Close
Faqja 238 prej 1135 FillimFillim ... 138188228236237238239240248288338738 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,371 deri 2,380 prej 11341
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    o donel,1 esht universi hahahahahahaha
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    o donel,1 esht universi hahahahahahaha
    ehhehehehhehehehhehehehehhehehehehehehehehhehehehe hehehehehehehe
    me ke bere per te qeshur vertet

godless heathen Maska e Hraesvelg
    Anėtarėsuar
    01-06-2005
    Postime
    22
    kush e krijoi zotin

godless heathen Maska e Hraesvelg
    Anėtarėsuar
    01-06-2005
    Postime
    22
    kush e krijoi zotin

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar mė parė nga Hraesvelg Lexo Postimin
    kush e krijoi zotin
    sa here ne dite ja ben kte pytje vetes ??
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar mė parė nga drity Lexo Postimin
    Une kopjova ate qe kishe shkrujt ti me pare, e vetmja gje qe ndryshova ishte fjala Zot me BigBang.
    Si shpjegohet pra qe ti nuk e kupton tek shkrimi yt qe Zoti ka pas nje fillim?
    Sepse Zoti ka Egzistuar gjithmone, dhe nuk eshte i krijuar as nga bigbang dhe as prej asgjeje tjeter,, ndersa kjo bigbang qe me thua ti eshte krijuar prej dy yjeve .. dhe perpara se te ndodhte kjo bigbang kuptojme se te pakten paskan egzistuar dy yje. Kurani e permend bigbang se c'do gje u krijua nga nje shperthim i vetem , kur shkenca nuk egzistionte,, Por Zoti Egzistonte gjithmone dhe bigbang ndodhi me vone !!

O Njerez pse nuk shtroni pyetjen se pse jemi krijuar ne njerezit ?? Cila eshte arsyja qe jetojme??Kjo do ishte me e vlefshme se te gjenim se kush e krijoi Zotin,, se c'do mendim i yne eshte vetem hamendje dhe nuk perputhet aspak me te verteten !!
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Fatrii Lexo Postimin
    ndersa kjo bigbang qe me thua ti eshte krijuar prej dy yjeve
    prej sa yjeve esht kriju big bang????hahahahaha sipas teje krijohet big bang prej dy yjesh!!!!o daku m'vje shum keq per injorancen tende totale,pse shkru kot me jahu,ēte duhet ty qe ngatarrohesh me big bang kur smerr vesh
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Alban akoma nuk kam marrur pergjigje!!! Te duhet akoma kohe ?!!!Ska probelm , postoje pergjigjen kur do jesh i pregaditur per ta postuar.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po cila qenka ajo pyetje aq e rendesishme qe paske bere dhe qe po pret pergjegje me kaq padurim, se ja, -ka dhe tjere qe mund te te pergjigjen ketu?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nuk e di se kur shkruan dicka ae lexon vete ate qe shkruan, ose vetem shkruan cfar te te vj ndermend!!!
    Nuk i kuptoj te krishteret, pse vetit njerezore mundohen tia atribojne Perendise?!!! Dhe interesante eshte se kur po bejne kete pune, futen aq shum ne qorrsokak ( rruge te verber ) sa qe kjo rruge kthehet ne nje lavirint per ta ne te cilen enden ne pafundesi dhe kete nuk e kuptojne.
    Pra nese e Lexojme me kujdes postimin e Albanit del qe PERENDIJA eshte DASHURI qe doemosdo te ket pasur nje person, force, tjeter me te cilen te ndaj ate "dashuri"!!!
    Pra ketu hyn ne pune "Biri i Perendise" si nje "person" tjeter me te njejtat veti si Ati ?!!
    Te nderuar forumista , Albani a predikon ketu nje fe monoteiste ose Politeiste?!!
    A jam une qe e kuptoj keshtu qe Albani na tregon se sipas Bibles paskan qene "dy" Zotra ,Biri dhe Ati , ose eshte Albani ai qe flet ose shkruan gjera te pallogjikshme !!!

Perendija nuk kufizohet me shkencen, ketu e ke drejte, por Perendija shkencen e ka krijuar ( mendoj ligjet fizike , kimike etj etj ) qe njerezit te kuptojne perendine ne menyre te sakte!!!
    Pra shkenca nevoitet sic e thash per te kuptuar Perendine ne menyre te sakte!!
    E di ti qe edhe ato fiset primitive qe jetojne rreth brigjeve te lumit Amazon, besojne ne Perendi , njelloj si puna e jote edhe ata nuk bazohen ne shkence ( sepse nuk kane lidhje me shkencen) , tani nese i permbahemi llogjikes tende se per mes sheknces nuk njihet Perendija , atehere del qe edhe ata fise besojne ne menyre te vertete dhe te drejte.
    Edhe dicka , shkenca ka bere shum gjera, qe ti sot je duke i perdorur duke filluar nga interneti e deri tek gjilpera!!!
    Zoti ka krijuar ligjet , njeriu per mes sheknces i ka zbuluar ato ligje dhe ka prodhuar gjera te ndryshme, andaj mos thuaj se sheknca nuk ka be asgje per neve!!!

Gostivari_usa
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Po cila qenka ajo pyetje aq e rendesishme qe paske bere dhe qe po pret pergjegje me kaq padurim, se ja, -ka dhe tjere qe mund te te pergjigjen ketu?
    Lexoje postimin tim qe i kam shkruar Albanit qe thot qe doemosdo te ket ekzistuar nje PERSON TJETER me fuqi te njejta si PERENDIJA !!!
    WE WILL NOT GO DOWN!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •