shyqyr qe nuk kane ma shume ne dore se kushedi ca kishin ba disa nga keta ketu, me mujt kishin cu ma shume se gjysen e shqiptarve qe besojne ne dicka ndryshe prej tyre, ne arabi, afrike a ku di une?!

ej o njerez a nuk e kuptoni se nuk keni asnje te drejte ti thoni atyre qe jane autoktone ku te shkojne a ca te bejne sidomos kur jane ne shumice, prandaj ju lutem sidomos atyre qe jetojne jashte edhe pretendojne se kane pare pak me shume ose atyre qe kane marre njefare formimi profesional a cfaredo qofte
te mendojne jashte kornizave, mjaft me injoranca, si puna
kjo qe bej une eshte mire dhe keshtu duhet te bejne te gjithe pra me mendjehapur , pa paragjykime, me tolerance e sidomos per disa
pa shfrymje inatesh apo aktivizime te komplekseve te inferioritetit bashkeatdhetar te nderuar, demokracia ne thelb te saj permban lirine e personit, mos u beni mendjengushte te deshironi(se ne te vertete nuk mundeni) te ia kufizoni dikujt kete, sidomos kur nuk perben kurrfare demi per shoqerine,,,
tani per te qene te sinqerte do kisha dashur disa fakte mbi rrezikshmerine qe permban shamija per shoqerine, (ama te argumentuara dhe jo vetem
lidhje pa lidhje nuk jena arabi a ku di une? ca asht ketu komunizem qe me me tregu se si me u vesh?!
Krijoni Kontakt