Close
Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 217
    progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Emona Dauti ka deklaruar ne gjyq se eshte e pafajshme dhe ka mohuar akuzat. Nje proces tjeter gjyqesor 5 ditoresh ne lidhje me kete qeshtje, eshte caktuar per me daten 23 Qershor te ketij viti.

Dhe krime te tilla jane ditore ne Britani, madje disa nuk arrijne te gjejne vend per nje cope artikull ne gazete.E veqanta ne kete rast eshte pozicioni i kriminelit dhe viktimes.Ne pjesen me te madhe te rasteve, ndryshe nga ky rast, gruaja eshte viktime e burrit.Shkaku i vdekjes me c'kam marre vesh une (me fal Muhamed, nuk eshte se dua te korigjoj informacionin por ne baze te gazetave lokale) eshte shterngimi ne fyt! Jo se ka ndonje rendesi ne kete rast por perdredhja e qafes ( neck twist) rezulton ne vdekje pothuajse te menjehereshme ndersa shterngimi i qafes (strangled) rezulton ne vdekje me te ngadalte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BvizioN : 11-01-2008 më 09:09
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    a hu se keni kap qiellin me dore more njerez a thu se ku keni shku..skeni faj se keni liri

@hermes Maska e Avduli
    Anëtarësuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    132
    Eshte kethyer e modes qe ne cdo koncert apo feste ne Angli te kthehet ne arene boksi ,
    une kur isha para 6 muajsh, shkova dy here ne koncerte qe oranizoheshin nga kengerar shqiptare , dhe te dy rastet plasi sherri ,kjo gje ne Londer eshte kethyer e modes tashme
    kur te shkoni ne ndonje feste vishuni me antiplumb dhe me helmete sigurohuni , ka surpriza
    Biles kam degju se aty shkohet vetem per tu zene, pasi njerez qe jane normal i kane braktisur me kohe keto festa apo koncerte .

Dija eshte Pushtet

Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    Citim Postuar më parë nga Avduli Lexo Postimin
    Eshte kethyer e modes qe ne cdo koncert apo feste ne Angli te kthehet ne arene boksi ,
    une kur isha para 6 muajsh, shkova dy here ne koncerte qe oranizoheshin nga kengerar shqiptare , dhe te dy rastet plasi sherri ,kjo gje ne Londer eshte kethyer e modes tashme
    kur te shkoni ne ndonje feste vishuni me antiplumb dhe me helmete sigurohuni , ka surpriza
    Biles kam degju se aty shkohet vetem per tu zene, pasi njerez qe jane normal i kane braktisur me kohe keto festa apo koncerte .

Avduli kete mesazh ta kishe shkruar me germa kapitale, mundesisht format 14 ta lexoje Lojnaxhiu i cili pa asnje lloj argumenti vjen ketu na derdellis sikur ne keto festa nuk ka pas incidente.
    nuk kam ndermend te hap arkivin tim te lajmeve tja rreshtoj me data vende incedentet e ndodhura neper festa jo vetem ne Londer por edhe Luton e Birmingham.
    pale pastaj sherret c'do weekend neper lokale shqiptare me muzike live.

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Po, ja se s'kam pune tjeter une vetem se te lexoj te "bertiturat" ne forum, qe behen me shkronja te medhaja. Mos i jep kurajo botes per te thyer rregullat e forumit dhe per tu dukur si injorant... nuk shkon me imazhin tend "te shperndarjes se kultures dhe civilizimit ne ket komunitet barbar dhe injorant".

Mos u bej dembel, ose beje ate qe ke ndermend ose mos fol kot. (Obobo, u paskan zene edhe ne Luton edhe ne Birmingham! Plot dy here te tjera!!! Ma hodhi posht argumentin te gjith! Hahaha.)

Meqe jemi ne teme me pelqen shume ky stili jot i pergjigjeve selektive... Pergjigjesh atje ku te leverdis kurse atje ku e shef qe nuk ke cfare te besh rrin pa fol. Apo ka te beje ndopak ky dembelizmi edhe atje? Jepi, jepi Muhamed... Aty mbahu se po e rregullon.

Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    Citim Postuar më parë nga lojaxhiu Lexo Postimin
    Po, ja se s'kam pune tjeter une vetem se te lexoj te "bertiturat" ne forum, qe behen me shkronja te medhaja. Mos i jep kurajo botes per te thyer rregullat e forumit dhe per tu dukur si injorant... nuk shkon me imazhin tend "te shperndarjes se kultures dhe civilizimit ne ket komunitet barbar dhe injorant".

Mos u bej dembel, ose beje ate qe ke ndermend ose mos fol kot. (Obobo, u paskan zene edhe ne Luton edhe ne Birmingham! Plot dy here te tjera!!! Ma hodhi posht argumentin te gjith! Hahaha.)

Meqe jemi ne teme me pelqen shume ky stili jot i pergjigjeve selektive... Pergjigjesh atje ku te leverdis kurse atje ku e shef qe nuk ke cfare te besh rrin pa fol. Apo ka te beje ndopak ky dembelizmi edhe atje? Jepi, jepi Muhamed... Aty mbahu se po e rregullon.
    Lojnaxhi
    kam gjera te tjera me rendesishme per te bere. nuk shpenzoj shume kohe ne forume apo me lojna MP3 si puna jote.
    ja te them disa argumente per kete teme.

-ke degjuar ndonjehere per nje vrasje te nje djali nga shkodra naten e krishtlindjeve 2005 ne zonen Wood Green ne nje koncert me kengetar te ardhur nga shkodra?

-Apo per nje sherr jo me larg se ne Tetor 2007 ne lokalin Vllaznia Geeen Lanes ku per pak sa nuk qene duke rrah Gezim Krujen?

-Apo per nje sherr ku thyheshin karrike ne kokat e shqiptareve ne zonen Ilford ne lindje te londres ku po festohej Festa Kombetare?

-Apo per therje me thika ne zonen Shepherds Bush ne nje feste me shqiptare ku antare te grupit OTR u cane me njeri tjetrin.

nese jo, kerko dhe gjeji keto lajme apo pyet njehere miqt e tu.
    nese si gjen dot me thuaj ti risjell ne kete forum.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o shijaksi kush jane keto shkodranet vlla a mund ti dim si emra
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Shiko, une nuk e kisha punen edhe aq tek sa jan zene ketu e sa jane zene atje. Qe ndodhin me raste ajo eshte gje qe e dijne te gjithe... por nuk besoj qe eshte e vertet qe te thuash qe ne shumicen e festave ka sherre. Ka plot raste qe festa kalojn pa sherr, kam qene vet ne plot por kush do e marri vesh kete... kush do e raportoj? Po ti shohesh keto rastet qe permend ti, eshte nje sasi e gjate kohe. Vete ky lajmi i temes eshte 6 muaj me pare.

Kam qene edhe ne festa qe ka patur mosmarreveshje, por nuk eshte e thene qe keto jane shumica. Kjo varet edhe nga cfare quan ti, sherr. Ne plot festa do kesh ndonje gje qe nuk do vej mbare, por kjo nuk ndodh vetem tek ne. Shko ne cfare do lloj klubi nate, feste apo cfare do lloj celebrimi e do qelloj qe do shofesh, jo indian, xhamaikan, afganistanez e lesh e shejtan qe do hahen. Nuk ma ha mendja qe ka ndonje lloj ndryshimi te madh tek ne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga lojaxhiu : 14-01-2008 më 17:22 Arsyeja: gabim drejtshkrimi

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    o Lojaxhiu ca meresh me kte tipin amon,,ky as si gazetar qe e ka si profesion nuk vlen, shife ca thot, e ka bere ate shkrim si te thuash ti,tdhifsha luften e pare dhe te dyte boterore para sherrit tek sound club.............ahahaha vertet qesharake.

u rrahen sepse Tropojani i kerkoi cigare goces,,dhe ishin dy grupe.lol
    ahahahahahahahahahahahahaha kjo teme eshte per humor jo per shtypin ose informacione

une kam qene vete aty ate nate,edhe ska pas asnje lloi grupi te formuar thjesht njerze qe kan shkuar per te bere qef ne nje ambjent me muzik shqiptare dhe shqiptare.
    ne cdo lloi vendi ndodhin sherre dhe aksidente,nuk e shof cne kjo urrejtje ndaj shqiptarve.

a doni perfundimin,,,,,,,,,, Tropoja fitoj
    rrafi edhe bodyguardad e Sound'it, ja u beri mire pasi na can koken duke kerkuar ID tek dera dhe duke thene duhet te jeni te shoqeruar. loool
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778

Burgosen 2 “konsujt” shqiptarë të Europës

Kishin ndërtuar laboratorin më të madh kapur ndonjëherë në Angli

Burgosen 2 “konsujt” shqiptarë të Europës

Ju kapën 1,800 pasaporta boshe dhe 2,000 faqe biometrike

Nga Londra
    Muhamed Veliu

Dy shqiptarëve të cilëve ju kapën 1,800 pasaporta boshe me vlerë më shumë se një milion paund janë dënuar nga një gjykatë londineze dhjetë vjetë burg në total.
    Ata kishin ndërtuar laboratorin më të madh të falcifikimeve kapur ndonjëhere në Britaninë e Madhe, duke u shndërruar kështu në “konsuj” të shumë shteteve europiane në Londër
    Denis Cenolli sëbashku me Altin Ibrahimin u dënuan me nga pesë vjet burg secili.
    Edhe dy bashkëpuntorët e tyre bullgarë Krum Poibrenski dhe Kiril Velev,
    që merreshin me distribucionin dokumentave të falcifikuar do të dënoheshin me tetë vite burg në total.
    Të katër ata kanë pranuar akuzat për prodhim dhe shpërndarje të pasaportave të falcifikuara duke përfituar dënime të lehta.
    “Sasija e pasaportave të sekuestruara gjatë këtij operacioni ishte më e madhja kapur ndonjëherë në Britaninë e Made. Besojmë se vlera e shitjes së tyre do të ishte mbi një milion paund” ka deklaruar në përfundim të procesit gjyqëso inspektori Nick Downing që hetoi këtë grup kriminal
    Scotland Yard ka konfirmuar fillimin e një hetimi për sekuestrimin e aseteve brënda dhe jashtë Anglisë për dy shqiptarët dhe bullgarët.
    Ndërkohë gjykatësi Anthony Bright urdhëroi dëbimin e tyre nga Anglia në fund të dënimit.
    Sipas policisë londineze e cila shkatërroi këtë grup kriminal disa muaj më parë gjatë kontrollit të laboratorit në zonën Poplar Grove në Londër u gjetën 1,800 pasaporta boshe të shteteve të ndryshme europiane dhe aziatike mese tyre 212 pasaporta britanike.
    Prej tyre 562 pasaporta finlandeze, 428 portugeze, 62 koreane. Gjithashtu pasaporta letoneze, sllovene, daneze, greke,italiane belge dhe franceze, përfshi një mori vulash të autoriteteve të emigracionit të këtyre vëndeve.
    Krahas pasaportave boshe të shteteve europiane u gjetën edhe një numër i konsiderueshëm pasaportash shqiptare .
    Ajo që ka shqetësuar më tepërmi policinë londineze është fakti se gjatë kontrollit u gjetën 2,000 faqe pasaportash biometrike teknollogji e cila ka pak kohë që është futur në përdorim. Pjesë e sekuestrimit ishin edhe 1,000 karta plastike boshe për prodhim patentash për drejtim atomjeti.
    Cennoli, Poibrenski dhe Velev do të arrestoheshin brënda ambienteve të laboratorit. Ndërda Ibrahimi disa orë më vonë në një adresë tjetër në Londër.

Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Shqipja Standarde: ASHAK-u ngren komision rishikimi...
    Nga drini_në_TR në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-07-2004, 13:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •