E po cdokush i ka te mirat dhe te keqijat por varet se ne cfare raporti jane. Une te konsumoj jeten neper shkolla, tjetri vetem te kete nje surrat te bukur dhe te mbylle gojen ne shenje respekti(demek) dhe o burra, u deshka barazvleresuar me veten? Jo o cun! Kane ikur koherat ku shperblehej parazitizmi.
Cdokush te kerkoje nivelin e vet. Keto qe kerkojne te kunderten jane njerez qe nepermjet lodhjes dhe kohes te tjetrit duan te jetojne endrrat e tyre per te cilat s'kishin kapacitet ti arrinin.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Vre ktu mi goce,
ai qetri, mund te mos kete shkolle por ka bo leke me droge, apo me shfrytezim prostitucioni. pastaj keto leket i ka bo pallate dhe nderrmarrje exp-imp dhe agjensi turistike. dhe tani megjithese ka vetem 3 klas shkolle dhe bukurire fshatare, ta bon zemren ty te te dridhet kur del nga hameri apo ferrari.
mos thuj jo, se perjashtimi perforcon ligjin![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Blue_Sky ate mos e thuaj sepse Paraja te meson me teper nga shkolla derman.Se ato foto te njerezve te ndritur qe jane stampuar aty te tregojne ku ti investosh edhe ti shumosh.
Parate e teperta pastaj te shtojne Diturine,Finesen edhe Shkollimin.
P.s Shiko ne Shqiperi si merren Diplomat.Shkolle e larte quhet edhe ajo edhe pse eshte e blere me leke.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga IL__SANTO : 26-01-2008 më 14:59
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Xhuxh, te kam thene, kot lodhesh, pa pasur te pakten dy universitete s'te dua per burre hahaha:P
Mos u lodh kot.
Ja, e sheh ku qendron ndryshimi? Mua kete gje te ma kishte thene nje mashkull realisht, dhe sikur do me pelqente, do e hante gote vere fytyres. :P Sorry por...s'jane gjera per t'u thene. Such a turn-off. Paraja, kur s'ke nivel intelektual, te fut ne nje rreth njerezish ne te cilin s'do ndihesh kurre ne shtepi.
Santarellino,: definitivisht kerkohen meshkuj me shkolle te larte :P Ti sa shkolle ke?
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 26-01-2008 më 15:13
Krijoni Kontakt