Pse nuk e poston kte copy-paste andej nga forumi islamik,pse keshtu do ja mbushesh mendjen ateisteve ti????
Pse nuk e poston kte copy-paste andej nga forumi islamik,pse keshtu do ja mbushesh mendjen ateisteve ti????
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Te Lumtė Samir...
Temė me Vend veq Suksese![]()
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Sam1r,po per aishen 9 vjeēare pse nuk the gje ti!!!!
ps.Qellimi i ketij nenforumi(besoj une)nuk eshte per te bere propagande muslimane copy-paste,right?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 23-02-2008 mė 16:30
UNE JAM TI-TI JE UNE
1. Rregulla pėr pjesėmarrjen dhe pėrmbajtjen - 1.3, 1.5, 3.3, 3.4
2. lol
3. Ekzistenca historike e Muhamedit?!
4. lol
5. Pėrkufizimi i "zotit"
6. lol
7. Poshte magjuperia pedofile turkofone e Dardanise. Jashte bythzinjte nga Dardania.
Kte material e kam marr nga nje web shqip islamik, nuk me kujtohet cili sepse qe moti e kam ne PC..
Arsyeja pse eshte ne kte nenforum, eshte sepse keto nuk jan fjal tonat, te besimtareve apo ndryshe "bythzinjeve" siq i quajn disa!!
Jan fjal te njerezve te medhenj, njerez si Lamartini e Ghandi, te cilet kan pas aq shum konsiderat dhe respekt per Muhammedin, saqe kur ju shoh juve se si flisni me vije turp te them se jam Shqiptar...
Nese jo si profet dhe te derguar te Zotit, ateher shikojeni si nje njeri te madh, nje njeri te paqes dhe jo urrejtjes, nje njeri te bashkimit dhe jo ndarjes, nje njeri te cilin bota e civilizuar e njeh mir dhe e respekton(nese jo me besim), ndersa ju " te tej-civilizuar e shani...
Pastaj akuzoni muslimanet shqiptar, dhe thoni se jan ata qe po perqajn popullin ton, dhe nuk shifni se ju jeni pikerisht ATA...
P.S. nese moderatoret mendojn se tema nuk perkon me nenforumin, ateher ju kisha lutur qe te mos fshihet po te zhvendoset ne vendin e duhur..
Ju faleminderit!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sam1r : 23-02-2008 mė 18:30
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
ēa te shofim si njeri te madh!!!!!pash nerin,ik tani se na felliqe me ato copy-paste,nuk eshte forum per propagande islamike ateizmi.
ps.SHQIPTARIT nuk i vjen turp qe eshte SHQIPTAR,dhe te lutem mos na perziej muametin me te qenit SHQIPTAR..............SHQIPTARI esht gje tjeter dhe muameti nga shkretetira eshte gje tjeter
UNE JAM TI-TI JE UNE
Zare! Krenarin e nje muslimani, truri qe ti ke mbi qaf, nuk e ka kapacitetin ta kuptoj
Un te kame quajtur femer, prandaj dhe nuk te jame pergjigjur, se mashkull dhe kaq telendar nuk me besohej.
Ti flet per civilizim, por ti as qe ja ke haberin se cfar do te thote.
Civilizim eshte ti njofesh te drejten e njerezve kushdo qofshin keta, dhe jo te rish e te shash arabet e muslimanet ne forum, kjo tregon injorancin tende te theksuar
Pra sic te te thash, truri qe ti e transorton me vete, nuk ka kapacitet te diskutoj per civilizim, kultur, edukat etj
Pavarsia e Kosoves i ka shokuar disa
SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR
Nuk e kam ditur se te jesh ateist sikur ti, duhet patjeter te jesh edhe idiot!!Nese me te vertet nuk e ke kuptuar qe nuk behet fjal per propagand islamike, por per fjal te njerezve te medhenje nga mbar bota gjat tere historis, ateher provo te lexosh edhe njeher se qfar permban!!
Apo ndoshta nuk din as te lexosh???..nuk quditem:P
Mos harro qe edhe At Gjergj Fishta ishte Shqiptar, por njerez sikur ti me trur te that dhe me gojen hapur, e detyruan qe te deklaroj veten si jo-shqiptar para tere botes!!
Diskutimi me ty eshte i kot dhe e konsideroj te mbyllur, kshtu qe pa replika tjera..
pershendetje!!
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Ky njeri qe thua ti,ka vrare njerez,ky njeri ka bere thirje te hapura per te vrare jobesimtaret,ky njeri ka aplikuar poligamine,ky njeri eshte martuar me vajze fare te vogel,te gjitha keto mua ma shpifin,keshtu qe ik bej propagande ne ndonje vend tjeter,jo ketu tek ky nenforum.
ec ik se nuk dua te te ofendoj,nuk bie ne nivelin tend
UNE JAM TI-TI JE UNE
(ēa te shofim si njeri te madh) - Din te Lexosh ti, Ty te duket njeri i thjesht
po pse 1/3 e botes mundohen ta ndjekin rrugen e tij e jo
rrugen tende...
(ik tani se na felliqe me ato copy-paste) - Ja vlen edhe pse eshte Copy-Paste
me mir eshte nje Copy-Paste me vler se sa te shkruash gjera qe te
perqeshin te tjeret...
(nuk eshte forum per propagande islamike) - e din qfare eshte Propaganda ?
(muameti nga shkretetira) - Nga Duhet te jete ky qe te jete njeri i mir per ty ?
_________
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Krijoni Kontakt