Nuk ka ndonjë të keqe që po durojmë për momentin jo. Populli po feston, nuk ka ndonjë të keqe këtu. Por, ajo për të cilën po festojmë është realisht humbja e madhe e jonë. Pakoja e Ahtisarit, për të cilën po festojmë, tash do të zbatohet, dhe që ta dish se çfarë parasheh kjo Pako, lexo më lart në postimin numër 30.o popull duroni,,,
Pra gjendja pak a shumë kështu: Nuk është keq që të presim e të durojmë për ditë më të mira. Përkundrazi pas kësaj feste do të fillojnë ditë më të zeza (të cilat vetë i kanë pranuar politikanët e Kosovës.)
E kanë ndërru edhe historinë. Pakoja e Ahtisarit i njeh kishat si Trashëgimi Kulturore Serbe. Me këtë neve na bën ardhacakë, sepse këtu paskan qenë serbët.keto mund te nderojne flamurin,emrin,e te gjitha,por historine e kombit shqiptar nuk munden me e nderu, edhe nje dite kemi per tu bashkuar ne shqiperine e madhe ,ilire.
Pakoja e Ahtisarit u mohon shqiptarëve të Kosovës historinë si vendas. Sipas Pakos së Ahtisarit ne nuk kemi këtu histori. Rrjedhimisht nuk kemi kurrëfarë të drejte për referendum, për të vendosur për fatin tonë.
Krijoni Kontakt