Close
Faqja 19 prej 22 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 217
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2005
    Vendndodhja
    Dirtyyy London
    Postime
    73
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sme duket çudi jo!
    Sa shqiptare kane perfituar nga femrat e huaja?Qofte per dokumenta,qofte per pasuri?
    Dhe mbrapa i hedhin si lecka,mbasi i kane zhvatur dhe rrjepur mire e mire!

Sa keq qe bota eshte katandisur ne interes...
    Sa keq qe dhe ne vete femrat shqiptare qe jetojme jashte,behemi pre e ketyre njerezve!
    Turp per kete shqiptar dhe parazit dhe turp per te gjitha ata qe nuk jane te zotet e vetes,por perfitojne ne emer te "dashurise" se dhene prej dikujt,ne nje kohe qe per ta lidhja ka qene vetem nje "perfitim"!

He moj se mire ju a bejn ketyre kurvave te anglis, vete e kruajn keto duan cuna te rinj per dashnor edhe nga ana tjeter ankohen. I am sure this guy which i assume is considerably younger then her, had to face public humilation going with this perverted whore for 10 years. i think a million paunds seem like a reasonable compensation. Now i dont think thats a noble way of earning a living but hey we dont know the personal circumstances of this young man, so who are we to judge

Kur martohesh, pasuria eshte e perbashket. Kur ndahesh do e ndash ne dysh. Mire ben qe kerkon ate qe i takon sipas ligjit.

Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    ska denim me vdekje,vec denim te perjetshem.

nuk eshte aspak normal denim i perjetshem. sepse ska qene me paramendim, ka qene e castit,pas argumentit qe kan pasur,eshte hapi sherri dhe ka ndodhur,ai nuk e ka pas ne mendje me para qe ta vrasi ate, hapni syte,mos ja fusni kot. te kishte qene anglez sdo ishte denuar me burgim te perjetshem kurr.
    o Angel e kishe thene ti "me vdekje" prandaj e vura dhe une ne kllapa.

Motivi per te cilin ka vrare eshte absurd. Pak rendsi ka per mua me paramendim apo jo. Jam i sigurte qe eshte denuar sipas ligjit. Nuk i ka dhene njeri me shume se c'lejon ligji.

Nuk e di se cfare denimi do i jepnin je anglezi, cdo ceshtje eshte ndryshe. Por nese do isha une gjyjates njerit qe i merr jeten tjetrit per nje muaj qera do i jepja denim te perjetshem.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    o Angel e kishe thene ti "me vdekje" prandaj e vura dhe une ne kllapa.

Motivi per te cilin ka vrare eshte absurd. Pak rendsi ka per mua me paramendim apo jo. Jam i sigurte qe eshte denuar sipas ligjit. Nuk i ka dhene njeri me shume se c'lejon ligji.

Nuk e di se cfare denimi do i jepnin je anglezi, cdo ceshtje eshte ndryshe. Por nese do isha une gjyjates njerit qe i merr jeten tjetrit per nje muaj qera do i jepja denim te perjetshem.
    me fal e kam shkru gabim.

po o djali,shko lexo ligjin pastaj thuaj se ka mor denim te drejte. dhe lexo edhe denimet e tjera,qe kane qene krime me te renda edhe nuk kan mar denim te till.

nejse mu me vjen keq per shqiptarin,se francezin i vdekshin dhe ato qe ka nshpi,sja pa kush hajrin.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    me fal e kam shkru gabim.

po o djali,shko lexo ligjin pastaj thuaj se ka mor denim te drejte. dhe lexo edhe denimet e tjera,qe kane qene krime me te renda edhe nuk kan mar denim te till.

nejse mu me vjen keq per shqiptarin,se francezin i vdekshin dhe ato qe ka nshpi,sja pa kush hajrin.
    mua nuk me vjen keq fare per nje vrases, qofte shqiptar kinez apo somalez

ligjin anglez nuk e di, po nuk besoj se gjykatsi ka dale mbi ligjin dhe ka dhene denim me te larte se c'lejohet (nuk parashikon ligji anglez denim te perjetshem per vrasje?). Cdo krim eshte i ndryshem. Besoj se mund te gjesh shume raste qe ndryshon denimi nga nje anglez te tjetri, dhe jo vetem nga nje anglez te shqiptari.

i/e regjistruar Maska e Jimy
    Anëtarësuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Krimi nuk falet

Te maresh jeten e tjetrit perben krim,dhe si i tille duhet paguar.
    Ai qe perkrah krimin,eshte me i rrezikshem se ai qe e ka kryer.
    Provoje dhimbjen nen lekuren tende O NJERI.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga bOndi_oo7 Lexo Postimin
    Dea_o7, lool ki kujdes ti me ken martohesh se po ti han edhe ty najkush parate e shumta qe i paske.
    Une me burrin ketu ne Usa e kemi nisur jeten nga zeroja dhe e di shume mire qe me do pa interes .Po te kisha shume para nuk do veproja si ajo .Paraja mund te bleje gjithcka, por jo dashurine.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Pas divorcit,cdo gje ndahet 50/50.Ky eshte ligj edhe ne Canada,qe per mua nuk eshte i plote.Duhet me u nda pasuria qe figuron nga dita qe behet kurorezimi.
    Prandaj edhe ne shumicen e rasteve njerezit bashkjetojne per nje periudhe te gjate kohe.
    Me vjen keq per anglezen.
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Shijaksi-London Lexo Postimin
    Dea
    A din ndonje vend ku shkojne pasaniket? sa gabim e ke kur thua "Te isha une si ajo s'martohesha kurre ,aq me shume ne moshen e saj".
    Po mire ca don te bente ajo ta lente pasurine ne SEX SHOP?
    N.q.s nuk do gjeja nje njeri te me pershtatej me mire do te preferoja te rrija beqare ose do bashkejetoja(jo te martohesha) me nje person dhe n.q.s do me bente te ndihesha mire atehere nuk do ta lija pa ja shperblyer ,per aq kohe sa do rrinim bashke.Akoma me mire po te zgjaste tere jeten .N.q.s nuk do arrija te kisha vet femije, do te adoptoja nja dy dhe do ja lija femijeve pasurine.KA shume gjera ne te cilat mund ta shpenzosh PASURINE dhe nuk eshte vetem "SEX SHOP" .

Normal qe martesa e tyre nuk do zgjaste,se ishte bazuar vetem te interesi.Ai e ka bere ne plan ndarjen ,qe kur eshte martuar me te,aq me shume qe dif. e moshes midis tyre ishte e madhe dhe normal qe lidhja e tyre nuk do zgjaste per nje kohe te gjate.Ajo duhet ta kishte menduar nje gje te tille para se te martohesh.

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    O njerez ju nuk kuptoni... Eshte e percaktuar ne ligj qe denimi per vrasje duhet te bazohet ne rrethanat se si ka ndodhur vrasja. Kjo do te thote qe merret parasysh nese vrasja ka ndodhur me gjakftohtesi apo ne provokim e siper para se te jepet denimi.

P.sh. Nje rast me perpara ka qene kur nje zezak vajti ne shtepine e nje "miku" te vet qe ishte nje shperndares droge rival dhe e vravi me arme. Puna eshte qe ate e pa vajza e vogel 7 vjecare e rivalit. Ai para se te dilte e vravi edhe vajzen e vogel mbrapa shpine sepse ajo ishte deshmitare ne vrasjen e tij. Tani ky person mori nje denim te perjetshem por me kusht qe nuk del para 35 vjetesh ne burg. Zakonisht cdo denim i perjetshem ketu ka nje sasi minimum qe duhet te besh perpara se te marresh ne konsiderate per lirim me kusht. (S'eshte e thene se do lirohesh mbasi te besh minimumin, varet tek sjellja mire etj...)

Tani ky "gazetari" ketu nuk e thote sa ja kane percaktuar minimumin ketij shqiptarit por nese eshte vertete e perjetshme domethene pa denim minimum i bie qe ky te vdesi ne burg. Kjo do te ishte vertete denim shume me shume i rende se sa jipet zakonisht. Nje rast kur u perdor ky denim eshte per nje serial killer qe vrau 6 goca te reja ketu ne Angli.

Zakonisht mund te marresh denim te perjetshem me minimumin 17-20 vjet ketu ne qofte se e pranon vrasjen.

Faqja 19 prej 22 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Shqipja Standarde: ASHAK-u ngren komision rishikimi...
    Nga drini_në_TR në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-07-2004, 13:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •