Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 147
    Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Era ke kapur 2 ekstremitetet.Po fut edhe Cerdhen ne liste derman se vete lista komplet.
    Mos u cudit shume ti i dashur Il_Santo sepse ka akoma edhe nga ata qe nuk dine akoma te shkruajne e qe pretendojne grua te mire fort...
    Prandaj ja ku me dole vete tek ekstremiteti me E te madhe!
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Neudeplein_NL Lexo Postimin

I don't like your money! Simply is the best!
    ca dmth kjo?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Postime
    101
    Une mendoj se inteligjenca lind dituria zhvillohet pra ky argument qe bo beni eshte pa vlere era mos u ndiej kryeveper ti sepse shkolla e lart nuk tregon perfeksion por thjesht eshte cerdhe per nje te ardhme me te leht,une ndihem inferior kunder nje universiteti por jo inferior kunder nje universitarie

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga drini.k Lexo Postimin
    Une mendoj se inteligjenca lind dituria zhvillohet pra ky argument qe bo beni eshte pa vlere une ndihem inferior kunder nje universiteti por jo inferior kunder nje universitarie
    Nuk behet fjale per persona te caktuar ne kete diskutim, por ne pergjithesi, sepse ka shume njerez qe perdorin termin une, e ne te vertete jane kur thote nje miku im "qenie boshe" sepse brenda nuk kane asgje.
    Nuk te ben njeri "universiteti" por jeta thuhet: sidoqofte edhe kultura ka vendin e vet, sepse nqs dy njerez flasin tere kohen per bamiresi me mire te shkojne e te punojne per qendrat fetare ose per kryqin e kuq (mqs po flasim per qenie humane qe lindin inteligjent, por qe ne fakt nuk dine ta perdorin ku duhet ate inteligjence sepse nuk dine as se per cfare ta perdorin).
    Shoku do shokun e me kete nuk them qe duhet se zben shkolla e larte, por niveli i kapacitetit edhe i hapjes se mendjes per aspekte te ndryshme besoj se duhet te jete i perafert.
    Ci siamo capiti...
    La vita è bella...

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Mos u cudit shume ti i dashur Il_Santo sepse ka akoma edhe nga ata qe nuk dine akoma te shkruajne e qe pretendojne grua te mire fort...
    Prandaj ja ku me dole vete tek ekstremiteti me E te madhe!
    Shume e nderuar nuk po flasim per ATA por per Ato.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Nuk te ben njeri "universiteti" por jeta thuhet: sidoqofte edhe kultura ka vendin e vet, sepse nqs dy njerez flasin tere kohen per bamiresi me mire te shkojne e te punojne per qendrat fetare ose per kryqin e kuq (mqs po flasim per qenie humane qe lindin inteligjent, por qe ne fakt nuk dine ta perdorin ku duhet ate inteligjence sepse nuk dine as se per cfare ta perdorin).
    Shoku do shokun e me kete nuk them qe duhet se zben shkolla e larte, por niveli i kapacitetit edhe i hapjes se mendjes per aspekte te ndryshme besoj se duhet te jete i perafert.
    Ci siamo capiti...
    Kjo Pergjigje eshte shume Reale edhe vleresuese.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e ICE-BOY
    Anëtarësuar
    01-09-2004
    Postime
    51
    Mua sme duket kaq e thelle si teme sa e beni ju , kto gocat qe duan burra me shkoll te lart (e kam ne pergjethsi) , per vete kan mbaruar nai buqesi natyrore , dhe e duan burrin arkitekt me 4 doktoratura, jan ber gocat mace luksi , pjesa me e madhe e duan burrin me shkolle te larte per arsye ekonomike, pjesa tjeter as vet se din se per ca e duan me shkoll te lart. Cte keqe ka ai analfabeti me 8 klase ?!?! besoj se E rendesishme eshte te gjesh nje njeri i cili te ben te ndihesh mire , te jesh e lumtur me personin qe ke perkrah, pse ja veshtiresoni punet vetes

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Po mer ice-boy shume mire e ke vajza ka mbaruar bujqesi e burri tullaxhi: goxha cift i lumtur jane: e vissero tutti felici e contenti.
    Puna eshte se shumica e te pashkolluarve kur vjen fjala ne ndonje bisede me miqte hiqen si me te mencur se te shkolluarit e flasin me menyre perulese per vajzen qe kane ne krah pa e menduar shume gjate se ne fakt dalin vete bllof. E thame edhe me larte njeri s'te ben shkolla, por perseri shkolla te ven te arsyetosh te pakten sepse shikon shume raste e njeh shume njerez, nuk rri mbyllur ne kafazin e arte te mendjes tende.
    P.sh nje forme e mire per te hapur mendjen eshte edhe forumi, per ata qe nuk jane vetem per fitoren e mendimit te tyre e kam fjalen, dmth qe bien ne ujdi qe edhe dikush tjeter ka rendesi ne bisede, sepse sic dihet cdo bisede eshte dyshe, jo per gje por ndryshe do te quhej monolog, sikurse edhe cdo cift ka dy njerez e ne mes tyre duhet te jete harmoni shpirterore, mendore etj etj... Po nuk ekzistuan te gjitha keto elemente ne nje cift jeta mes tyre behet banale. Prandaj si perfundim shkolla e larte ka rendesine e vet vetem e vetem per menyren e te konceptuarit ne jeten e perditshme, ndersa per qellime ekonomike apo mburrjeje nuk shikohet shkolla, por xhepi, puna, miqte, udhetimet, rrobat, makinat, miqte e gjera te tilla pavlere, sipas meje te pakten. ciao
    La vita è bella...

Nuk besoj se femrat e diteve tona vene shkollen apo intelektin ne radhe te pare. As pamjen e jashtme te nje mashkulli me floke apo pa floke qofte ai. Ata (jo te gjitha se nje pjese akoma besojne ne dashuri) shohin portofolin si gjene qe i ben te lumtura. Si meshkujt ashtu edhe femrat do te ishte mire qe te kene ne krah nje te nivelit te tyre. Dhe nivel nuk te quaja nje diplome, nje certifikate apo 10 vjet studim jashte shtetit, por aftesine e secilit per ta perdorur ate cfare ka mesuar.
    Besoj se edhe per ne pa shkolle te larte do te gjendet nuse apo jo?!!!!

i/e regjistruar Maska e ICE-BOY
    Anëtarësuar
    01-09-2004
    Postime
    51
    Puna eshte se shumica e te pashkolluarve kur vjen fjala ne ndonje bisede me miqte hiqen si me te mencur se te shkolluarit e flasin me menyre perulese per vajzen qe kane ne krah pa e menduar shume gjate se ne fakt dalin vete bllof. E thame edhe me larte njeri s'te ben shkolla, por perseri shkolla te ven te arsyetosh te pakten sepse shikon shume raste e njeh shume njerez, nuk rri mbyllur ne kafazin e arte te mendjes tende.

Jam shum dakort me kete pjese ketu , eshte ai muabeti , sa me shum te dish aq me shum kupton qe sdi hic gje , dhe varianit tjeter sa me pak te dish aq me shum te duket sikur di, megjithese dhe un jam i mendimit qe njeri nuk te ben shkolla , njeri te ben familja qe te ka ritur, shkolla te ben te aft te perballesh me jeten e njerzit te kuptosh se ne ca niveli eshte komuniteti njerzor. Mendoj se si kan ardh koherat tani sdo mbetet femer pa mar burrin me shkolle te lart, nuk ngeli me kuc e me mac pa vajt ne shkolle te larte, kshu qe defreni ju ))))

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mësuesi SMS prindit: Fëmija yt mungon në shkollë
    Nga Davius në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 13:13
  2. Kritika e interpretimit Protestant të Biblës
    Nga Tannhauser në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:39
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  5. 5 Universitetet më të mira në Amerikë
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •