Close
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 147
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Po mer ice-boy shume mire e ke vajza ka mbaruar bujqesi e burri tullaxhi: goxha cift i lumtur jane: e vissero tutti felici e contenti.
    Puna eshte se shumica e te pashkolluarve kur vjen fjala ne ndonje bisede me miqte hiqen si me te mencur se te shkolluarit e flasin me menyre perulese per vajzen qe kane ne krah pa e menduar shume gjate se ne fakt dalin vete bllof. E thame edhe me larte njeri s'te ben shkolla, por perseri shkolla te ven te arsyetosh te pakten sepse shikon shume raste e njeh shume njerez, nuk rri mbyllur ne kafazin e arte te mendjes tende.
    P.sh nje forme e mire per te hapur mendjen eshte edhe forumi, per ata qe nuk jane vetem per fitoren e mendimit te tyre e kam fjalen, dmth qe bien ne ujdi qe edhe dikush tjeter ka rendesi ne bisede, sepse sic dihet cdo bisede eshte dyshe, jo per gje por ndryshe do te quhej monolog, sikurse edhe cdo cift ka dy njerez e ne mes tyre duhet te jete harmoni shpirterore, mendore etj etj... Po nuk ekzistuan te gjitha keto elemente ne nje cift jeta mes tyre behet banale. Prandaj si perfundim shkolla e larte ka rendesine e vet vetem e vetem per menyren e te konceptuarit ne jeten e perditshme, ndersa per qellime ekonomike apo mburrjeje nuk shikohet shkolla, por xhepi, puna, miqte, udhetimet, rrobat, makinat, miqte e gjera te tilla pavlere, sipas meje te pakten. ciao
    s"jam dakord me kete mendim per mua pergjigja eshte BOCIATO AS SUFICENCEN NUK ARRIN

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    sikur po kerkon njeri note nga ana jote, apo mbase ti pasqyrohesh ne ata njerez qe kam marre si shembuj une aty???
    La vita è bella...

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Citim Postuar më parë nga xhuliana Lexo Postimin
    Shume e drejte kerkesa e ne vajzave! une e dua personin prane meje me te pakten 3 universitete!!
    Ne Shqiperi paska humbur koncepti i zgjedhjes pa kondicione.
    Me rafte nje presje mua per ty mi xhuliana
    Per cfare te duhen 3 universitete tek mashkulli i jetes tende (kur te vi koha se s'ka ardhe akoma)?! Mos ndoshta do i duhet cdo vakt (mengjes, dreke, darke) nga nje universitet me u marre vesh me ty eee p

Shkollimi, nuk diskutohet qe eshte shume i rendesishem por personalisht mendoj se ne zgjedhjen e partnerit e per nje marredhenie te shendoshe e me jetegjatesi nuk jane te rendesishme gradat ( diploma, master etj.) por "perputhje ndjenjash, vlerash & mendimesh gjithashtu nje balance intelektuale".

Ne shqiperi por jo vetem, perzgjedhja e gabuar e partnerit duke gjykuar vetem mbi baze te (arsimit, pasurise, pozicionit profesional) eshte tregues i mjaft divorceve dhe familjeve me probleme.

Eshte mese e kuptueshme se nje *disbalance* intelektuale apo pozicioni shoqeror-profesional, midis dy individeve nuk mund te jete opcioni me i mire per tu zgjedhur, ne rast se pretendohet per nje marredhenie te qendrueshme dhe te shendoshe.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Burri qe eshte "burre" nuk ka nevoje per shkolle te larte !
    ... lol

fading way
    Anëtarësuar
    24-01-2008
    Postime
    42
    hahahh. femrat kurre nuk do te kanaqen edhe sikur burri ti plotesonte te gjitha ato kushtet. natyra e femres eshte pakenaqesia, ose kenqesia per nje moment te shkurter. per mendimin tim duhet te jesh sa me i c'rregullt dhe femrat do te dojn me shume. kjo asht fact konkret i jetes, gjithe maskarenjt kane gra te bukura, gjithe cunat e mire flejne vetem
    senseless universe!? maybe!

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    eh ti e vulose mire: femrat jane thjesht kalkolatore qe s'ia kane shoqen sipas teje.
    Pse mer mos ka ndonje manual apo fjalor qe t'i ka shpjeguar kaq mire ty si jane femrat e cfare duan femrat; jo po pse s'e thua si ai tjetri ti qe femrat duan dajak mjes drek darke e prape nuk ngopen sepse kush e di na e mbush menjen me mire ...
    Femra eshte njeri sikurse edhe mashkulli e para e punes edhe mendja e njeriut e deshira nuk varet nga gjinia ne pergjithesi por nga njeriu ne vecanti. Mos i pergjitheso gjerat te lutem sepse na ul shume me kete gje. Nqs nje femer kerkon nje djal me shkoll te larte e kerkon vetem sepse edhe ajo eshte me shkoll te larte e mundohet qe te kete nje te ardhme te mire e jo nje jete koti e pa principe morale, kulturore, edukative, mendore e keshtu e me rradh
    La vita è bella...

Citim Postuar më parë nga iliro Lexo Postimin
    hahahh. femrat kurre nuk do te kanaqen edhe sikur burri ti plotesonte te gjitha ato kushtet. natyra e femres eshte pakenaqesia, ose kenqesia per nje moment te shkurter. per mendimin tim duhet te jesh sa me i c'rregullt dhe femrat do te dojn me shume. kjo asht fact konkret i jetes, gjithe maskarenjt kane gra te bukura, gjithe cunat e mire flejne vetem
    Iliro nuk eshte e vertet qe femrat nuk kenaqen kurre, perkundrazi po ta njohesh nje femer tamam do ta kuptosh qe ato kenaqen me shume pak. E keqja eshte qe meshkujt nuk perpiqen ta kuptojne se cfare ajo kerkon.

Sa per mendimin tend qe gjithe cunat e mire flejne vetem, eshte shume interesante se vajzat ndihen ne te njejten menyre, qe ato te mirat flejne vetem dhe ato te tjerat marrin cunat e mire. Ec merre vesh kete pune tani

Nuk mendoj se eshte puna e nje diplome, por mendoj se ka te beje kapaciteti i njeriut. Njerezit kane nevoje qe te kene dike ne krahun e tyre qe mund te bejne nje muhabet tamam per gjithcka, ne cdo aspekt te jetes. Nqs niveli nuk eshte i njejte, atehere eshte mese e sigurte qe njeri prej tyre do ndihet inferior ndaj tjeterit dhe do fillojne kontradikta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    ato qe i dojne me universitete shume mire se do te martohen me shkollen ata dhe pastaj kur njehere te grinden do ja permendi burri ti me more per lekun tim ti sme more mua si njeri, ti dashurove poziten time e jo thjeshtesine time.sa me i thjeshte njeriu aq me i mire.e jo te kesh frike te ulesh ne sofer me ta e te te shikojn per cdo veprim qe do besh.u qove te marresh pjaten apo jo.e pastaj pas nje kohe te gjitha permenden.kur ke barazi mendimesh ndjenjash,shkoni si shoke se bashku si moter e vella.e i tregoni cdo gje njeri tjetrit i qani hallet bashke duke e kuptuar njeri tjetrin kjo eshte shkolla..se ai qe ka shkolle te madhe do te thote jo moj ti sdin eshte keshtu !un di me shume se ti.qofte edhe duke luajtur ta thote tamam pas ca kohesh dhe ju mbet ne mendje ajo fjale e cdo gje.i ka vertetuar jeta kto
    Ndryshuar për herë të fundit nga `JM` : 26-01-2008 më 06:58

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga Dalan Lexo Postimin
    Burri qe eshte "burre" nuk ka nevoje per shkolle te larte !
    ... lol
    Ka lloj lloj burrash.
    Ka burra qe shkojne me burra.
    Ka burra qe shkojne me burra e me femra te shthurura,
    dhe ka burra qe rajne femrat se nuk kane kulture e nuk din si t'i thone gjerat me fjele.

Perfundimisht, per mendimin tim, burra te vertete jane ata qe arijen te kuptojne nje femer, ta respektojne, te mos e tradhetojne kurre, te sillen mire sikunder do sillet edhe ajo (normale) dhe te dine te dashurojne pa klecka.
    Po keta burrat e paragrafit te fundit jane shuuuuuuume te rralle.
    Te shumtet i perkasin paragrafit te pare qe permenda.

Ky esht realiteti.

Pershendetje
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Universiteti te zhvillon njohurite drejt 1 dege te caktuar por nuk eshte e thene qe te te japi njohuri per kompleksin e jetes.
    Ore, se dhe ti me duket me kete arsyetim do ngelesh pa nuse :P Ne tru ka njeriu neurone. Nepermjet aktivitetit mendor te nuancuar truri krijon lidhje te reja neuronale te cilat rezultojne ne nje inteligjence me te larte. Inteligjence e cila te ndihmon ne shume raste te jesh dhe me empatik, me sensibel, me social ...etj. Pra shkolla te zhvillon potencialin ne te gjitha fushat e jetes.

Pastaj, kur mund te zgjedhesh, do ishte budallek te mos zgjedhesh me te mirin. Nje here jetojme(pervec ne Budizem), per hir te luftes anti-klasa u deshka shpenzuar jeta me nje me tre klase shkolle? Jo o cun! Me mire get the best there is dhe konsumoje
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mësuesi SMS prindit: Fëmija yt mungon në shkollë
    Nga Davius në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 13:13
  2. Kritika e interpretimit Protestant të Biblës
    Nga Tannhauser në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:39
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  5. 5 Universitetet më të mira në Amerikë
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •