, kete as ne provim nuk e shty une!

Shkruajta edhe me larte, duhet ti leme perfundimisht keta gjera te kota, duhet te permbajme z.Menduh Thacin i cili PA PRAPAVI dhe vetem per Shqiptaret doli nga qeveri dhe e la Maqedonine pa qeveri dhe nuk leshon asgje z.Thaci deri ne plotesimin e ketyre ligjeve, duhet te permbajme kete qendrim te madh, duhet te behemi 1 per kete pune, te kryjme keta kerkesa te medha e pastaj ata te voglat do shkojme nme zgjedhje!
    Shum je gabim dhe i japim fund me kaq ketij diskutimi!
    Menduhi ka prapavi 100.01% kete ta garantoj une po me siguri je aq i ri dhe ende si ke be do analiza prej ma heret kush ishte dhe cka ishte MENDUHI .
    Me vjen shum keq qe shqiptareve jau ze syte me nji strategji amatore.
    HIJA E ZEZĖ

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Elmo Lexo Postimin
    Shum je gabim dhe i japim fund me kaq ketij diskutimi!
    Menduhi ka prapavi 100.01% kete ta garantoj une po me siguri je aq i ri dhe ende si ke be do analiza prej ma heret kush ishte dhe cka ishte MENDUHI .
    Me vjen shum keq shum keq qe shqiptareve jau ze syte me nji strategji amatore.

Hahahahahahaha, te shohim pra!
    Une jam shume me i vjeter se Ti per cdo gje, per te gjitha kam bere analiza, e ti ri ne pritje te deshperimit tend!

P.S: Ti qenke me ngusht se Hasan Fazlia
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jay-jay : 17-03-2008 mė 13:40

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    O Armend

Per te qen serioz vendimi i PDSH shifet qarte se eshte tejet SERIOZ!
    Ja pra pikerisht kjo tregon se PDSH mundohet me shume per Shqiptaret nese realizohen keto pika qe i ka paraqitur PDSH-ja ceshtja e te drejtave te Shqiptareve ka mare fund.
    PDSH do ta bojkotoj qeverin deri sa te arihet qe keto ligje te paraqitura te zbatohen edhe ceshtja e Shqiptareve te mar fund nje her e pergjithmon ketu ne FYROM.

Nuk e di sa i keni ndjekur deklaratat,intervistat e z.Menduh Thaci ku ben thirje publike qe te gjitha partit politike Shqiptare ketu ta mbeshtesin qendrimin e PDSH-es edhe te gjith qytetaret Shqiptar ta mbeshtesin kete qendrim tejet i rendesishem per popullin Shqipetar kurse ne te kunderten DUI leje qe nuk del ta pranoj kete vendim te marur po edhe akuzon per gjera te kota edhe nuk eshte e knaqur me kete vendim + asaj ku me lart lexuam se edhe tashme paska filluar lufta per poste (Si e komentoni kete ju moderatori shkupi?)
    Pershendetje
    Sui generis

Faqja 14 prej 35 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Alfred Uēi tregon
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Londer: Largime dhe ndryshime nė kabinetin qeveritar
    Nga Nice_Boy nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2009, 09:14
  3. Koalicioni qeveritar BDI-VMRO afėr fundit!
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 12:53
  4. Berisha bėn publike ndryshimet nė kabinetin e tij qeverisės
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:53
  5. Qeveria e re Nano 4
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 22:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •