Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 147
    Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Observer Lexo Postimin
    Po ca ka te mos kesh shkolle te larte.
    Psh.
    Bill Gates deri 55 vjec pa shkolle ka qene dhe mesa di une eshte i martuar.
    Ketu nuk behet fjale per martese se s'ka ngelur laraske pa bisht e tenxhere pa kapak, por behet fjale vetem per ate qe nje vajze apo djale me shkolle te larte kerkon te martohet me nje djal apo vajze qe ka po te njejtin nivel arsimi, sepse edhe botekuptimet jane me te ngjashme sikurse edhe arsyetimet neper biseda.
    La vita è bella...

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Bill Gates deri 55 vjec pa shkolle ka qene dhe mesa di une eshte i martuar.
    Epo ndryshojne pak gjerat kur kemi te bejme me bilionerin me te madh te botes gjate dekades se fundit
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anëtarësuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Observer,
    e kami fjalen per njerz se pershtaten ...
    qfar muhabeti mund te bejn nje burr se esht doktor me nje gru se sdin me lexu as me shkru, ky shembull eshte ekstrem por tregon se pak a shum njerzt duhen te jen njejt apo?
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Ka shume kohe qe ne Shqiperi mbizoteron nga ana e Femrave interesi ta marrin burrin me shkolle te larte duke menduar se Shkolla e Larte e ben njeriu me Komplet.Ky eveniment eshte ne rritje te madhe.Gjithashtu doja vetem te Shtoja qe deri diku jam Dakort me ato femra qe e kane si parim arsimin e larte pasi jan dhe vet te arsimuara.Per neve qe po studiojme jam Shqiperis si i behet Halli?Sepse mbasi diploma jone njifet te pakten ne EU (EUROPA UNITA) kjo na jep te drejten te jemi Superior dhe te kerkojme dhe neve 1 Goc qe eshte arsimuar ketu.Sipas juve eshte i drejte ky Parim i Femrave?
    Hahahaha! Kam qeshur me lot Ne fakt, te te them une as qe ju hedh syte atyre qe s'kane mbaruar ne EU ose Amerike keshtu qe... nen nivelin tim intelektual aq qe behet fjale, ndryshe ke do shfrytezoj une?
    Njeriu nuk martohet me shkollen por me nje njeri qe intelektualisht te pershtatet, me nje njeri botekuptimi i te cilit eshte afer tendit. Njeriu i varfer ka miq, ka familje...imagjino ti coj une im ate ne shtepi nje njeri qe s'eshte ne gjendje te kuptoje muhabetin e tije! Ose te me sjelle ai miq ne shtepi qe jane zero me bisht nga niveli, alabake!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 20-01-2008 më 15:38
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Neudeplein_NL
    Anëtarësuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Nederland
    Postime
    59
    O Zot sa i urrejt injorantet!!!

Jo per ndonje gje, po per te vetmen arsye se nuk jane ne gjendje te kuptojne se ne cfare niveli jane. Edhe kur hyn ne muhabet me ta (ato) hiqen se vetem ata dine e te tjeret nuk ekzistojne.

Respekti eshte nje form e kultures se njeriut! Kur ske respekt per veten tende normal sdo kesh as per te tjeret. Une nepermjet punes time jam cdo dite ne kontakt me milionera. I adhuroj vetem per respektin qe te japin, e as per nje gje me shume. Nuk eshte se jane me te zgjuar, ne te kundert me marin ne pune per tu dhene mendime :d. Por jane ne gjendje ti japin respekt cdo njeriu ne menyre shume te thjeshte.

I don't like your money! Simply is the best!

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Shume e drejte kerkesa e ne vajzave! une e dua personin prane meje me te pakten 3 universitete!!
    Ne Shqiperi paska humbur koncepti i zgjedhjes pa kondicione.
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Ketu nuk behet fjale per martese se s'ka ngelur laraske pa bisht e tenxhere pa kapak, por behet fjale vetem per ate qe nje vajze apo djale me shkolle te larte kerkon te martohet me nje djal apo vajze qe ka po te njejtin nivel arsimi, sepse edhe botekuptimet jane me te ngjashme sikurse edhe arsyetimet neper biseda.
    Shume e nderuar Shoqja/Zonja/Zonjusha Era.
    Deri diku jam dakort per ate qe ke shkruajtur pak me lart.Por nga ana tjeter po te them qe nuk mendoj te jete Kriter i domosdoshem ne 1 Lidhje.Universiteti te zhvillon njohurite drejt 1 dege te caktuar por nuk eshte e thene qe te te japi njohuri per kompleksin e jetes.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Shume i nderuar shoku e zoti Il_santo e vertete eshte qe njohurite zhvillohen ne nje dege te caktuar por nqs ti merr nje me 8 vjecare qe s'ka degjuar kur tha edhe theodora as per luften e pare boterore: do te pyesi cfare eshte film kjo qe po me thua.
    Dmth cdo argoment qe ka pak njohuri shtes del bllof...
    Jo per gje por ne gjimnaz p.sh njohurite jane te pergjithshme, por me 8-vjecare pak gjera kapen e shumica e atyre qe nuk e vazhdojne gjimnazin p.sh kane qene byk qe ne 8-vjecare.
    Nejse pastaj varet nga njeriu se ka plot pa shkoll te larte qe lexojne e dine me shume nga jeta se nje me dy universitete.
    Po ka nga ana tjeter ato qe jane te diplomuar ne universitet e qe nuk hajne fare nga jeta e perditshme, varet pra edhe nga vete njeriu, por ne pergjithesi shoku so shokun mendoj une.
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    qdo kush ka te drejt te kerkoj me te mirin-miren.dimrit nuk munde te dalim jasht me rroba te veres sepse merdhihemi prandaj duhet pershtaturveshjen kohes e mendoj se kjo vlen edhe ne martes sepse po te jen bashkshortet te perafert besoj se me mire e kuptojn njeri tjetrin .

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Shume i nderuar shoku e zoti Il_santo e vertete eshte qe njohurite zhvillohen ne nje dege te caktuar por nqs ti merr nje me 8 vjecare qe s'ka degjuar kur tha edhe theodora as per luften e pare boterore: do te pyesi cfare eshte film kjo qe po me thua.
    Dmth cdo argoment qe ka pak njohuri shtes del bllof...
    Jo per gje por ne gjimnaz p.sh njohurite jane te pergjithshme, por me 8-vjecare pak gjera kapen e shumica e atyre qe nuk e vazhdojne gjimnazin p.sh kane qene byk qe ne 8-vjecare.
    Nejse pastaj varet nga njeriu se ka plot pa shkoll te larte qe lexojne e dine me shume nga jeta se nje me dy universitete.
    Po ka nga ana tjeter ato qe jane te diplomuar ne universitet e qe nuk hajne fare nga jeta e perditshme, varet pra edhe nga vete njeriu, por ne pergjithesi shoku so shokun mendoj une.
    Era ke kapur 2 ekstremitetet.Po fut edhe Cerdhen ne liste derman se vete lista komplet.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mësuesi SMS prindit: Fëmija yt mungon në shkollë
    Nga Davius në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 13:13
  2. Kritika e interpretimit Protestant të Biblës
    Nga Tannhauser në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:39
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  5. 5 Universitetet më të mira në Amerikë
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •