Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 147
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Nje here jetojme(pervec ne Budizem), per hir te luftes anti-klasa u deshka shpenzuar jeta me nje me tre klase shkolle? Jo o cun! Me mire get the best there is dhe konsumoje
    Cdokush ka te mirat dhe te kqijat e veta.

edhe vidhi gejtsi vetem shkollen e mesme kishe bo, po po te jeshe beqar s'do e lenin femerat dhe homoseksualet ne kembe
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Cdokush ka te mirat dhe te kqijat e veta.

edhe vidhi gejtsi vetem shkollen e mesme kishe bo, po po te jeshe beqar s'do e lenin femerat dhe homoseksualet ne kembe
    E po cdokush i ka te mirat dhe te keqijat por varet se ne cfare raporti jane. Une te konsumoj jeten neper shkolla, tjetri vetem te kete nje surrat te bukur dhe te mbylle gojen ne shenje respekti(demek) dhe o burra, u deshka barazvleresuar me veten? Jo o cun! Kane ikur koherat ku shperblehej parazitizmi.
    Cdokush te kerkoje nivelin e vet. Keto qe kerkojne te kunderten jane njerez qe nepermjet lodhjes dhe kohes te tjetrit duan te jetojne endrrat e tyre per te cilat s'kishin kapacitet ti arrinin.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    E po cdokush i ka te mirat dhe te keqijat por varet se ne cfare raporti jane. Une te konsumoj jeten neper shkolla, tjetri vetem te kete nje surrat te bukur dhe te mbylle gojen ne shenje respekti(demek) dhe o burra, u deshka barazvleresuar me veten? Jo o cun! Kane ikur koherat ku shperblehej parazitizmi.
    Cdokush te kerkoje nivelin e vet. Keto qe kerkojne te kunderten jane njerez qe nepermjet lodhjes dhe kohes te tjetrit duan te jetojne endrrat e tyre per te cilat s'kishin kapacitet ti arrinin.
    Vre ktu mi goce,

ai qetri, mund te mos kete shkolle por ka bo leke me droge, apo me shfrytezim prostitucioni. pastaj keto leket i ka bo pallate dhe nderrmarrje exp-imp dhe agjensi turistike. dhe tani megjithese ka vetem 3 klas shkolle dhe bukurire fshatare, ta bon zemren ty te te dridhet kur del nga hameri apo ferrari.

mos thuj jo, se perjashtimi perforcon ligjin

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Vre ktu mi goce,

ai qetri, mund te mos kete shkolle por ka bo leke me droge, apo me shfrytezim prostitucioni. pastaj keto leket i ka bo pallate dhe nderrmarrje exp-imp dhe agjensi turistike. dhe tani megjithese ka vetem 3 klas shkolle dhe bukurire fshatare, ta bon zemren ty te te dridhet kur del nga hameri apo ferrari.

Absolutisht JO Nuk jam terhequr kurre nga borgjezia e parase pasi sido qe te jene, sado para te kene, nuk jane ne gjendje te jetojne me finese. Pastaj s'kam nevoje per parate e te tjereve. Jam ne gjendje te kujdesem per veten ne forme mese te mire.

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Absolutisht JO Nuk jam terhequr kurre nga borgjezia e parase pasi sido qe te jene, sado para te kene, nuk jane ne gjendje te jetojne me finese. Pastaj s'kam nevoje per parate e te tjereve. Jam ne gjendje te kujdesem per veten ne forme mese te mire.
    po ta perseris edhe nihere

p.s,

shembulli s'ishte epr borgjezine, por per fshataret e pasur qe fillojne te qyteterojne genin!

pajk.

---voudou.. ---

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Blue_Sky ate mos e thuaj sepse Paraja te meson me teper nga shkolla derman.Se ato foto te njerezve te ndritur qe jane stampuar aty te tregojne ku ti investosh edhe ti shumosh.

Parate e teperta pastaj te shtojne Diturine,Finesen edhe Shkollimin.

P.s Shiko ne Shqiperi si merren Diplomat. Shkolle e larte quhet edhe ajo edhe pse eshte e blere me leke.
    Ndryshuar për herë të fundit nga IL__SANTO : 26-01-2008 më 14:59
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Ore mileto sikur po dilni pak nga tema me duket.
    Xhuxh, te kam thene, kot lodhesh, pa pasur te pakten dy universitete s'te dua per burre hahaha :P Mos u lodh kot.

Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Blue_Sky ate mos e thuaj sepse Paraja te meson me teper nga shkolla derman.Se ato foto te njerezve te ndritur qe jane stampuar aty te tregojne ku ti investosh edhe ti shumosh.

Parate e teperta pastaj te shtojne Diturine,Finesen edhe Shkollimin.

P.s Shiko ne Shqiperi si merren Diplomat. Shkolle e larte quhet edhe ajo edhe pse eshte e blere me leke.
    Ja, e sheh ku qendron ndryshimi? Mua kete gje te ma kishte thene nje mashkull realisht, dhe sikur do me pelqente, do e hante gote vere fytyres. :P Sorry por...s'jane gjera per t'u thene. Such a turn-off. Paraja, kur s'ke nivel intelektual, te fut ne nje rreth njerezish ne te cilin s'do ndihesh kurre ne shtepi.

Santarellino,: definitivisht kerkohen meshkuj me shkolle te larte :P Ti sa shkolle ke?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 26-01-2008 më 15:13

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Xhuxh, te kam thene, kot lodhesh, pa pasur te pakten dy universitete s'te dua per burre hahaha :P Mos u lodh kot.
    Bluve,

une gjugj jom. por 2 grame skoli e kom.
    pastaj ti s'ke pa bukurine time qe thu kshu, o te kaperdisesh, ta siguroj

---voudou.. ---

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Ja, e sheh ku qendron ndryshimi? Mua kete gje te ma kishte thene nje mashkull realisht, dhe sikur s'do me pelqente, do e hante gote vere fytyres. :P Sorry por...s'jane gjera per t'u thene. Such a turn-off. Paraja, kur s'ke nivel intelektual, te fut ne nje rreth njerezish ne te cilin s'do ndihesh kurre ne shtepi.

Santarellino,: definitivisht kerkohen meshkuj me shkolle te larte :P Ti sa shkolle ke?
    Une derman firmos akoma me Gisht.Bej me boje Gishtin edhe e shtyp ne leter.

Vertet ajo e parase qe the ti por une te thashe qe edhe Injorantet Diplomohen ne 1 menyre apo 1 tjeter.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e xhypkuderjanit
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    mal te dejes komshi me ariun
    Postime
    11
    Citim Postuar më parë nga iliro Lexo Postimin
    hahahh. femrat kurre nuk do te kanaqen edhe sikur burri ti plotesonte te gjitha ato kushtet. natyra e femres eshte pakenaqesia, ose kenqesia per nje moment te shkurter. per mendimin tim duhet te jesh sa me i c'rregullt dhe femrat do te dojn me shume. kjo asht fact konkret i jetes, gjithe maskarenjt kane gra te bukura, gjithe cunat e mire flejne vetem
    po dhe une jam me mendimin tuaj
    DEJANASI

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mësuesi SMS prindit: Fëmija yt mungon në shkollë
    Nga Davius në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 13:13
  2. Kritika e interpretimit Protestant të Biblës
    Nga Tannhauser në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:39
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  5. 5 Universitetet më të mira në Amerikë
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •