o xhamia shembulli konkret esht mesia4ever
i ngja shum majmunit se vec copy paste bo
po deshe me prova sjellim ne shoku
o xhamia shembulli konkret esht mesia4ever
i ngja shum majmunit se vec copy paste bo
po deshe me prova sjellim ne shoku
SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
ULTRAS PARTIZONI
Une mund te them se sikur te kishe bere biologji do dije se evolucioni eshte nje, nuk ka evolucion gjigand e evolucion shkurtabiq.
Persa i perket analogjise tende, mendoj se eshte me e ndershme ta lesh temen ketu, sepse argumenti yt deshtoi dhe s'ke si e dredh. Me mir ler nje tjeter ta provoje bingon tani, se mezi po presin.
Baptist sidukt se nuk e ke lexuar si duhet albani1 , nga ana tjeter une te kuptoj ty se cfar deshiron te thuash por nuk te kuptoj si mund ti dalish ne ndihme dikujt qe e ka marre ujevara e Nijagares te poshte !!! Po u fute ne ujerat e asaj ujevare , ke ikur per lesh edhe ti !
Ti thua citim:"Tani ne lidhje te drejteperdrejte me pyetjen: feja e tij nuk thote e ka ekzistuar edhe nje person tjetr me fuqi te njejta por se fryma e perendise ishte misheruar ne trupin e tij. Prandaj ai nuk kishte fuqite e njejta me te por je pjese te vogel te 'ndihmes' qe deshmohej me mrekulli"!
Ndersa alban1 thot
Pra nese e lexon mire ai e pranon qe ka ekzistuar nje person tjeter, dmth tanhi behet fjale per dy Zotra e jo nje!Postuar mė parė nga alban1
Feja e tij ndoshta kete nuk e thot , por dikush qe i predikon fene ketij duke u bazuar ne Bibel eshte duke thene kete , dhe fakt i pamohueshem eshte se shumica dermuese e kristijaneve nuk dine se cfar besojne , nje Zot, dy ose tre!!
WE WILL NOT GO DOWN!
Besimi im eshte ne nje qenie te vetme supreme , pra nje perendi i vetem por jo ne kuptimin absolut te fjales i vetem por i perbere ne tre njesi qe jane persona vetjak(Ati, Biri, Shpirti)
Bibla kete me tregon mua qe Perendia eshte trepersonal dhe jo nje personal.
Dhe une e besoj sepse Jezusi me ka treguar kete gje ashtu sic ua ka treguar shume besimtareve te tjere.
Jezusi kur erdhi ne toke kishte dy natyrat ate njerezore dhe ate Hyjnore qe e kishte kete te fundit qe nga perjetesia ne perjetesi.
Pra une nuk besoj ne tre Perendi por ne tre persona qe jane nje Perendi.
1*1*1+1
Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.
POR NUK KA ZBULUAR DOT PERENDINE
PRANDAJ PERENDIA ERDHI VET NE TOKE PER TE NA ZBULUAR VETEN E TIJ NESE TI NUK PRANON QE SE ZBULON DOT PERENDINE ME MENDJEN TENDE JE KRENAR DHE KRENARIA JOTE NUK TE LE TA NJOHESH
SIC E THE DHE VET SHKENCA ESHTE NE DOBI TE NJERIUT JO PER TE ZBULUAR PERENDINE POR PER TE GJERA TE PERDITSHME.
A KA ZBULUAR NDONJE SHKENCETAR RUS AMERIKAN KINEZ ARAB APO EVROPIAN GJERE ME SOT ZOTIN ? JO. VETEM PERENDIA NA E ZBULON VETEN E TIJSIC EDHE SHKRUHET
NESE TI FSHIHESH O PERENDI KUSH DO TE KERKONTE LLOGARI PER KETE TI JE ZOTI DHE NESE TI SHFAQESH HAPUR POPULLI YT DO TE GEZOHET.
Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.
Tre persona nuk jane nje Perendi, nese tre persona kane veti hyjnore del qe jane tre Perendi!
Duke u bazuar ne llogjiken tende , kush eshte me i fuqishem nga keto tre personat Perendi ?!! Ati , Biri ose Shpirti ?!!!
Kush eshte "bokseri" ne mesin e ketyre tre personave dhe kush eshte "thesi" per te ushtruar!!
Gostivari_usa
WE WILL NOT GO DOWN!
albano e ke bere lemsh kete muhabet fare qe thua ti .
merre mor me shtrruar se nuk te denon njeri se mendon dhe llogjikon qe thua ti.
Krijoni Kontakt