Close
Faqja 18 prej 22 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 217
    i/e regjistruar Maska e F-tim
    Anëtarësuar
    21-02-2008
    Postime
    88
    hallall i koft me te vertet eshte treguar shqiptar
    whay people drink and drive ! They can Smoke and fly

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin Lexo Postimin
    Tjetri nuk vritet per asnje arsye. Mua me kishte £600 qera per muajin tjetri dhe nuk mi dha. I luante rulet dhe he do ti jap sot do ti jap neser, dhe nuk u dhane. Tani duhet ta vrisja ate une? Krimi eshte krim, dhe ne momentin qe ti merr thiken apo pistoleten dhe e vret tjetrin e ke bere mend per ta vrar. Qitsohuni dhe mos flisni si kodra mbas bregut..
    o djal aresyeto ne radhe te pare, une nuk po them qe kane bere keq se e kan fut mrena, por denim me vdekje nuk eshte aspak denim i drejte, se ti e din fare mire qe ketu,kan vrare kalamoj ne menyre shume harbute,dhe kan prere njerzit dhe ja u kan ngrene trute,dhe kan mor vetem disa vite burgim. dhe kur ka ardh fundi i kan cilesu si te smure psikologjikisht,dhe kur kan dal,kan bere po prap te njejten gje.

ai shqiptari nuk e ka pas ne plon me e vra,por pasi duke folur dhe debatuar,nga gjak nxehtesia dhe nervat,dhe ka ndodhur,ai ska vajt me e vra duke pare tv ose duke fle gjume, po aresyetoni pak.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Ata qe cilsohen si te semure natyrisht qe marrin denim me te ulet. Por kete duhet ta provojne, nuk mund te thuash thjesht jam i cmendur dhe ta pranon menjehere gjykata.

Ky ka vrare per arsye banale dhe eshte denuar me burgim te perjetshem (jo me vdekje). Mua me duket normal fare denimi.

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ata qe cilsohen si te semure natyrisht qe marrin denim me te ulet. Por kete duhet ta provojne, nuk mund te thuash thjesht jam i cmendur dhe ta pranon menjehere gjykata.

Ky ka vrare per arsye banale dhe eshte denuar me burgim te perjetshem (jo me vdekje). Mua me duket normal fare denimi.
    ska denim me vdekje,vec denim te perjetshem.

nuk eshte aspak normal denim i perjetshem. sepse ska qene me paramendim, ka qene e castit,pas argumentit qe kan pasur,eshte hapi sherri dhe ka ndodhur,ai nuk e ka pas ne mendje me para qe ta vrasi ate, hapni syte,mos ja fusni kot. te kishte qene anglez sdo ishte denuar me burgim te perjetshem kurr.

Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin Lexo Postimin
    Tjetri nuk vritet per asnje arsye. Mua me kishte £600 qera per muajin tjetri dhe nuk mi dha. I luante rulet dhe he do ti jap sot do ti jap neser, dhe nuk u dhane. Tani duhet ta vrisja ate une? Krimi eshte krim, dhe ne momentin qe ti merr thiken apo pistoleten dhe e vret tjetrin e ke bere mend per ta vrar. Qitsohuni dhe mos flisni si kodra mbas bregut..

Tani dhe ta vrisje dhe te hyje brenda nuk shkon se dukesh dhe djal i ri , por me 600 lira kaloj muajin ke burdello e lagjes una dhe kenaq shpirtin , ndonje kacavide kembve e ka hak ky qe te ka paret .
    Kjo puna e qitjes si ishte ?!

Tani me sqaro dicka o i ndrituri gazetar , pse e kishte Scotland Yard nder ''top ten wanted'' kete tipin !!??
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga apollon 23 Lexo Postimin
    Tani dhe ta vrisje dhe te hyje brenda nuk shkon se dukesh dhe djal i ri , por me 600 lira kaloj muajin ke burdello e lagjes una dhe kenaq shpirtin , ndonje kacavide kembve e ka hak ky qe te ka paret .

Tani me sqaro dicka o i ndrituri gazetar , pse e kishte Scotland Yard nder ''top ten wanted'' kete tipin !!??
    mua per vete me ka habitur qe e paska pasur nje nder top ten wanted
    mgjithse ky gazetari fluturon me presh ne .... nga nje here,dhe i mer gjerat mbrapsht.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    o djal aresyeto ne radhe te pare, une nuk po them qe kane bere keq se e kan fut mrena, por denim me vdekje nuk eshte aspak denim i drejte, se ti e din fare mire qe ketu,kan vrare kalamoj ne menyre shume harbute,dhe kan prere njerzit dhe ja u kan ngrene trute,dhe kan mor vetem disa vite burgim. dhe kur ka ardh fundi i kan cilesu si te smure psikologjikisht,dhe kur kan dal,kan bere po prap te njejten gje.

ai shqiptari nuk e ka pas ne plon me e vra,por pasi duke folur dhe debatuar,nga gjak nxehtesia dhe nervat,dhe ka ndodhur,ai ska vajt me e vra duke pare tv ose duke fle gjume, po aresyetoni pak.
    ..Rrofsh per reputacionin .. tu rrit nera!.
    Tani te zihem une me filanin ti fus thiken une se me shajti nga motra, duhet te haj me pak burg se me preku nderin e familjes? Kacatore lales, krimi eshte krim, dhe si cdo krim barazohet me 0. Se ky tipi hengri 25 apo life ajo varet nga rreptesia gjykatesit dhe nga rrethanat. Nuk justifikohet krimi o e bera ne gjak-nxehtesi e siper. Tjeter gje po te jesh i semure psiqik duke mare ilace, dhe ben dicka te tille.
    Nje shoku im ja kerrciti me gote kokes bodigardit ne klub miku hengri 5 vjet brenda. E mendonte ai qe do hante 5 vjet per nje got kokes? E di si e vlersuan ne gjyq? Po sikur te kishte vdekur!..
    Jam JETUS jo TREGUS!.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar më parë nga apollon 23 Lexo Postimin

Shoku, me tipa te till ti rrish larg...se shesin dhe veten... Kacaviden dhe me shume ja bera ben kur i vajta ke puna. Por ce do? Ja vlen barra qeran?... Zere se 600 nuk i kisha. Tjetrin hiqe nga shpija po, por jo te tregohesh trim. Se per hic gje... iken per lesh dhie..
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    ore po te ishte si thu ti kshu, cdo njeri qe vret nje person u dashka burgim te perjetshem, po dale se duhet studjuar gjerat, ai ka bere gabim,nga casti kur ka bere sherr dhe ka ndodh.

eshte ndryshe kur vete me paramandim per ta vrare dike,dhe ndryshe kur ndodh nga casti ne nje argument/zenke.

po ti cne kaq tolerant kshu,mos me me pagu mu qeran 600 pound ja kisha vra dhe komshiun lere me ate DDDDDDDDDDDDDDDDDD loool

per rep nuk ka gje,flm dhe nga na jote

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Asgje nuk mund ta jusifikoje vrasjen, pervec rastit kur kryhet me motive vetembrojtje!Kur nje i pandehur gjykohet, juria kryesisht perqendrohet ne motivin e krimit! Vrasja e dikujt per mos pagese qiraje eshte motiv i ulet. Ka menyra te tjera ligjore per tu marre me probleme te tilla.

Te tille njerez me temperament te pakontrolluar kane bere krime te tjera pas lirimit nga burgu, prandaj mendojeni kur shprehni keqardhje per denimin.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Faqja 18 prej 22 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Shqipja Standarde: ASHAK-u ngren komision rishikimi...
    Nga drini_në_TR në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-07-2004, 13:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •