Normal qe Zoti eshte Ai qe do tua deshmoj se nuk kane qene genjeshtra. Ndersa une dhe Baptisti do te ballafaqohemi ate dite (dite qe nuk e beson Baptisti se do vije fare e lere me te me shohi mua duke e pyetur "A beson tani se nuk ishin shkarravina?"). Edhe ti do te jesh aty, bile si rreshqitas do te kap edhe ty pak.![]()
Why do people with closed minds always open their mouths?
...ka ndoshta 1000 arsye per te mos besuar por ka 1001 arsye per te Besuar ne Zote mua me mjaftone ajo 1-shi se Zoti ekzistone se eshte i pa fillim dhe i pafund per ne dhe na le te dime sa ai deshirone qe ne te dime.
Vecorite e Allahut jane nder te tjera edhe keto
All-llahu ėshtė Njė,
nuk ka Zot tjetėr pėrveē Atij.
Ai ėshtė mbikqyrės i pėrhershėm dhe i pėrjetshėm.
Atė nuk e kap as kotja as gjumi,
gjithēka ka nė qiej dhe nė tokė ėshtė vetėm e Tij.
Kush mund tė ndėrmjetėsojė tek Ai,
pos me lejen e Tij,
e di tė tashmen qė ėshtė pranė tyre dhe tė ardhmen,
nga ajo qė Ai di,
tjerėt dinė vetėm aq sa Ai ka dėshiruar,
Kursija e Tij (dija-sundimi) pėrfshijnė qiejt dhe tokėn.
Kujdesi i Tij ndaj tė dyjave,
nuk i vjen rėndė,
Ai ėshtė mė i larti, mė i madhi.
Kuran - El-Bekare. 2 255
...eshte mire qe njeriu te kerkoje argumentet dhe arsyet dhe mos te besoje verberishte sepse ashtu na udhezone edhe vete Krijuesi yne i Madherishe dhe fuqiplote, por ti studijoj argumente dhe ti krahasoje me Kur-anin ai me siguri se do te gjeje rrugen e vertete, nese ka qasje seriozi dhe perkushtim njerzore...
...Ne jemi krijesa te krijuar me urdherine e Krijuesit tone, si sot psh. njeriu ka arriture te krijoj robote eshte bere nje vete krijues qe i deshmone se asgje nuk pike nga fantazia dhe galaktika gjithe cka ka krijues dhe rregulla e detyra qe i nenshtrohet NJESHIT te madhe Allahut dhule xhelal...
tungiii
Ne fakt nuk jam ne gare me asken , po nese e ndjen veten tende te afte per gare urdhero dyert i ke te hapura.
Sa i perket mesis4ever nuk kam cfar te garj me te, ai eshte genjeshtar, andaj nuk kam pse te garoj.
Nga ana tjeter kur dikush eshte ne gjendje qe nga asgjeja te krijoj kontradita per Kuranin , une kam te drejte morale qe ketyre tipave tua sjell gabimet Biblike dhe per dallim nga ato une sjell te verteten e jo genjshtra.
Kur jemi tek Bibla ta postoj edhe nje kontradite tjeter![]()
Sipas Bibles nuk dijet se kush e urdheroj Davidin te luftoj me popullin e tij, Perendija ose Satani!!!
Nje nje pjese te Bibles shkruan qe ishte i urdheruar nga Perendija dhe ne nje pjese tjeter te Bibles per te njejten ngjarje shkruan qe ishte i urdheruar nga Satani.
Me Respkt Gostivari_usa
P.S." Gafa me e madhe Biblike eshte krijimi i Diellit ne diten e katert dmth tre dite mbas Krijimit te Tokes"
WE WILL NOT GO DOWN!
Alban-jo-Albani
Do rritesh e do mėsoshė.Unė kam djalin sa ty,e po tė doja tė ofendoja nuk mė mbante gjė,por kujdes se je shum i ri dhe i vogėl pėr t'u dhėnė mėnd tė tjerėve,cilėtdo qofshin!Meqė beson nė zot!(Gjė qė ta them qė nė fillim se nuk tė janė hapur sytė)Nuk mbrohet zoti i jotė duke sharė!Po qe pėr gjuhėn unė nuk them asgjė mė tepėr nga ē'mund tė shpreh populli i thjeshtė pėr ca drurė tė shtrėmbėr si ty.
Ca pytje pa kuptim!!
Ti hapsi Temes e din kush e ka kriju Zotin ?
Beni shum shaka ju.
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
drague, tu sei tedesco,dove minchia hai imparato l'italiano
![]()
si kan pasur mundsi fisi i Mayave qe qysh para 25.000 viteve te jen aq te sakt ne matjet e tyre astnomike ku matja e tyre me matjejet e tekonlogjis te shekullit 21 dallojn vetem per disa seconda ???
e kisha edhe ni pytje per besimtaret musliman ....
kur thuhet se ne librat tjer te shejt nderhyri dora e njeriut zoti u betua se do ta dergoj ne liber ku do ta mbroj dhe askush nuk do te mund te nderhyj ne te ...
ku Faktikisht ne Kuran nderhyn kush doo kush do mundet ti thot vetes dijetar dhe ta komentoj ate ne menyren e vet ....
po ce se une vazdhoj ta lexoj kuranin edhe diqka kam te pa kjart at'her me duhet te kapem per disa dijetarve ku mendimet e tyre dallojn me njoni tjetrin e ku te kapem une prej dijetarit qe me pelqen mua apoo ta perpiloj nje ide timen reth asaj edhe pse mund te mos jet e sakt aoppp prap te bej nje pyetje pse zoti nuk na i spiegoi gjanat ne menyr direkte po ju la hapsir njerzve te nderhyjn ne fjalet e ti ???
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga extreme : 15-02-2008 mė 09:10
We are all Aliens
Krijoni Kontakt