Postuar mė parė nga
Fatrii
Une mrekullite i kam perjetu vete,, Njehere isha ne rrezik per jeten ne malet e greqise duke kaluar kufirin,, afersisht para 9 vitesh,, kurre s'kisha ecur malit me perpara,, Isha i rrethuar nga kafshe te Egra ,,ishte debore,, isha vetem,, me rrethuan Ujqrit, 5 ujqer,, s'kisha as peme ku te hypja , as me vrap nuk caja dot
deboren, Ujqerit po afroheshin shume afer meje,,kurre skisha pare ujqer me perpare,, Ujqerit u afruan shume afer,, kisha me afer vdekjen se jeten,, U dorezova ,skisha shpetim,, Mu kujtua nje sure e Kuranit qe duhet lexuar per mbrojtje kur te kanoset rreziku i kafsheve te egra,, dhe e lexova se e kisha mesuar permendesh,, Une i mbeshtetem Zotit te Agimit prej Demit te c'do krijese qe ai e krijoi,,,Une mbeshtetem me mbrojtesin e njerezve,sunduesin e njerezve, me te Adhuruarin e Njerezve, prej demit te c'do krijese qe ai e krijoi,Dhe prej erresires se nates kur ngryset plotesisht !! Dhe i shikoja vete ujqerit si e ulnin koken poshte dhe ma hapnin rrugen duke u larguar sikur dikush i shtynte !! Me kane ndodhur shume ndodhi te tjera qe nuk e kam qefin ti kujtoj shpesh,,dhe nuk je i detyruar qe te besosh,,thjesht e permenda qe me ka ndodhur !!
Besimi eshte zgjedhja jote,,dhe mua nuk me takon qe te kritikoj ty se pse nuk beson,, Secili bie peg i veprave te veta,,dhe askujt nuk i mveshen veprat e tjetrit!!
Gjithashtu edhe ti kalo sa me mire,,Suksesi dhe Lumturia qofshin gjithmone pjese e jete tende!!Tung
Krijoni Kontakt